Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabahı bekleme kararı almıştım yaaa...bak şimdi.....kimi arkadaşın adet olmadan çıkmış...benim 6 gün kadar gecikti...birde sabah ilk idrarla olunca kararsz kalmıştım.....yapayımmı diyorsun

valla kuzum seni etkilemiş gibi olmıyım ama ben olsam çoktan yapmıştım diorum

iyiyim kuşum napim aynı şeyler
bence de kuzum şu an çalıştığım yerin öğle yemeği servisi başladı bile

:

valla ben 10 dan önce kahvaltı yapamıyorum lisede filan da böyleydim.. erken yemek yediğimde karnım ağrıyo:26:

JACK FORESET ; bana kalırsa bekle canım çünkü adet belirtisi ile hamilelik belirtisini ayırt etmek güçtür.
bide beynin oyunları bunlar psikolojik hepsini hissediorsun ben dün gece yatapa yattım midem bulandı dedim kendi kendime uyu sipaydi :2:

hiiii :26: oyh keskem demeseydim bebeğim kötü çay yha hem fazla demli olmuş acı kıs acııı

ıyyy tamam o zaman istemedim hiç bööğğğkkk acı mı amaaan hamilelikten önce ne kola içerdim ne bi bardaktan fazla çay ne da kahve arardım...hamile olduğumu henüz öğrenmemiştim batımdan önce yani bir kola içer oldum bir çaya düşkünleştim anlatamam...şimdi öğrendik tabi içmez olduk...arada eşiminkinden bir iki yudum kola alıyorum olmaz bişey diye..bi de pazardan pazara kahvaltıda bir bardak açık kaç içiyorum..kahveye de türk kahvesi o kadar değil de neskafenin kokusu burnumda tütüyo...bu pazar çay yerine neskafe içcem

valla ben 10 dan önce kahvaltı yapamıyorum lisede filan da böyleydim.. erken yemek yediğimde karnım ağrıyo:26:

aa ne garip kız karın ağrısı
bende eskiden hiç yapamazdım erkenden ama saat 8 de iş başı yapınca mecburen bünye alışıo 8 buçuk 9 gibi kahvaltı yapıom

yok ya ben nasıl duruyorum zaten bir bilsen.....hapşırık sırasında veya aniden kalkınca falan kasıklara felaket bir ağrı girmesi nedir ki...durup durup aklıma geliyor

valla ben hamilelerin yalancısıyım ama hamilelik belirtisi diolar kasık ağrısı için ama tabisi herkeste değişik olabiliyo

idrar testi yapmadın yani....

yaptım...batımdan bikaçgün öncesiydi 4-5 gün mü vardı batıma ne..öyle bişey işte..çıkmadı tabi doğal olarak..ilkten üzüldüm de sonra eşim teselli etti saçmalama idrarda hemen belli olmazmış diyen de sensin gününden önce test yapıp üzülen de sensin anlamadım seni valla az bekle sabret bence hamilesin ve kanda da çıkacak dedi...hakkaten öyle oldu

ay bn tam bi kahve manyagıyım kıs özellikle türk kahvesi bayılırımmmmm ama insana ne yasasa o çekici gelirmiş yha... aklına getirme onun yerine çok güzel meyve suları var.. maden suyu çok öemliymiş gebelikte ... günde 1 şişe iç....

haklısın spidimmm

aa ne garip kız karın ağrısı
bende eskiden hiç yapamazdım erkenden ama saat 8 de iş başı yapınca mecburen bünye alışıo 8 buçuk 9 gibi kahvaltı yapıom
:

ben zor alışırım bebeğim ya vücut o saatte kendine anca geliyor.. zaten fark ettiysen sınavlar filan hep saat 10 da yapılıyor

yok meyve suyunda çok katkı maddesi var..hamilelik öncesi de içmezdim ben hiç bişey..ne kola ne gazoz ne fanta hiç bişey bi tek kışın sıkma portakal yazın milkshake o kadar...mesela akşamları otururken de eşim kola ister ben acılı şalgam içerdim.o da yararlıymış da acı bebeğe zarar verir mi ki diye onu da içemiyorum şimdi acısızı da bişeye benzemiyo..

ben zor alışırım bebeğim ya vücut o saatte kendine anca geliyor.. zaten fark ettiysen sınavlar filan hep saat 10 da yapılıyor

hahah evet canımcım doğru valla cumartesi seninde sınavın var dimi ?

Bende vajinismusu yenmiş bir anne adayıyım.Paylaşmak istedim.Çok mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…