walla son 1 aydır bukdr cok takıp edıorum canım ya bebek e yogunlasalı yanı acık kalıyor telefonda fln onlıne gorunuyorum bu topık te olmayı sevıyorum sohbet ıyı gelıyor. canım o foto gencken yanı sızlerın yaslarındayken smdı suanda 60 kıloyum tmm abartmısım 10 kılo fazla 50 duserım ozamanda olmaz bı 5 kılo versem ıyı :)
noldu kuzucumm neden ağlıyorsunn kıyamam valla bende cok doluyum bakmayın böle cıdır cıdır konustuguma
bi lavaboya koşuyorum bi buraya geliyorum!!! yeter artık çıkarcak bişey kalmadı hala öğürüyorum!!!benim tek derdim bu
kızlaaaaaaaar ovilasyon tesi yaptım az önce çok silik 2. çizgi çıktı erken mi yumurluyorum ben yaaa .. bgn adetimin 7. günü:18::26: anlamadım
kuzucum geçer yakında merak etme hamişlikte normal bunlar
ama çok berbat bi durum yaşama sevincimi aldı elimden bu sürekli bulantı halihalimi anlayamıyorsunuz biliyorum ama bedduam olsun size en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız da anlarsınız beni inşallah
ama çok berbat bi durum yaşama sevincimi aldı elimden bu sürekli bulantı halihalimi anlayamıyorsunuz biliyorum ama bedduam olsun size en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız da anlarsınız beni inşallah
ben bu bedduanın bed olan yerini değilde dua olan yerini alayım
yani hamilelik kısmını
cnm bndede silik cıkıodu o negatıf anlamına gelıo ıkı cızgıde koyu cıkıcak yada ıkıncı cızgı bırıncısnden koyu cıkıcak ancak ozmn yumurtluosun demek bn gec yumurtluorum yanı dun ve bugun testlerım koyu cıktı akıntım vr adetıme 10 gun vr ve hala koyu cıkarsa hamıleyımdır
hmmmm :26: anladım canım o zman benim normal koyu çizgi 3-4 güne kendini belli eder.... saol cevabın için tatlımmmay hadi bakalım inş. hamilesindir .. ay bide 2. çizgiyi görünce ürperdim hayatımda ilk defa 2. çizgiyi görüyorum keske bu test gebelik testi olaydı iiiiydi
bed olan yeri de var hamileliğin canım ciğerim yorgunluk halsizlik bulantı göz kararması baş dönmesi duygusallık vs... bu bed olanları da yaşayın da tam bir hamielik geçirmiş olun...sadece karnının büyümesi içinde bebeğin kıpırdaması değil hissettiklerin...ahhh aaah
walla bnde urpermıstım hıc ıkıncı cızgıyı gormek nasıp olmadı silik dahı olsa yanı bozuk test bıle denk gelmedıı ama bunda böle olunca heycanlandım hatta ovu testı erken gebelıkte teshıs edebılıomus ya adetımede 10 gun kaldı dun ve bugunde koyu cızgı gorunce yumurtladgımı unuttum acaba hamılemıyım dıye dusunmekten kndımı alamıyorum:44:
kızlaaaaaaaar ovilasyon tesi yaptım az önce çok silik 2. çizgi çıktı erken mi yumurluyorum ben yaaa .. bgn adetimin 7. günü:18::26: anlamadım
bebeğim msjlarında caps lock u kapat büyük harf yasak forumda
hayırlısı olsun bebeğim.. ya soğan sarımsaksız yemek mi olur hele ki güveçte
kıııızzz sağlıklı hayırlı olsunda ben bulantıyı çekmeye ragzıyımmm .. ben bebişim için kusarım yeterki o sağlıklı olsunnnahh kuzuuuummm şükret benceee
ay ben bi yandan iş yapıp bi yandan buraya koşunca unutuyorum göndere basktıktan sonra ekranda görüyorum büyük oldunu
ay çok kötü oldum çizgiyi görünce gebelik testinin aynısı ama üzerindeki yazıları farklıyavaş yavaş başlıyo demekki ben kullanmadım hiç ama silikte olsa bişey çıkmış
ay ben bi yandan iş yapıp bi yandan buraya koşunca unutuyorum göndere basktıktan sonra ekranda görüyorum büyük oldunu
hamile hanımlar....sizde gaz oldumu belirtilerde.....benim acayip gazım var 4 gündür falan....hiç böyle olmazdım...genelde meyve yediğimde olur...meyve falan da yemedim....bide göğüsler ağrımaya başladı.....bat 3 haziran....offf işkenceymiş beklemek :18::18:
yalnız geçen sene olan gecikmede az az kahverengi akıntı şeklinde başlayıp kesilmişti...üzerine görme diye birşey varmış ya ondan düşünmüştüm bende...kan testinde manda gözünü görünce morardım...dr yinede bekleyelim dedi...bekledim...ama 41.günde başlamıştı....
bu defa hiçbirşey gelmedi....mantar olmadığım halde akıntı devam ediyor,göğüslerim sızlıyor,kasıklarım karnım ağrıyor ara ara..dediğin gibi belkide yine mevsimden...üzerine de düşmüyordum artık aslında psikolojık olamaz.....
sabahı beklemek en iyisi...
evet geçen hafta öğrendik...
içerken sorun yok ama içtikten 5 dakka sonra falan başlıyo bulantım.yani benim içemem söz konusu değil severek içiyorum olan sorun midede oluyo...ben seviyorum midem kabul etmiyo sütü...nesquikler de katkı matkı neler var bakayım da olmadı onla içerim sonuçta sütlü çikolata da yiyorum midem kızmıyo...belki de sütü tek istemiyodur..:44:
şükretmez miyim hiçççç...bunlar gebeliğin normal seyirinde gittiğinin bi sorun olmadığınıın göstergesiymiş diye duydum...bak duygulancam gene...hayır tamam sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?