Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile hanımlar....sizde gaz oldumu belirtilerde.....benim acayip gazım var 4 gündür falan....hiç böyle olmazdım...genelde meyve yediğimde olur...meyve falan da yemedim....bide göğüsler ağrımaya başladı.....bat 3 haziran....offf işkenceymiş beklemek :18::18:

Son düzenleme:
mrb canım büyük bi ihtimal mevsimseldir geçen senede bu ayda olduysan.. bende de olmuştu.. ama inşallah hamişsindir ve yanılıyorumdur.. sabah ilk idrarla yap sen testini..

yalnız geçen sene olan gecikmede az az kahverengi akıntı şeklinde başlayıp kesilmişti...üzerine görme diye birşey varmış ya ondan düşünmüştüm bende...kan testinde manda gözünü görünce morardım...dr yinede bekleyelim dedi...bekledim...ama 41.günde başlamıştı....

bu defa hiçbirşey gelmedi....mantar olmadığım halde akıntı devam ediyor,göğüslerim sızlıyor,kasıklarım karnım ağrıyor ara ara..dediğin gibi belkide yine mevsimden...üzerine de düşmüyordum artık aslında psikolojık olamaz.....

sabahı beklemek en iyisi...

bencede beklemek en iyisi ya üzerine düşünce stres yaparsın ve haliyle stres de gelecek olan adetini geciktirir.. ama gelmesin o kırmızılar.. inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın

Bence hemen yap testini .. İlaç alma ne olur ne olmaz Herhangi bir belirti var mı peki?

göğüslerime dokunamıyorum,karnım kasığım ağrıyor....gecikme birde....geçen cuma 28.gündü nasıl olsa gelir diye ve günümü mahveder diye ağrı kesici almıştım1 tane....birdaha almadım....akıntı var....enfeksiyon da yok...aman ne bileyim ya...kendimi çok kötü hissediyorum....hastayım sanki...

günaydınnnn

napıosunuz bakalım çaylar çorbalar içilmeye başlanmış bakıyorum

Hamilelik belirtilerine benziyo ama adet beliritisi de olabilir tabii... Ayırt etmek güç.. en iyisi stress yapmadan beklemek.. İnşallah hamilesindir müjdeli haberi de verirsin bizlere

e test yap kuzum ne bekliosun hadi

Hamilelik belirtilerine benziyo ama adet beliritisi de olabilir tabii... Ayırt etmek güç.. en iyisi stress yapmadan beklemek.. İnşallah hamilesindir müjdeli haberi de verirsin bizlere

hayırlısı neyse o olsun..üzerine düştüm düştüm kendimi yıprattım daha önce artık umrumda değil....doktora gittik durmadan eşimin yüzünden....stresten olmayabiliyor olmaması için sebep yok diyor,bekleyin diyor biz doktor değiştirdik falan....sonrada birdaha gitmedim bende....inşallah arkadaşım saol iyi dileklerin için.....

ben de bişeyler hazırlayayım kendime...yada süt içiim önce yaa 1 gibi falan bi çorba yapar içerim

günaydın canım iyiyiz sen ne yapıyosun
ben yeni kahvaltı yaptım kızlar öğle yemeği diyor

iyiyim kuşum napim aynı şeyler
bence de kuzum şu an çalıştığım yerin öğle yemeği servisi başladı bile

günaydın bebeğimm
ben çayımı içiyorum hala gel beraber içelimmmm

afiyet şeker olsun tatlımcım ama ben çay sevmiorum
süt içelim tocam süt çocuğu diyo bana

ben de bişeyler hazırlayayım kendime...yada süt içiim önce yaa 1 gibi falan bi çorba yapar içerim

hiiii sen daha bişey yemedinmi bakim ay bayıldı çocuk açlıktan çabuk annesi çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…