Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bütün kuru bitkileri karıstırırım yoğurda... kuru nane kuru dereotu kırmızı biber çok az da reyhan biraz tuz 1 tatlı kasığıda mayonez akşam bende yapıp yiyeyim kızz :13:

yap kız..benim öyle pek aram yoktur reyhan dereotu vs...ama nane bambaşka cacığa ek,zaytin yağına ek,salçaya ek,çorbana ek...herşeye yakışıyo...hatta limonatana tazesinden ekle bir iki yaprak mmmhhh ohh mis....benim liseden sevdiğim bi arkadaşım bebekken biberona suyun içine taze nane atarlarmış onu içermiş..hala daha kız bazen su sürahisine nane atıyo kimileri öyle çatlak...benim bebiş bu kadar naneyi sevdirdiyse bana biz de biberona nane atıcaz gibi duruyo

ben de 15 mayısta gitmiştim en son bir ay sonra gel dedi..15 haziranda 3. ayımızı doldurmamış olucaz..20 haziranda gideyim de hem 3 ayımız geçmiş olsun hem cinsiyet öğrenme olasılığımız artsın inşallah..zaten geç döllenme dedi bana ben de ona göre geç gideyim diyorum

zorla insanın canını çektiriyonuz haaaa :))) ağzım falan sulandı eve gidip tarhana yapasım var şimdi

sabredebilirsen öyle yap canım :)) ben ölüyorum meraktan şu 7 haziran bir gelse. Hatta geçen eşim 1 hafta geç gidelimde bebeğin cinsiyeti kesinleşsin dedi bende kesinlikle olmaz dedim kızdım

değişik tatları severim evlendikten sonra damak tadım değişti... dedğin gibi nane her şeye yakışıyo ya... ben naneyi buzluk kabına koyarım üzerie su sonra sürahiye at çok hoş renkli renkli bazen de nar taneleri koyarım dondururdum bu yaz da yaparım :).. senin bebiş sevio demek ki naneyi... naneci bebişş

yap güzelim sen de aklıma geldi canın çeker diye ama her evde bulunan bişey ve yasaklı olmayan bişey diye hiç aman canı çekmesin diye kasmadım...bu akşam menüleri belli oldu iyice...
sabrederim gibi geliyor bana ama 20sinde yada 21inde gitmezsem (perşembe-cumaya denk geliyo) bi haftasonu daha dayanıp pazartesiye kalamam gibi geliyo bana.yani dayanabileceğim en fazla 5-6 gün o da geç döllenmenin hatrına

evet naneci bebiş olucak benim pıtırtak...ajdar gibi nanenane nanenane ayy kız geçen gün de muzlu pasta-muzlu puding ne olursa yerim dedim canım istemişti!!! çikita muzluğundan mı ki !!! tövbeler olsun yaa rabbimmmm:26::26::26:

ayh kuzuuuuuuummm ye kız :afiyetler olsunnn ... neler düşünüon kıs güldürdün beniiii

ben akşam yemeğini ayarlayıp geliyorum kızlar..fırında baharatlı sebze yapıcam çok uzun sürmez 15 dakkaya burdayım

düşünme sen öle seyleriçimden bi ses oğlun olcak diyo ya :) sağlıkla doğsun hayırlısı bakalım

herkesin içindeki ses aynı şeyi söylüyo galiba benim bebiş hakkında....hayırlısı sağlıklısı olsun da....kız da olsa yiriz erkek de olsa yiriz nede olsa

kudururum ben mutfakta şimdi en iyisi aldım sebzeleri geldim burda soyar keserim

ayh aynı bende burayı çok merak ediyorum ya ... sabha hemen yüzümü yıkamadan pc açıyorum inanmıyorum kendimeeeeee

tarif ver bakayım

patates
kabak
kırmızı (közlemelik) biber
yeşil biber
kabak
patlıcan

her sebzeden istediğin kdar doğra hepsi aynı kabın içinde olsun biraz yağ istediğin baharatlardan istediğin kadar (ben kekik,nane,az pul biber,çok az karabiber koyuyorum) fırını önceden ısıt 180 drecede fırına sür..yalnız fırın tepsine alırken altına yağlı kağıt ser yada ekstra yağ ekle..30-35 dakika pişir fırında. ama arada çıkarıp karıştırmak grekiyo..bu kadar basitt çok da lezzetli

bizim burada (Gaziantep) bu tarif doğrama diye geçiyor çok güzel ve çok kolay oluyor vallahi..akşama ben de mi yapsam ne:131:

çok basit ben çok severim bu tarz yemekleri ama benim eşim ille sulu yemek istiyo bol domates koyayım bari üzerine az sulansın :))

ısır diyeceğim ama daha minicik kuzucum resmi falan yok mu ya göreyim paşayı
haklısın canım bebekte olunca 2 kez düşünmek lazım işine de yakın ise stres yapma gider emzirirsin olmadı işyerin müsait ise getirir anne memesine uygun biberonlar var diye duymuştum ne kadr işe yarar bilmiyorum ama bi incele istersen

inşallah tutar canım ama bu ay olursa ocak annesi olmam lazım yahu. kışa denk gelsin istiyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…