Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim burada (Gaziantep) bu tarif doğrama diye geçiyor çok güzel ve çok kolay oluyor vallahi..akşama ben de mi yapsam ne:131:

hadi ya nerden nereye aynı lezzet desene :) ben de manisalıyım annemlerden öğrendim bizim yemeklerimiz uyar gerçi biçok yere içinde zeytinyağı olduğu sürece

çok basit ben çok severim bu tarz yemekleri ama benim eşim ille sulu yemek istiyo bol domates koyayım bari üzerine az sulansın :))

canım sen de bu fırında piştikten sonra bi tavada domates rendeleyip pişir dök üstüne...hatta domatesi sarımsaklı pişir...bak sen lezzete.....

süper bir haber :))) inşallah süreç çok daha fazla uzamaz:)

bir de kızlar doğum izni süresinde SSK primini işveren mi ödüyor devlet mi bilgisi olan var mı?

Yarısını devlet ödüyor (12 ay) kalan ayı iş veren diye duydum ama yanlış olabilir... İşveren hamilelikten dolayı elemanını çıkartamayacakmış.. çıkartsa bile o 6 ay parasını verecekmiş.. Umarım en kısa zaman da sonuçlanır...

aynı günü bekliyoruz canım :) ben de 8 haziran da test yapacağım:) günler geçmez oldu bu nasıl bir şey :)))

kızlar 8 haziran bir an önce gelsede yapsam şu testi diye bekler oldum ....sizler neler yapıyorsunuz bakalım...benim gibi bekleyen var mı.......

Bende 7-8 haziranı bekliyorumm :18::18::18::18: 8 gün kaldı zaman geçççmiiyoooo ....

İiiiisssssyyyaaaaannnnn

az kaldı sık dişini canım...bulantın ne alemde demiştin güzelim sen ? bildiğin öğürmeli çıkarmalı olan

aman dikkat et kendine tiksindiğin şeylerden uzak dur bir süre canının çektiğini yemeye çalış :) Benim iştah yerine geldi ama hala öğürme var ve bu öğürmeler arttı üstelik kokuya dayanamıyorum

bende kokuya karşı bişey yok da yani eskiden nasılsa öyle çöp kokusuna dayanamam!!!öğürme ve devamının gelmesi çok var durduk yere geliyo belli bi kokudan dolayı değil yani

ha kızlar bu arada fırına sürdüğüm tepsiye bir iki tane sarımsak da atmıştım şuan mükemmel bir koku yayılıyo mutfaktannnnmutlaka siz de yapın şiddetle tavsiye ediyorum

hadi ya nerden nereye aynı lezzet desene :) ben de manisalıyım annemlerden öğrendim bizim yemeklerimiz uyar gerçi biçok yere içinde zeytinyağı olduğu sürece

biz de çoğunlukla zeytinyağlı kullanıyoruz ama salça ve pul biber hiç eksik olmaz
tek fark heralde bizdekinin ekstra acı olması

umarım ya her iki açıdan da süper olur hem izin süresi uzar hem de analık parası 6 aylık alırız:) ilaç gibi gelir bebişin birsürü masrafını karşılarız

umarım ya her iki açıdan da süper olur hem izin süresi uzar hem de analık parası 6 aylık alırız:) ilaç gibi gelir bebişin birsürü masrafını karşılarız

Ayynenn inşallah... Çalışma şartlarınıda düzenleyeceklermiş isteyen belirli saatlerde çalışacakmış Süper birşey valla

ben yeni katıldım bende istiyooommmm bebeiiiişşşş yaaaa o sayfanın başındaki listeye beni de eklermisiniz.benim bat 3 haziran. ilk denemem

ben yeni katıldım bende istiyooommmm bebeiiiişşşş yaaaa o sayfanın başındaki listeye beni de eklermisiniz.benim bat 3 haziran. ilk denemem

Aramıza hoş geldin canımmm Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine

38s birazdan gelir aramıza ekler seni de.. Yaş kaç?

hoş geldin canım hayırlı olsun ekleriz tabi admin gelince söyleriz.yaşın kaç

hoşbulduuummmm... ben 25 yeni evliyim zaten i kaç ay korunduk şiimdi bebişşş istiyoommm

3 ay önce gittim alttan ultrasonla baktı .hastaydım tamda ıyyyy yumurtlaman var dedi nasıl oldu anlamadım o halde

Vallaaa o nasıl oluyor :26::26::26: Owulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim o zaman yumurtlama gününü belirlersin

Vallaaa o nasıl oluyor :26::26::26: Owulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim o zaman yumurtlama gününü belirlersin

adet zamanı eski yumurtalar gider yenileri oluşur caydinim...mühim olan o oluşan yumurtaların çatlama tarihleri...ovulasyon testleri de çatlamayı gösterir zaten yumurtlamayı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…