hea kıs nereye gittiler ...
eee napıonuz yha ben çok sıkıldım bgn eşimde yok bu gece ah yine yalnızım ya
dün yasin okudum hepimize inşallah bu ay güzel haberler alırız diye Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat verirayy maşallah ne deyimm
dün yasin okudum hepimize inşallah bu ay güzel haberler alırız diye Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat verir
nöbete gitti bgün canım yarın sabh gelcek
dün yasin okudum hepimize inşallah bu ay güzel haberler alırız diye Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat verir
evet bebeğim nöbete giitti.. of çok sıkılıyorum ben akşam ... korkuyorum dabende çook sıkılıyorum bugün ya niye acaba:26::26:
nöbetçi filan mı canım
evet bebeğim nöbete giitti.. of çok sıkılıyorum ben akşam ... korkuyorum da
ayy zor ya...ben uyuyamazdım herhalde tek başıma.kocam gelince onun kucağında uyurdum hem daha dadlu olurdusanki yıllardır yalnız yatmıyomuş gibiyim ben ne bileyim...
gece gündüz kitlerim kapıyı .. şuan da kitli... bizim kapı sağlam değil 30 kilit at vurunca düşer öyle bişey yani dış kapımız sağlam değil:18:canım kapını iyice kitle allahın izniyle korkacak hiç bişey olmaz..
korkcak bişey yok canım ya...oyun oyna vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın yada ne bileyim film izle kaçırdığın bi diziyi izle
gece gündüz kitlerim kapıyı .. şuan da kitli... bizim kapı sağlam değil 30 kilit at vurunca düşer öyle bişey yani dış kapımız sağlam değil:18:
bncede bebeğim çok haklısın bgn dua edeyim bol bolbebeğim sen en iyisi akşam biraz kuran oku yalnızlığını unutursun sonra kendi odana geç eşini düşünerek uyu bence
bncede bebeğim çok haklısın bgn dua edeyim bol bol
yok ya süt içemiyorum ben artık bişey oldu bana...az önce süt içtim kızlar...ve bilin bakalım sonra naptım?
olur anlatırıminan çook iyi gelecektir bugün böyle yap yarın anlatırsın nasıl geçtiğini
kustun mu kıs :26: abowwwböööhhh oldu
böööhhh oldu
kustun mu kıs :26: abowww
olur anlatırımhava nasıl kız kayseri de hem 2-3 hafta sonra kayserideyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?