Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eveeeettt hala daha fena bulanıyo ama çıkcak bişey kalmadı içimde:26: çok kötü yapıyo beni süt yaaa..içsem olmuyor içmesem olmuyor!!! napıcam ben yaaa

allah yardım etsin güzelim ya ben hiç kusmadım hayatımda.. hamilelikte de olmaz herhalde

buschyim geçmiş olsun bebem ya kötü olmuş soğuk iç sütü o zaman çok fazla etkilemez diye biliyorum
ama umarım bu durum çok etkilemez seni süt önemli çünkü

kızlar ben adet olcam zaman derin bi ateş basar sonra belim ağrır hemen kalçalarımın üst tarafı
ve ben tuvalete gidip adet olduğumu görürüm

ve şuan aynı belirtiler var bende :18:

eveeeettt hala daha fena bulanıyo ama çıkcak bişey kalmadı içimde:26: çok kötü yapıyo beni süt yaaa..içsem olmuyor içmesem olmuyor!!! napıcam ben yaaa
şu nesquik ler var onlardan koyup içsen mieni bulandırmaz en azından biraz ısıtıp filan :26: ay bilemedim ki ben canım zor gerçekten

zaten sıcak süt içemem ben tatlım...
sen de umarım tuvalete girip adet olduğını GÖRMEZSİN bu sefer bak bakiim bi

valla tuhaf bi hava var.. sis var ve baskın
buyur gel tatlım

ay burda da öyle bulutlu güneşsiz bi okdar da sıcak nemli .. garip abim askerden gelcek diğer haftası da kayseriye anneme gitcem sıkıldım burda az kafamı dağıtayım kayseride ben hep kocamı bekliom az da o beni beklesin

güzelim daha 5 günün var senin ya korkma hemen

merhaba bayanlar 11 haftalık hamileyim bulantı hapı içmessem bütün gün ölügibi dolaşıyorum doğru dürüst bişey yiyemiyorum. meyve yiyebiliyorum ama meela elma armut yiyince mıdem kıyılıyor bulantım cogalıyor. sizede elma armut böyle etki yapmışmıydı???

hiç sevmiyorum ya uykum geliyor benim bu havalarda
evet canım bol bol gezersin valla doğru söylüyosun kız özlet biraz kendini

içerken sorun yok ama içtikten 5 dakka sonra falan başlıyo bulantım.yani benim içemem söz konusu değil severek içiyorum olan sorun midede oluyo...ben seviyorum midem kabul etmiyo sütü...nesquikler de katkı matkı neler var bakayım da olmadı onla içerim sonuçta sütlü çikolata da yiyorum midem kızmıyo...belki de sütü tek istemiyodur..:44:

valla canım ben daha 10. haftamın içindeyim...elma armut yemiyorum pek genelde karpuz kayısı kiraz erik çilek muz falan yiyorum sadece....benim süte olan sorunum sende elma armut sanırım

buschy

ben daha hiç süt içmedim sadece ayran içebiliyorum. et, balık, tavuk asla yiyemiyorum yanımda biri yiyince kötü oluyorum. neyapıcaz böyle? ((

Son düzenleme:

ben nöbetçi olduğu zaman 90da uyurum

ben nöbetçi olduğu zaman 9 da uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…