Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hmm anladım canım ee fazla da kilon yokmuş ya..
valla bizde senin gibiyiz topikten çıkamıyoruz

kızlaaaaaaaar ovilasyon tesi yaptım az önce çok silik 2. çizgi çıktı erken mi yumurluyorum ben yaaa .. bgn adetimin 7. günü:18::26: anlamadım

cnm bndede silik cıkıodu o negatıf anlamına gelıo ıkı cızgıde koyu cıkıcak yada ıkıncı cızgı bırıncısnden koyu cıkıcak ancak ozmn yumurtluosun demek bn gec yumurtluorum yanı dun ve bugun testlerım koyu cıktı akıntım vr adetıme 10 gun vr ve hala koyu cıkarsa hamıleyımdır

kuzucum geçer yakında merak etme hamişlikte normal bunlar

ama çok berbat bi durum yaşama sevincimi aldı elimden bu sürekli bulantı halihalimi anlayamıyorsunuz biliyorum ama bedduam olsun size en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız da anlarsınız beni inşallah

ama çok berbat bi durum yaşama sevincimi aldı elimden bu sürekli bulantı halihalimi anlayamıyorsunuz biliyorum ama bedduam olsun size en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız da anlarsınız beni inşallah

aminnnnnn böyle bedduaya can kurbannnn

ben bu bedduanın bed olan yerini değilde dua olan yerini alayım
yani hamilelik kısmını

ben bu bedduanın bed olan yerini değilde dua olan yerini alayım
yani hamilelik kısmını

bed olan yeri de var hamileliğin canım ciğerim yorgunluk halsizlik bulantı göz kararması baş dönmesi duygusallık vs... bu bed olanları da yaşayın da tam bir hamielik geçirmiş olun...sadece karnının büyümesi içinde bebeğin kıpırdaması değil hissettiklerin...ahhh aaah

hmmmm :26: anladım canım o zman benim normal koyu çizgi 3-4 güne kendini belli eder.... saol cevabın için tatlımmmay hadi bakalım inş. hamilesindir .. ay bide 2. çizgiyi görünce ürperdim hayatımda ilk defa 2. çizgiyi görüyorum keske bu test gebelik testi olaydı iiiiydi

walla bnde urpermıstım hıc ıkıncı cızgıyı gormek nasıp olmadı silik dahı olsa yanı bozuk test bıle denk gelmedıı ama bunda böle olunca heycanlandım hatta ovu testı erken gebelıkte teshıs edebılıomus ya adetımede 10 gun kaldı dun ve bugunde koyu cızgı gorunce yumurtladgımı unuttum acaba hamılemıyım dıye dusunmekten kndımı alamıyorum:44:

kıııızzz sağlıklı hayırlı olsunda ben bulantıyı çekmeye ragzıyımmm .. ben bebişim için kusarım yeterki o sağlıklı olsunnn ahh kuzuuuummm şükret benceee

hele bi hamiş olalım da nasılsa yaşayacağız bunları

ay evet ya bana da o türdüşünceler geldi şuan kendi kendime kuruntu yapıyorum yanlışlıkla gebelik testini mi yaptım ben diye aklıma ilk o geldi ama ne yazık ki testin üzerinde LH yazıooooooooo

kızlaaaaaaaar ovilasyon tesi yaptım az önce çok silik 2. çizgi çıktı erken mi yumurluyorum ben yaaa .. bgn adetimin 7. günü:18::26: anlamadım

yavaş yavaş başlıyo demekki ben kullanmadım hiç ama silikte olsa bişey çıkmış

bebeğim msjlarında caps lock u kapat büyük harf yasak forumda
hayırlısı olsun bebeğim.. ya soğan sarımsaksız yemek mi olur hele ki güveçte

ay ben bi yandan iş yapıp bi yandan buraya koşunca unutuyorum göndere basktıktan sonra ekranda görüyorum büyük oldunu

kıııızzz sağlıklı hayırlı olsunda ben bulantıyı çekmeye ragzıyımmm .. ben bebişim için kusarım yeterki o sağlıklı olsunnn ahh kuzuuuummm şükret benceee

şükretmez miyim hiçççç...bunlar gebeliğin normal seyirinde gittiğinin bi sorun olmadığınıın göstergesiymiş diye duydum...bak duygulancam gene...hayır tamam sustum

ay çok kötü oldum çizgiyi görünce gebelik testinin aynısı ama üzerindeki yazıları farklı off ulen off gebelik testlerinde hiç çıkmadı böle ..

Arkadaşlar merhaba naber nasılsınız? Bu aralar tembelliğim üstümde dicem değil ama işler çok yoğun mesajlarınızı ancak okuyabiliyorum :)

valla benim bebiş yarın 3 aylık olucak bende halen gaz problemi var. Göğüslerim de hala ağrıyor :) inşallah hamilelik belirtileridir :)

bence bir an önce test yap ben idrar testimi gece yapmıştım inşallah hamilesindir.

evet geçen hafta öğrendik...

canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kendine çok dikkat et ve hiç yorma kendini :)

benim geçmedi hala devam ediyor öğürmekten mide kası filan kalmadı sanırım :)) geçen sabah bende süt içtim içmez olaydım işyerine geldim ve üsküfra ettim ne var ne yok gitti ( 3 gündür süt içmiyorum yoğurt peynir falan yiyorum artık. birde kokuya dayanamaz oldum eve girer girmez burnumu tıkayıp tüm pencereleri açıyorum

şükretmez miyim hiçççç...bunlar gebeliğin normal seyirinde gittiğinin bi sorun olmadığınıın göstergesiymiş diye duydum...bak duygulancam gene...hayır tamam sustum

oyy canım benim daha çok sevinmen lazım hatta.. üzülme bebeğin üzülür ... bulantını bebk yapmıyo ki vucudun artık değişiyo hormanlar vs. filan.. sakinleş hatta uyu biraz dinlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…