Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün yasin okudum hepimize inşallah bu ay güzel haberler alırız diye Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat verir

amin canım benim allah kabul etsin..
ağzına ve yüreğine sağlık

ayy zor ya...ben uyuyamazdım herhalde tek başıma.kocam gelince onun kucağında uyurdum hem daha dadlu olurdu sanki yıllardır yalnız yatmıyomuş gibiyim ben ne bileyim...

korkuorum gece uuyamıyorum kapıları filan kitliyorum ama insanın içi raht etmiyo ... tv açıp uyuyorum kuşları da yanıma alıyorum ses suyayım diye ... tıkırtıya irkiliyorum ...:18: bi kere lavaboya gidememiştim eşimi ardım telfnu kapatma bn lavaboya gitcem dedim kapatmadı girdim çıktım öyle grdim lavaboya yoksa giremezdim önceleri şimdi biraz daha sakinim

korkcak bişey yok canım ya...oyun oyna vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın yada ne bileyim film izle kaçırdığın bi diziyi izle

canım kapını iyice kitle allahın izniyle korkacak hiç bişey olmaz..
gece gündüz kitlerim kapıyı .. şuan da kitli... bizim kapı sağlam değil 30 kilit at vurunca düşer öyle bişey yani dış kapımız sağlam değil:18:

korkcak bişey yok canım ya...oyun oyna vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın yada ne bileyim film izle kaçırdığın bi diziyi izle

eevet canım öyle yapıyorum flim izliyorum .. amaaaan böyle böyle geçicek zman işte alışmam lazım yapıcak bir şey yok malesef.. hepimiz allaha emanetiz

gece gündüz kitlerim kapıyı .. şuan da kitli... bizim kapı sağlam değil 30 kilit at vurunca düşer öyle bişey yani dış kapımız sağlam değil:18:

bebeğim sen en iyisi akşam biraz kuran oku yalnızlığını unutursun sonra kendi odana geç eşini düşünerek uyu bence

yok ya süt içemiyorum ben artık bişey oldu bana...az önce süt içtim kızlar...ve bilin bakalım sonra naptım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…