sabahı bekleme kararı almıştım yaaa...bak şimdi.....kimi arkadaşın adet olmadan çıkmış...benim 6 gün kadar gecikti...birde sabah ilk idrarla olunca kararsz kalmıştım.....yapayımmı diyorsun
ben de bişeyler hazırlayayım kendime...yada süt içiim önce yaa1 gibi falan bi çorba yapar içerim
hiiii sen daha bişey yemedinmi bakim ay bayıldı çocuk açlıktan çabuk annesi çabuk
iyiyim kuşum napim aynı şeyler
bence de kuzum şu an çalıştığım yerin öğle yemeği servisi başladı bile
:
hiiii :26: oyh keskem demeseydim bebeğim kötü çay yha hem fazla demli olmuş acı kıs acıııya benim de canım çay istedi ama yasak...benim yerime de iç bol bol....:26:
buschy hayırlı olsun gebeliğin arkadaşım....sen ne zaman yaptın test acaba....
valla kuzum seni etkilemiş gibi olmıyım ama ben olsam çoktan yapmıştım diorum
batımdan bir gün önce kan verdim.bat'ım 23 nisan tatildi...24ünde aldım sonuçları..
hiiii :26: oyh keskem demeseydim bebeğim kötü çay yha hem fazla demli olmuş acı kıs acııı
valla ben 10 dan önce kahvaltı yapamıyorum lisede filan da böyleydim.. erken yemek yediğimde karnım ağrıyo:26:
yok ya ben nasıl duruyorum zaten bir bilsen.....hapşırık sırasında veya aniden kalkınca falan kasıklara felaket bir ağrı girmesi nedir ki...durup durup aklıma geliyor
idrar testi yapmadın yani....
ay bn tam bi kahve manyagıyım kıs özellikle türk kahvesi bayılırımmmmmıyyy tamam o zaman istemedim hiç bööğğğkkk acı mı amaaanhamilelikten önce ne kola içerdim ne bi bardaktan fazla çay ne da kahve arardım...hamile olduğumu henüz öğrenmemiştim batımdan önce yani bir kola içer oldum bir çaya düşkünleştim anlatamam...şimdi öğrendik tabi içmez olduk...arada eşiminkinden bir iki yudum kola alıyorum olmaz bişey diye..bi de pazardan pazara kahvaltıda bir bardak açık kaç içiyorum..kahveye de türk kahvesi o kadar değil de neskafenin kokusu burnumda tütüyo...bu pazar çay yerine neskafe içcem
JACK FORESET ; bana kalırsa bekle canım çünkü adet belirtisi ile hamilelik belirtisini ayırt etmek güçtür.
bide beynin oyunları bunlar psikolojik hepsini hissediorsun ben dün gece yatapa yattım midem bulandı dedim kendi kendime uyu sipaydi :2:
aa ne garip kız karın ağrısı
bende eskiden hiç yapamazdım erkenden ama saat 8 de iş başı yapınca mecburen bünye alışıo 8 buçuk 9 gibi kahvaltı yapıom
:
ay bn tam bi kahve manyagıyım kıs özellikle türk kahvesi bayılırımmmmmama insana ne yasasa o çekici gelirmiş yha... aklına getirme onun yerine çok güzel meyve suları var.. maden suyu çok öemliymiş gebelikte ... günde 1 şişe iç....
ben zor alışırım bebeğim ya vücut o saatte kendine anca geliyor.. zaten fark ettiysen sınavlar filan hep saat 10 da yapılıyor
Bende vajinismusu yenmiş bir anne adayıyım.Paylaşmak istedim.Çok mutluyum...
hahah evet canımcım doğru valla cumartesi seninde sınavın var dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?