Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adet zamanı eski yumurtalar gider yenileri oluşur caydinim...mühim olan o oluşan yumurtaların çatlama tarihleri...ovulasyon testleri de çatlamayı gösterir zaten yumurtlamayı değil...

Birşey daha öğrenmiş oldummm.. Ben bunu nasıl atlamışım.. Doktor baktığında (akıntımda vardı o ara fena) yumurtlama olur yakında demişti demek çatlama olacak anlamında söylemiş :26::26::26:

Birşey daha öğrenmiş oldummm.. Ben bunu nasıl atlamışım.. Doktor baktığında (akıntımda vardı o ara fena) yumurtlama olur yakında demişti demek çatlama olacak anlamında söylemiş :26::26::26:

adı yumurtlama diye geçiyor ama yumurtanın olması değil gereken yumurtanın çatlayıp savunmasız bi şekilde içine sperm alabilmesi asıl beklenen olay...yumurta dediğin hep var biri gidiyo biri geliyo

adı yumurtlama diye geçiyor ama yumurtanın olması değil gereken yumurtanın çatlayıp savunmasız bi şekilde içine sperm alabilmesi asıl beklenen olay...yumurta dediğin hep var biri gidiyo biri geliyo

Mersi şekerim bilgilendirme için Bu ay ovulasyon testi kullanıcam olmazsa eğer bakim ne zaman çatlıyor

şimdi regl hesaplama günü diye internetten programa günlerimi girdim.

02.06.2013 tarihinde olmam lazımmış. 35 günde 1 oluyormuşum nasıl bir değişim bu ya 30 günden 35 güne attı

şimdi regl hesaplama günü diye internetten programa günlerimi girdim.

02.06.2013 tarihinde olmam lazımmış. 35 günde 1 oluyormuşum nasıl bir değişim bu ya 30 günden 35 güne attı

Döngü 21 gün ile 35 gün arasında normal diyorlar. Daha fazla veya daha az ise yumurtlama olmadığı anlamına geliyormuş diye okumuştum..

Döngü 21 gün ile 35 gün arasında normal diyorlar. Daha fazla veya daha az ise yumurtlama olmadığı anlamına geliyormuş diye okumuştum..

bir kaç jinekoloji sitesini okudum baktım dediğin gibi normalmiş ama ben böyle değişmesine şaşırıyorum bundan önce 30 günde oluyordum şimdi bir baktım 35 güne denk geliyor

o zaman bizim bu ay yalan oldu 30 güne göre yumurtlama hesapladık çünkü

İlk önce döngünü belirlemen lazım ki yapmışsın son 3 ayın adet tarihlerini yazmışsın orda çıkan döngünü belirlemiş.

Artık bu ay ona göre yumuşu hesaplarsın hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşalllahhh

genelde her ay işyerinde takvime işaretlerim sonrasında unutmamak için hele bu 3 ay bebek için aklımda tutuyorum

neyse iyi yanından bakalım hamile miyim diye boşuna strese girmeyeceğim. regl olmama 3 gün var daha

genelde her ay işyerinde takvime işaretlerim sonrasında unutmamak için hele bu 3 ay bebek için aklımda tutuyorum

neyse iyi yanından bakalım hamile miyim diye boşuna strese girmeyeceğim. regl olmama 3 gün var daha

Bende öyle takvimime işaretlerdim ama şimdi bsayarda tarih tarih liste yaptım adet ve yumurtlama günümü yazdım

Spermler 72 saat yaşıyormuş canım belki denk gelmiştir yumuş zamanına belli mi olur Süpriz olur sana da

Hoşşgeldin tattlımm.. Benimde son dakikalarım birazdan kaçarım

hoşbuldum canımmmm.... hadi yaaa bende gitsem iyi olcak arada bakıyorum.. bgn bilgisayarın basından hiç kalkmadım ya manyak oldum iyice

tek o umut kaldı zaten 2 haziran da olmazsam artık ona göre yaparım test falan boşuna stres oldum neden olmuyorum niye testte çıkmıyor diye

Sorma iş forum iş forum.. Patron kovacak valla yakında beni

foruma bakmasam içim raht etmiyo:26:... bende bi tv bi forumeşime kızıyodum bilgisayarı atıcam bi gün balkondan asağı görücen oyun oynamayı diyodum wayyy şimdi ben oturuyorum bilgisayarın basında

uyku bastırdı yaa..kocam da geç kaldı..6.30u bulur gelmem diyodu...hakkatten bulcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…