eveeeettt hala daha fena bulanıyo ama çıkcak bişey kalmadı içimde:26:çok kötü yapıyo beni süt yaaa..içsem olmuyor içmesem olmuyor!!! napıcam ben yaaa
şu nesquik ler var onlardan koyup içsen mieni bulandırmaz en azından biraz ısıtıp filan :26: ay bilemedim ki ben canım zor gerçekteneveeeettt hala daha fena bulanıyo ama çıkcak bişey kalmadı içimde:26:çok kötü yapıyo beni süt yaaa..içsem olmuyor içmesem olmuyor!!! napıcam ben yaaa
ben de kusmazdım midem bulanır geçerdi hiç çıkardığımı bilmem ama şimdi berbatım
buschyim geçmiş olsun bebem ya kötü olmuş soğuk iç sütü o zaman çok fazla etkilemez diye biliyorum
ama umarım bu durum çok etkilemez seni süt önemli çünkü
kızlar ben adet olcam zaman derin bi ateş basar sonra belim ağrır hemen kalçalarımın üst tarafı
ve ben tuvalete gidip adet olduğumu görürüm
ve şuan aynı belirtiler var bende :18:
valla tuhaf bi hava var.. sis var ve baskın
buyur gel tatlım
buschyim geçmiş olsun bebem ya kötü olmuş soğuk iç sütü o zaman çok fazla etkilemez diye biliyorum
ama umarım bu durum çok etkilemez seni süt önemli çünkü
kızlar ben adet olcam zaman derin bi ateş basar sonra belim ağrır hemen kalçalarımın üst tarafı
ve ben tuvalete gidip adet olduğumu görürüm
ve şuan aynı belirtiler var bende :18:
ay burda da öyle bulutlu güneşsiz bi okdar da sıcak nemli .. garipabim askerden gelcek diğer haftası da kayseriye anneme gitcem sıkıldım burda az kafamı dağıtayım kayseride ben hep kocamı bekliom az da o beni beklesin
hea kız amanhiç sevmiyorum ya uykum geliyor benim bu havalarda
evet canım bol bol gezersin valla doğru söylüyosun kız özlet biraz kendini
merhaba bayanlar 11 haftalık hamileyim bulantı hapı içmessem bütün gün ölügibi dolaşıyorum doğru dürüst bişey yiyemiyorum. meyve yiyebiliyorum ama meela elma armut yiyince mıdem kıyılıyor bulantım cogalıyor. sizede elma armut böyle etki yapmışmıydı???
zaten sıcak süt içemem ben tatlım...
sen de umarım tuvalete girip adet olduğını GÖRMEZSİN bu sefer bak bakiim bi
güzelim daha 5 günün var senin ya korkma hemen
korkuorum gece uuyamıyorum kapıları filan kitliyorum ama insanın içi raht etmiyo ... tv açıp uyuyorum kuşları da yanıma alıyorum ses suyayım diye ... tıkırtıya irkiliyorum ...:18: bi kere lavaboya gidememiştim eşimi ardım telfnu kapatma bn lavaboya gitcem dedim kapatmadı girdim çıktım öyle grdim lavaboya yoksa giremezdim önceleri şimdi biraz daha sakinim
korkuorum gece uuyamıyorum kapıları filan kitliyorum ama insanın içi raht etmiyo ... tv açıp uyuyorum kuşları da yanıma alıyorum ses suyayım diye ... tıkırtıya irkiliyorum ...:18: bi kere lavaboya gidememiştim eşimi ardım telfnu kapatma bn lavaboya gitcem dedim kapatmadı girdim çıktım öyle grdim lavaboya yoksa giremezdim önceleri şimdi biraz daha sakinim
ay ne bilim çok harlı bi ateş geldi aniden korktum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?