- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
adet zamanı eski yumurtalar gider yenileri oluşur caydinim...mühim olan o oluşan yumurtaların çatlama tarihleri...ovulasyon testleri de çatlamayı gösterir zaten yumurtlamayı değil...
Birşey daha öğrenmiş oldummm.. Ben bunu nasıl atlamışım.. Doktor baktığında (akıntımda vardı o ara fena) yumurtlama olur yakında demişti demek çatlama olacak anlamında söylemiş :26::26::26:
adı yumurtlama diye geçiyor ama yumurtanın olması değil gereken yumurtanın çatlayıp savunmasız bi şekilde içine sperm alabilmesi asıl beklenen olay...yumurta dediğin hep var biri gidiyo biri geliyo
şimdi regl hesaplama günü diye internetten programa günlerimi girdim.
02.06.2013 tarihinde olmam lazımmış. 35 günde 1 oluyormuşum nasıl bir değişim bu ya 30 günden 35 güne attı
şimdi regl hesaplama günü diye internetten programa günlerimi girdim.
02.06.2013 tarihinde olmam lazımmış. 35 günde 1 oluyormuşum nasıl bir değişim bu ya 30 günden 35 güne attı
Döngü 21 gün ile 35 gün arasında normal diyorlar. Daha fazla veya daha az ise yumurtlama olmadığı anlamına geliyormuş diye okumuştum..
bir kaç jinekoloji sitesini okudum baktım dediğin gibi normalmiş ama ben böyle değişmesine şaşırıyorum bundan önce 30 günde oluyordum şimdi bir baktım 35 güne denk geliyor
o zaman bizim bu ay yalan oldu 30 güne göre yumurtlama hesapladık çünkü
İlk önce döngünü belirlemen lazım ki yapmışsın son 3 ayın adet tarihlerini yazmışsın orda çıkan döngünü belirlemiş.
Artık bu ay ona göre yumuşu hesaplarsın hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşalllahhh
genelde her ay işyerinde takvime işaretlerim sonrasında unutmamak için hele bu 3 ay bebek için aklımda tutuyorum
neyse iyi yanından bakalım hamile miyim diye boşuna strese girmeyeceğim. regl olmama 3 gün var daha
bende geldim kızlar
Hoşşgeldin tattlımm.. Benimde son dakikalarım birazdan kaçarım
hoşbuldum canımmmm.... hadi yaaa bende gitsem iyi olcak arada bakıyorum.. bgn bilgisayarın basından hiç kalkmadım ya manyak oldum iyice
Bende öyle takvimime işaretlerdim ama şimdi bsayarda tarih tarih liste yaptım adet ve yumurtlama günümü yazdım
Spermler 72 saat yaşıyormuş canım belki denk gelmiştir yumuş zamanına belli mi olurSüpriz olur sana da
Sorma iş forum iş forum.. Patron kovacak valla yakında beni
olsun kuzucum az kalmısta zaten gelcek nasılsa eşinn... benim gibi beklemiceksin nasılsaauyku bastırdı yaa..kocam da geç kaldı..6.30u bulur gelmem diyodu...hakkatten bulcak
olsun kuzucum az kalmısta zaten gelcek nasılsa eşinn... benim gibi beklemiceksin nasılsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?