BEN DAHA GİTMEDİM TUVALETE SEN Bİ BAK
ay ne bilim çok harlı bi ateş geldi aniden korktum:18:
tunaydın kuzucuklarımm. dün gece topik odamızı ben bekledım sabaha kadar nöbet ttuttum kimsenız yoktu mışıl mışıl uyuyordunuz:) ben karnımı doyuramadım gece 3 te bi uyandım meyve yıyorum kefir içiyorum karnım gurul gurul ötüyor neydı anlamadımm 2 gundur yemek yıyorum yarım saate karnım acıkıyor. ne guzel yazmıssınız cıgköfte acı hastasıyımm bazen o kdr acı yemek ıstıorum ekmegıme pul bıber koyup yemek ıstıyorum kola bagımlısıydım off hamıleyken hepsı yasak olucak tabııı. buarada keyıfler nasılll bakalım
buschy
ben daha hiç süt içmedim sadece ayran içebiliyorum. et, balık, tavuk asla yiyemiyorum yanımda biri yiyince kötü oluyorum. neyapıcaz böyle?((
tunaydın kuzucuklarımm. dün gece topik odamızı ben bekledım sabaha kadar nöbet ttuttum kimsenız yoktu mışıl mışıl uyuyordunuz:) ben karnımı doyuramadım gece 3 te bi uyandım meyve yıyorum kefir içiyorum karnım gurul gurul ötüyor neydı anlamadımm 2 gundur yemek yıyorum yarım saate karnım acıkıyor. ne guzel yazmıssınız cıgköfte acı hastasıyımm bazen o kdr acı yemek ıstıorum ekmegıme pul bıber koyup yemek ıstıyorum kola bagımlısıydım off hamıleyken hepsı yasak olucak tabııı. buarada keyıfler nasılll bakalım
bana da eşim yasakladı kolayı normalde fazla içmem bende bağımlısı oldum hep canım istiyo yabende 3.15 de bi uyandım susamısım deli gbi su içtim
belkide bebişin yapmıştır o ateşi
sen bence stres yapmıssın bebeğimmm... bat a kaç gün kaldı ki kuzucum
tünaydın kuzum o zaman seni gece bekçisi ilan ediyorum
maşallah kız afiyet olsun ye ye ama dikkat et kilo yapmasın
ay bebişte yapıo öyle şeyler dimi ama kızlar ben bebişi düşünmek istemiyom bu sefer o beni düşünsün
tatile çıkıoruz onu düşüncem tatile çıkcaz diye bi ton iş yapmam lasım onu düşüncem ama bebiş yok
işin kötü yanı canım hıc su ıcmıyorum 3 gun ıcmezsem aklıma gelmez folık astı fln zorla ıcıyorum suyla mıdem bulanıyorama sabahları su yerıne ac karnına kola ıcerdım ılacları kolayla ıcerdım gözum karaydı:) neysekı smdı bıraktım denecek kdr az. süt vs içemem sogan sarımsak tadını bılmem off cok saglıksız beslenıyorumm
işin kötü yanı canım hıc su ıcmıyorum 3 gun ıcmezsem aklıma gelmez folık astı fln zorla ıcıyorum suyla mıdem bulanıyorama sabahları su yerıne ac karnına kola ıcerdım ılacları kolayla ıcerdım gözum karaydı:) neysekı smdı bıraktım denecek kdr az. süt vs içemem sogan sarımsak tadını bılmem off cok saglıksız beslenıyorumm
walla uyuyamıyorum canım gece uykularım gıttı bekcılıgı kabul edıyorum sewe sewe yatakta bıle elımde telefon öle bakınıyorum:) valla zaten fazlalıklarım var yok degıl ama napıyım bı aclık hıssı vr sureklı:) eger bu ayda olmazsa 2 ay ayrıyız kocısle sıkı bır dıyet ve spor salonuna gdrk 10 kılı vereyım :)
hiç beklemediğin anda gelir bebişin diyecem ama bekliyosun
inşallah yerleşiyodur bebişin göbişine
soğanın tadını bilmiyo musun :44: ne yiyip ne içiyosun arkadaşım sen bu yaşına kadar neyle beslediler ki seni
KISMET BEBEĞİM HAYIRLIYSA OLSUN
AY BENİM KOCAMDA SEVMEZ SOĞAN SARIMSAK
ÇOK ZORLANIORUM VALLA YEMEĞE SOĞAN KATIYORUM AMA SALATADA FALAN ASLA NE SOĞAN NE SARIMSAK YEMEZ
E HALİYLE BENDE:26:
soğanın tadını bilmiyo musun :44: ne yiyip ne içiyosun arkadaşım sen bu yaşına kadar neyle beslediler ki seni
belli zaten tatlım arada akşamları açıyorum hep online olarak görüyorum seni
kız kaç kilosun ki sen 10 kilo vereceksin?resimde zayıf görünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?