Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni evliden sayılmayız ki biz 2003ten beri bilfiil aşıkız birbirimize...

ovv maşşallah allah mutlulugunuzu daim etsin.. flört ayrı bebeğim yha evlilği biliyosun artık engel yada kural kamıo önünde bakımdan. bizde 2010 dan beritanısıyoruz.. düşündümde biz eşimle sevgiliyken bile hep yanıma gelmesini beklerdim uzak yerlerde görev yapıyodu benim ömrüm beklemekle geçti kısaca

olsun canım o hallerinle kıyaslıcak olursan en fazla gece nöbetini bekliosun şimdi haklısın evlilik başka oluyomuş...

2010dan beri mi tanışıyosunuz...2 yıla kadar evlendiniz yani...biz geç kalmışız dicem de şimdiki yaşıma bile daha erken diyenler vardı ailede...ortasonda tanıştık ilk görüşte aşk oldu valla ergen aşkı falan da değilmiş ara ara ayrılmalarımız oldu hele ki bi tanesi 5 yıl sürdü ama olgunlaştık kişiliği oturttuk birbirimize döndük diyelim o ayrılık süresine de...gerçi o 5 yıl içinde de ara ara görüştük ama uzun zaman değil bi kaç hafta ...son 2.5-3 yıldır da kesintisiz beraberdik bu sefer evlendik :):123:

kızlar ben geldim arkadaşımın kızını okuldan aldım ablası bugün alamamış o işte.birşey kaçırdım mı 35 sayfa geçmiş bugün okuyamayabilirim.kaçırdıysam söyleyin ban ameraktayım

bu arada biz de 2003 18 mayıstan beri eşimle beraberiz yarın da evliliğimizin 4.yılı

sizinki çocukluk askı bebeğimmm hakikaten bayağı var sizin askınız maşşallahh bebeğim ya nazar değmesin
biz çok sevdik birbirimizi ya ayrı olsakta anılarımız filan çoktur annem biliyodu konustugumuzu babamın kulagına gitti vs. evlendiiiiik
evet evlilik bambaskaymıs hala rüyada giiyim sabhları kalktığımda şükürler olsun ki evlendim diyorum illaki eşimin iş zorlukları oluyo ama değer

hatırladığım kadarıyla pek bişey yok ama sen benim hafızama güvenme canım sadece tarih tutmayı bilirim aklımda :) biz 2003ten beri beraberiz beraber olmasına da ben 12 yaşındaydım eşim 13 anca işte

hatırladığım kadarıyla pek bişey yok ama sen benim hafızama güvenme canım sadece tarih tutmayı bilirim aklımda :) biz 2003ten beri beraberiz beraber olmasına da ben 12 yaşındaydım eşim 13 anca işte

ben de 16 eşim 18 yaşındaydı.şimdi yaşlandık o 28 ben 26 olduk bile

işyeri müsait canım olmadı öylede yapıcam valla doktorumuz emzik biberon herşeyi yasakladı ufacık bişi bile emmeden kesilebileceğini söyledi korktum bende açıkcası...bak geçenlerde grip oldum emzirdiğim için dr ilaç vermedi eczaneden maske al dedi en azından nefesin gitmesin bebeğe dedi.maske aldım emzirirken taktım allahım oğlum beni öyle bir gördü çığlığı bastıı nasıl korktu anlatamam ve inanırmısın o gün beni emmediçok üzülmüştüm zoraki kaşıkla içirmeye çalıştım ama çocuk beni öyle görünce kucağımda bile durmadı...neyseki ertesi sabah düzeldi yine güldü bana:):)ben haziran başı hamile kaldım geçen yıl marttada doğum yaptım sende haziranda kalırsan doğumun şubat sonu mart başı olur canım:):) dur oğlum ateşin resmini koyayım teyzesi sana
kara böceğim benim o:):)
buarada yediklerine dikkat et ben 52de hamile kaldım 70te doğurdum ve doğumdan sonra sadece 10 kilo verebildim göbeğim hele hiç inmedi...beni hala hamile sanan var

ayy kızlaar evime yavru serçe girdi bende elime aldım balkona koydum büyük bi serce geldi beraber uçup gittiler annesi mi nedir ayyy yazıkk yaaaa çok tatlıydı yha minnicikk:106::106:

ben iyiyim canım bi ben kaldım topikte yapayalnız bir basıma tek basıma basıma.. sesizlik içindeeeee :126: sen napıosun tatlımm

bnde napıyım anacım yemek vs ev topluyorum derken aksam olmus kacırdım tabı burayı senn bat tamı 9hazırandı

bnde napıyım anacım yemek vs ev topluyorum derken aksam olmus kacırdım tabı burayı senn bat tamı 9hazırandı

kolay gelsin kuzucummm..... yok canım benim adet yeni bitti sayılır batım 23 haziran daha çok var...

kolay gelsin kuzucummm..... yok canım benim adet yeni bitti sayılır batım 23 haziran daha çok var...

kafam karıstı ıyıce bırcok kısıyle mutlaka ortak özellıgımız oluyor senınle ortak ozellıgımız nydı acaba batlar aynı degılse:44:

kafam karıstı ıyıce bırcok kısıyle mutlaka ortak özellıgımız oluyor senınle ortak ozellıgımız nydı acaba batlar aynı degılse:44:

eşlerimiz aynı meslekten olması olmasın canım (askerdi) yanlış hatırlamıyosam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…