ovulasyon testinde bile çift çizgi görmek insana mutluluk veriyor dimiay çok kötü oldum çizgiyi görünce gebelik testinin aynısı ama üzerindeki yazıları farklıoff ulen off gebelik testlerinde hiç çıkmadı böle ..
kızz nasıl oldum sevindim mi üzüldüm mü bilemedim bak..:26: ellimde hale test bakıp duruyorum öyleeeovulasyon testinde bile çift çizgi görmek insana mutluluk veriyor dimisen bize tek çizgi gösterme yarabbimmm
ay çok kötü oldum çizgiyi görünce gebelik testinin aynısı ama üzerindeki yazıları farklıoff ulen off gebelik testlerinde hiç çıkmadı böle ..
hepimize hayırlı uğurlu olsun herşey tamam kızlarrr tek eksik bebişlerrr
aminnnnnnnovulasyon testinde bile çift çizgi görmek insana mutluluk veriyor dimisen bize tek çizgi gösterme yarabbimmm
kızlar ben biraz yokum ya başım çook ağrıyo halsizlik çöktü üstüme görüşürüz
wowwww süperrr :) ücretsiz izin almama gerek kalmayacak deseneee :) çok sevindim
kızlar ben biraz yokum ya başım çook ağrıyo halsizlik çöktü üstüme görüşürüz
kıyamam sana bebeğim yapma böle üzülme bak vücut etkileniyo böle olunca dik durcaz onda da çıkıcak bak gör
kızlar ben tam olarak anlayamadım kanun tasarısı vardı bu 6 aya çıkmasıyla ilgili ama şimdi resmi gazetede yayınlanmış mı ...yayınlandıysa hangi gün olmuş bu?
kızlar ben tam olarak anlayamadım kanun tasarısı vardı bu 6 aya çıkmasıyla ilgili ama şimdi resmi gazetede yayınlanmış mı ...yayınlandıysa hangi gün olmuş bu?
kabul edildi mi bu tasarı o önemli inşallah kabul olur yaaa
şimdi tarhana yaptım kendime gene bi de nane ektim üstüne ohh ohhh buyrun kızlar beraber yiyelim...bu arada ben naneye bu kadar düşkün değildim her şeye nane koyar oldum
benim hamilelik takvimine baksana :)))
Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
oyy bayılırım naneyeyoğurdun üzerine kuru nane dökerim karışırıp yerim ebn bak bi dene harika olur canımmm
eveeeet onu annem yapardı bana küçükken ama ekmeğin üstüne yoğurt sürerdi kalın bi tabaka üstüne nane ve tuz...offf mükemmel olurdu.yarınki kahvaltım kesinlikle bu olucaaaakkk
canım bilemicem tam ama benim de dediğim erkek sağı kız solu gösterir şeklinde...bakalım artık...sağ göğsümün de daha büyük ve sert olduğunu düşünüyordum bunu bilmeden...ama göz konusunu bilemicem.hayırlısı ya sen ne zaman gidiceksin doktora ? ikili test için yada kontrol için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?