aynı yha iyiyim canımm... evdeyim çay keyfi yapıyorumGünaydın canım iyiyim her zamanki gibi iş yerinde çalışmaya devam... Sen nasılsın?
mrb canım büyük bi ihtimal mevsimseldir geçen senede bu ayda olduysan.. bende de olmuştu.. ama inşallah hamişsindir ve yanılıyorumdur.. sabah ilk idrarla yap sen testini..
sen istersinde içmem mi canımmm içeyim kıss
yalnız geçen sene olan gecikmede az az kahverengi akıntı şeklinde başlayıp kesilmişti...üzerine görme diye birşey varmış ya ondan düşünmüştüm bende...kan testinde manda gözünü görünce morardım...dr yinede bekleyelim dedi...bekledim...ama 41.günde başlamıştı....
bu defa hiçbirşey gelmedi....mantar olmadığım halde akıntı devam ediyor,göğüslerim sızlıyor,kasıklarım karnım ağrıyor ara ara..dediğin gibi belkide yine mevsimden...üzerine de düşmüyordum artık aslında psikolojık olamaz.....
sabahı beklemek en iyisi...
Bence hemen yap testini .. İlaç alma ne olur ne olmazHerhangi bir belirti var mı peki?
göğüslerime dokunamıyorum,karnım kasığım ağrıyor....gecikme birde....geçen cuma 28.gündü nasıl olsa gelir diye ve günümü mahveder diye ağrı kesici almıştım1 tane....birdaha almadım....akıntı var....enfeksiyon da yok...aman ne bileyim ya...kendimi çok kötü hissediyorum....hastayım sanki...
günaydınnnn
napıosunuz bakalım çaylar çorbalar içilmeye başlanmış bakıyorum
göğüslerime dokunamıyorum,karnım kasığım ağrıyor....gecikme birde....geçen cuma 28.gündü nasıl olsa gelir diye ve günümü mahveder diye ağrı kesici almıştım1 tane....birdaha almadım....akıntı var....enfeksiyon da yok...aman ne bileyim ya...kendimi çok kötü hissediyorum....hastayım sanki...
Öğlen yemeğine 50 dk kaldı
Öğlen yemeğine 50 dk kaldı
Hamilelik belirtilerine benziyo ama adet beliritisi de olabilir tabii... Ayırt etmek güç.. en iyisi stress yapmadan beklemek.. İnşallah hamilesindir müjdeli haberi de verirsin bizlere
günaydınnnn
günaydınnnn
e test yap kuzum ne bekliosun hadi
günaydın canım iyiyiz sen ne yapıyosun
ben yeni kahvaltı yaptım kızlar öğle yemeği diyor
günaydın bebeğimm
ben çayımı içiyorum hala gel beraber içelimmmm
ben de bişeyler hazırlayayım kendime...yada süt içiim önce yaa1 gibi falan bi çorba yapar içerim
günaydın bebeğimm
ben çayımı içiyorum hala gel beraber içelimmmm
ben de bişeyler hazırlayayım kendime...yada süt içiim önce yaa1 gibi falan bi çorba yapar içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?