Bende vajinismusu yenmiş bir anne adayıyım.Paylaşmak istedim.Çok mutluyum...
yok meyve suyunda çok katkı maddesi var..hamilelik öncesi de içmezdim ben hiç bişey..ne kola ne gazoz ne fanta hiç bişey bi tek kışın sıkma portakal yazın milkshake o kadar...mesela akşamları otururken de eşim kola ister ben acılı şalgam içerdim.o da yararlıymış da acı bebeğe zarar verir mi ki diye onu da içemiyorum şimdi acısızı da bişeye benzemiyo..
acı fazla tüketme bi bilgim yok ama bebek senden beslendiği için yiğenimin midesine acı seyler girmesin
bıraktım zaten ben de acıyı ama geçen ay bi kere çiğ köfte yemiştim :26: çok seviyorum acıyı ama şimdi aramıyorum...
ne güsel gözünaydın
yeni mi öğrendin
of acıyı yiyemiyorum ben kızz dokunuyo banaaramaman çok güzeeell ah bende bebişim için bir gün onu yemeyim bunu yemeyim dicekmiyim acabaaa
yiyemiyor musun acıyı...bizim ailede de kimse aramaz bi tek amcamla benayıptır söylemesi kendi çiğköfte yapmayı öğrenmiş evde yapar arada çocuklar için az acılı ayırır,büyükler için acılı yapar,kendisi ve benim için duble acılı yapar...
kızlaaaaar göbeğim buruldu gibi oldu!!!! tam bebeğin olduğu taraf....takla mı attı acaba?? yoksa erken mi ? ama oldu bişey hissettimm!!!:118::118::118::118::118::118::124::124::124:
2. gönlüne göre verir inşallah canım sağlıklı olsun da haklısın çok farketmiyor belki kızım olur seninle dünür oluruz
amin canım bizim de bu 3. ayımız işte bakalım olacak mı bu ay
kuzuyu öp kokla benim için6 ay ücretsiz hakkını kullanamıyor musun senin daha 2 ay olmuş galiba
olsun biz birbirimize yeteriz bebeğim... oppann gangnam stayyylll..
meram ve buschyim kimse kalmamış bizden başka
hea kıs nereye gittiler ...
eee napıonuz yha ben çok sıkıldım bgn eşimde yok bu gece ah yine yalnızım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?