Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tunaydın kuzucuklarımm. dün gece topik odamızı ben bekledım sabaha kadar nöbet ttuttum kimsenız yoktu mışıl mışıl uyuyordunuz:) ben karnımı doyuramadım gece 3 te bi uyandım meyve yıyorum kefir içiyorum karnım gurul gurul ötüyor neydı anlamadımm 2 gundur yemek yıyorum yarım saate karnım acıkıyor. ne guzel yazmıssınız cıgköfte acı hastasıyımm bazen o kdr acı yemek ıstıorum ekmegıme pul bıber koyup yemek ıstıyorum kola bagımlısıydım off hamıleyken hepsı yasak olucak tabııı. buarada keyıfler nasılll bakalım

bana da eşim yasakladı kolayı normalde fazla içmem bende bağımlısı oldum hep canım istiyo ya bende 3.15 de bi uyandım susamısım deli gbi su içtim

buschy

ben daha hiç süt içmedim sadece ayran içebiliyorum. et, balık, tavuk asla yiyemiyorum yanımda biri yiyince kötü oluyorum. neyapıcaz böyle? ((

"Eğer bazı besinlere karşı tiksinti hissediyorsanız, vitamin ve minerallerden mahrum kalmadığınıza emin olun." diyor gebelki takviminde...süt şart diyorlar ama tatlım yaa..ben şimdiye kadar ara ara içtim içmediğim zamanlarda da yoğurt-peynir falan bolca yiyip takviye yapmaya çalıştım...balık ben de pek alışkın olmadığım için yiyemiyordum doktora söyledim balık yağı hapı iç dedi...eczaneden istedim hamileyim ve doktor kullanmamı önerdi dedim..günde kaç tane atmam gerektiğini falan eczacım söyledi.sen de öyle yapabilirsin...et ve tavuğa gelince yiyemiyorsan bile tavuğu haşla suyuna çarba yap pilav yap ye...eti de sulu yemek olarak suyuna banarak tüket.suyuna geçiyor bütün vitaminleri ben de ete yeni yeni alışıyorum eti yiyemiyorum ama suyuna banmak kafiymiş zaten

tünaydın kuzum o zaman seni gece bekçisi ilan ediyorum
maşallah kız afiyet olsun ye ye ama dikkat et kilo yapmasın

bana da eşim yasakladı kolayı normalde fazla içmem bende bağımlısı oldum hep canım istiyo ya bende 3.15 de bi uyandım susamısım deli gbi su içtim

işin kötü yanı canım hıc su ıcmıyorum 3 gun ıcmezsem aklıma gelmez folık astı fln zorla ıcıyorum suyla mıdem bulanıyor ama sabahları su yerıne ac karnına kola ıcerdım ılacları kolayla ıcerdım gözum karaydı:) neysekı smdı bıraktım denecek kdr az. süt vs içemem sogan sarımsak tadını bılmem off cok saglıksız beslenıyorumm

belkide bebişin yapmıştır o ateşi

ay bebişte yapıo öyle şeyler dimi ama kızlar ben bebişi düşünmek istemiyom bu sefer o beni düşünsün
tatile çıkıoruz onu düşüncem tatile çıkcaz diye bi ton iş yapmam lasım onu düşüncem ama bebiş yok

sen bence stres yapmıssın bebeğimmm... bat a kaç gün kaldı ki kuzucum

1 hafta diyelim bebeğim olabilir valla buranın tuvaleti de çok uzak gitmeye üşendim aşağıda neler oluyo acaba

tünaydın kuzum o zaman seni gece bekçisi ilan ediyorum
maşallah kız afiyet olsun ye ye ama dikkat et kilo yapmasın

walla uyuyamıyorum canım gece uykularım gıttı bekcılıgı kabul edıyorum sewe sewe yatakta bıle elımde telefon öle bakınıyorum:) valla zaten fazlalıklarım var yok degıl ama napıyım bı aclık hıssı vr sureklı:) eger bu ayda olmazsa 2 ay ayrıyız kocısle sıkı bır dıyet ve spor salonuna gdrk 10 kılı vereyım :)

hiç beklemediğin anda gelir bebişin diyecem ama bekliyosun
inşallah yerleşiyodur bebişin göbişine

benm arkadasımda senin gbiydi su içmezdi hiç midem bulanıo filan derdi doktoru vitamin eksikliğinden demiş.... yediklerine dikkat et canım gebeliği kolylastıran şeyler ye ... ben mesela sarımsak sevmem yoğurdu filan sarımsaklı yapıorum eşime yediriyorum dereotu maydonoz yiyoruz beraber ... ekmeği fazla yeme kkilo yapar

soğanın tadını bilmiyo musun :44: ne yiyip ne içiyosun arkadaşım sen bu yaşına kadar neyle beslediler ki seni

belli zaten tatlım arada akşamları açıyorum hep online olarak görüyorum seni
kız kaç kilosun ki sen 10 kilo vereceksin?resimde zayıf görünüyosun

hiç beklemediğin anda gelir bebişin diyecem ama bekliyosun
inşallah yerleşiyodur bebişin göbişine

KISMET BEBEĞİM HAYIRLIYSA OLSUN

soğanın tadını bilmiyo musun :44: ne yiyip ne içiyosun arkadaşım sen bu yaşına kadar neyle beslediler ki seni

AY BENİM KOCAMDA SEVMEZ SOĞAN SARIMSAK
ÇOK ZORLANIORUM VALLA YEMEĞE SOĞAN KATIYORUM AMA SALATADA FALAN ASLA NE SOĞAN NE SARIMSAK YEMEZ
E HALİYLE BENDE :26:

KISMET BEBEĞİM HAYIRLIYSA OLSUN

AY BENİM KOCAMDA SEVMEZ SOĞAN SARIMSAK
ÇOK ZORLANIORUM VALLA YEMEĞE SOĞAN KATIYORUM AMA SALATADA FALAN ASLA NE SOĞAN NE SARIMSAK YEMEZ
E HALİYLE BENDE :26:

bebeğim msjlarında caps lock u kapat büyük harf yasak forumda
hayırlısı olsun bebeğim.. ya soğan sarımsaksız yemek mi olur hele ki güveçte

walla canım annemde cok zorlanmıs zaten bana kahvaltı turlerı verıcen kofte patates pızza peynır zeytın vs. sulu yemek corba fln ıykk yıyemıyorum öle kasık kasık zorla balık mesela cocoukken yedım elımı bıle süremem ve eşim karadenizli :S ama bebegım ıcın az az tatmaya basladım herseyden mesela o soganı fln yıyenlere o kdr cok özenırım kı yada o balık ekmek yıyenlere bnde yıcem derım ama fos tabı yemeklerde fln sogan ı butun atarım ıcıne pıstıkten snra cıkartırım o bıle agzımda dgsk tat ypr. ya ısın aslı cocoukken cok öksuruyordum hasta olmustum annemlerde bana sogan suyu ıcırmıslerdı şurup dıye ama kokusunu anlamamak ne mumkun o gun bugunden agzıma suremem bana ıyı ders oldu cocouga sewmedıgı seyı zorlamıcaksın o farkında olmadan püre halıne getırerek gızleyerek yemeklerıne konulması taraftaryım ve beslenme duzenımı degıstırdım bebegım ıcın cunku anne babadan cok etkılenıyor bız nelerı yemezsek onlarda tadına bıle bakmadan yemeyebılıyorlar

kızlaaaaaaaar ovilasyon tesi yaptım az önce çok silik 2. çizgi çıktı erken mi yumurluyorum ben yaaa .. bgn adetimin 7. günü:18::26: anlamadım

belli zaten tatlım arada akşamları açıyorum hep online olarak görüyorum seni
kız kaç kilosun ki sen 10 kilo vereceksin?resimde zayıf görünüyosun

walla son 1 aydır bukdr cok takıp edıorum canım ya bebek e yogunlasalı yanı acık kalıyor telefonda fln onlıne gorunuyorum bu topık te olmayı sevıyorum sohbet ıyı gelıyor. canım o foto gencken yanı sızlerın yaslarındayken smdı suanda 60 kıloyum tmm abartmısım 10 kılo fazla 50 duserım ozamanda olmaz bı 5 kılo versem ıyı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…