Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay çok kötü oldum çizgiyi görünce gebelik testinin aynısı ama üzerindeki yazıları farklı off ulen off gebelik testlerinde hiç çıkmadı böle ..
ovulasyon testinde bile çift çizgi görmek insana mutluluk veriyor dimi sen bize tek çizgi gösterme yarabbimmm

benim hamilelik takvimine baksana :)))

Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.

kızlar 8 haziran bir an önce gelsede yapsam şu testi diye bekler oldum ....sizler neler yapıyorsunuz bakalım...benim gibi bekleyen var mı.......

kızlar ben biraz yokum ya başım çook ağrıyo halsizlik çöktü üstüme görüşürüz

ovulasyon testinde bile çift çizgi görmek insana mutluluk veriyor dimi sen bize tek çizgi gösterme yarabbimmm
kızz nasıl oldum sevindim mi üzüldüm mü bilemedim bak..:26: ellimde hale test bakıp duruyorum öyleee amiiiin canım allah isteyen herkeze çift çizgileri kopkoyu göstersin inşallaaaaaaaahh

ay çok kötü oldum çizgiyi görünce gebelik testinin aynısı ama üzerindeki yazıları farklı off ulen off gebelik testlerinde hiç çıkmadı böle ..

kıyamam sana bebeğim yapma böle üzülme bak vücut etkileniyo böle olunca dik durcaz onda da çıkıcak bak gör

hepimize hayırlı uğurlu olsun herşey tamam kızlarrr tek eksik bebişlerrr

aminnnnnnn

geçmiş olsun tatlım uyu iyi gelir yorma kendini çok bilgisayara bakıoruz ondan oluyo :126:

oyy bebeğim yha geçmiş olsun dikkat et kendine görüşmek üzere üzüldm bak şimdi ...:26:

kızlar ben tam olarak anlayamadım kanun tasarısı vardı bu 6 aya çıkmasıyla ilgili ama şimdi resmi gazetede yayınlanmış mı ...yayınlandıysa hangi gün olmuş bu?

resmi gazetede yayınlanmadı daha ama bakan Fatma Şahin meclisin tatil öncesine yetişecek diyor ısrarla. Bu hafta başbakanın önünde olacaktı tasarı bildiğim kadarıyla. Akşam haberlerde de söyledi çıkıyor yasa diye

kızlar ben tam olarak anlayamadım kanun tasarısı vardı bu 6 aya çıkmasıyla ilgili ama şimdi resmi gazetede yayınlanmış mı ...yayınlandıysa hangi gün olmuş bu?

Bugün kanun tasarısı başbakana sunulacaktı. Başbakan da onaylamış yakında yayınlanır resmi gazetede de

kabul edildi mi bu tasarı o önemli inşallah kabul olur yaaa

şimdi tarhana yaptım kendime gene bi de nane ektim üstüne ohh ohhh buyrun kızlar beraber yiyelim...bu arada ben naneye bu kadar düşkün değildim her şeye nane koyar oldum

şimdi tarhana yaptım kendime gene bi de nane ektim üstüne ohh ohhh buyrun kızlar beraber yiyelim...bu arada ben naneye bu kadar düşkün değildim her şeye nane koyar oldum

oyy bayılırım naneye yoğurdun üzerine kuru nane dökerim karışırıp yerim ebn bak bi dene harika olur canımmm

canım bilemicem tam ama benim de dediğim erkek sağı kız solu gösterir şeklinde...bakalım artık...sağ göğsümün de daha büyük ve sert olduğunu düşünüyordum bunu bilmeden...ama göz konusunu bilemicem.hayırlısı ya sen ne zaman gidiceksin doktora ? ikili test için yada kontrol için?

oyy bayılırım naneye yoğurdun üzerine kuru nane dökerim karışırıp yerim ebn bak bi dene harika olur canımmm

eveeeet onu annem yapardı bana küçükken ama ekmeğin üstüne yoğurt sürerdi kalın bi tabaka üstüne nane ve tuz...offf mükemmel olurdu.yarınki kahvaltım kesinlikle bu olucaaaakkk

eveeeet onu annem yapardı bana küçükken ama ekmeğin üstüne yoğurt sürerdi kalın bi tabaka üstüne nane ve tuz...offf mükemmel olurdu.yarınki kahvaltım kesinlikle bu olucaaaakkk

ben bütün kuru bitkileri karıstırırım yoğurda... kuru nane kuru dereotu kırmızı biber çok az da reyhan biraz tuz 1 tatlı kasığıda mayonez akşam bende yapıp yiyeyim kızz :13:

7 haziranda kontrolüm var ense kalınlığı ölçümü yapılcak inşallah cinsiyetini ve sağlık haberlerini alırım :) benimde bu sabah sağ göğsüm büyük geldi. Bugün hamilelik takviminde okuyunca şaşırdım yazayım dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…