Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acı fazla tüketme bi bilgim yok ama bebek senden beslendiği için yiğenimin midesine acı seyler girmesin

acı fazla tüketme bi bilgim yok ama bebek senden beslendiği için yiğenimin midesine acı seyler girmesin

bıraktım zaten ben de acıyı ama geçen ay bi kere çiğ köfte yemiştim :26: çok seviyorum acıyı ama şimdi aramıyorum...

bıraktım zaten ben de acıyı ama geçen ay bi kere çiğ köfte yemiştim :26: çok seviyorum acıyı ama şimdi aramıyorum...

of acıyı yiyemiyorum ben kızz dokunuyo bana aramaman çok güzeeell ah bende bebişim için bir gün onu yemeyim bunu yemeyim dicekmiyim acabaaa

of acıyı yiyemiyorum ben kızz dokunuyo bana aramaman çok güzeeell ah bende bebişim için bir gün onu yemeyim bunu yemeyim dicekmiyim acabaaa

yiyemiyor musun acıyı...bizim ailede de kimse aramaz bi tek amcamla ben ayıptır söylemesi kendi çiğköfte yapmayı öğrenmiş evde yapar arada çocuklar için az acılı ayırır,büyükler için acılı yapar,kendisi ve benim için duble acılı yapar...

benim babam harika çiğköfte yapar... senin gbi müthiş acılı yer babam bana da acısız ayırır ona bile dayanamam midem filan ağrır safra kesem alındı yeni amelyat oldum o yüzden yasak .... normalde de sevmiyorum acıyı gözlerimden yaslar akar

kızlaaaaar göbeğim buruldu gibi oldu!!!! tam bebeğin olduğu taraf....takla mı attı acaba?? yoksa erken mi ? ama oldu bişey hissettimm!!!:118::118::118::118::118::118::124::124::124:

kızlaaaaar göbeğim buruldu gibi oldu!!!! tam bebeğin olduğu taraf....takla mı attı acaba?? yoksa erken mi ? ama oldu bişey hissettimm!!!:118::118::118::118::118::118::124::124::124:

kuzucum takvimdede yazıyo bebişin artık hareket edebiliyomuş

allahım hayırlısını nasip etsin öptüümmm kokladım senin için...şimdi ücretli iznim bitti ama ücretsiz izin almıcam tek kişi maaşla zor dönüyo ev e birde oğlumuz var artık...yani çalışıcam çaresi yok...oğluma bakacak biri var işim evime çok yakın emzirmeye gelicem artık birde zaten sütümü sağıcam kaşıkla içirsin diye...şuan sadece emziriyorum sütüm çok iyi kaliteli çıktı şükürler olsun...mamaya gerek kalmadı...ama ben işteyken biberonlada içiremices çünkü biberona alışırsa beni emmeyi bırakır...bakalım zorlanıcaz biraz alışana kadar...inş. seninde bu ay tutar ozaman mart annesi olucaksın sende:) doğum için en ideal ay:):)

hop diridiri dattiri dittiri dom ben bebişiii hissediyom
hop diridiri dattiri dittiri dom ben bebişimi seviyoom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…