ay kıyamam sana ben küçüğüm... sen de gel canın sıkılmasın evde
hehhee saol düşündüğün için kuzummm yeni evlilerin evine öle geç saatlerde gidilmez
yeni evliden sayılmayız ki biz 2003ten beri bilfiil aşıkız birbirimize...
ovv maşşallah allah mutlulugunuzu daim etsin.. flört ayrı bebeğim yha evlilği biliyosun artık engel yada kural kamıo önünde bakımdan. bizde 2010 dan beritanısıyoruz.. düşündümde biz eşimle sevgiliyken bile hep yanıma gelmesini beklerdim uzak yerlerde görev yapıyodu benim ömrüm beklemekle geçti kısaca
sizinki çocukluk askı bebeğimmm2010dan beri mi tanışıyosunuz...2 yıla kadar evlendiniz yani...biz geç kalmışız dicem de şimdiki yaşıma bile daha erken diyenler vardı ailede...ortasonda tanıştık ilk görüşte aşk oldu valla ergen aşkı falan da değilmiş ara ara ayrılmalarımız oldu hele ki bi tanesi 5 yıl sürdü ama olgunlaştık kişiliği oturttuk birbirimize döndük diyelim o ayrılık süresine de...gerçi o 5 yıl içinde de ara ara görüştük ama uzun zaman değil bi kaç hafta ...son 2.5-3 yıldır da kesintisiz beraberdik bu sefer evlendik :):123:
kızlar ben geldim arkadaşımın kızını okuldan aldım ablası bugün alamamış o işte.birşey kaçırdım mı 35 sayfa geçmiş bugün okuyamayabilirim.kaçırdıysam söyleyin ban ameraktayım
bu arada biz de 2003 18 mayıstan beri eşimle beraberiz yarın da evliliğimizin 4.yılı
hatırladığım kadarıyla pek bişey yok ama sen benim hafızama güvenme canım sadece tarih tutmayı bilirim aklımda :) biz 2003ten beri beraberiz beraber olmasına da ben 12 yaşındaydım eşim 13anca işte
ısır diyeceğim ama daha minicik kuzucum resmi falan yok mu ya göreyim paşayı
haklısın canım bebekte olunca 2 kez düşünmek lazım işine de yakın ise stres yapma gider emzirirsin olmadı işyerin müsait ise getirir anne memesine uygun biberonlar var diye duymuştum ne kadr işe yarar bilmiyorum ama bi incele istersen
inşallah tutar canım ama bu ay olursa ocak annesi olmam lazım yahu. kışa denk gelsin istiyoruminşallah
naptınız kuzular ne muhabbetı cevırdınız bakalım keyıfler nasıll
ben iyiyim canım bi ben kaldım topikte yapayalnız bir basıma tek basıma basıma.. sesizlik içindeeeee :126:sen napıosun tatlımm
bnde napıyım anacım yemek vs ev topluyorum derken aksam olmus kacırdım tabı burayı senn bat tamı 9hazırandı
kolay gelsin kuzucummm..... yok canım benim adet yeni bitti sayılır batım 23 haziran daha çok var...
kafam karıstı ıyıce bırcok kısıyle mutlaka ortak özellıgımız oluyor senınle ortak ozellıgımız nydı acaba batlar aynı degılse:44:
eşlerimiz aynı meslekten olması olmasın canım (askerdi) yanlış hatırlamıyosam :26:
hımm ewet canım ya walla senın hafıza ıyı:) ewet asker sen nerede oturuyrsn suanda
yok kıs bende de hafıza pek yok şırnaktayım filan yazdığını hatırladım bi ankaramandayım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?