Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yınede ıyı bak bn onuda hatırlayamdım :) oo iyimişş daha ordasınız yanı..

eşim doğu görevini bitrdi aslında daha yeniyiz biz eşimin bu sene 3. senesi .. eşim 2 sene diyarbakırda görev yaptı evlenmek için doğu görevini bitrmesini bekledik.. karamana çıktı taini en az 3 yıl burda kalırız gibi görünüyo. cezaevinde çalışıyo şimdi... siz ne zman batıya dönüş yapcaksınız canım bulunduğun yer pek iyi değil:26:

temmuza donuyoruz canım ınsallah rizeye cıktı tayınımız ck sewındık.

ovv harikaaaaa tertemiz havaya gidiyorum deseneee adına çok sevindim canım hayırlısıyla git bakalım o zman ev topluyosundur sen şimdi çok zor olur ya:26:

ovv harikaaaaa tertemiz havaya gidiyorum deseneee adına çok sevindim canım hayırlısıyla git bakalım o zman ev topluyosundur sen şimdi çok zor olur ya:26:

WALLA CNM 2 SENDEN snra ıyı gelıcek herseyı batıya erteledık esımde ordulu zaten tertemız hava olmaz mı mis şükürler olsun. evı toplamıstım zaten artık gunluk kullanılcaklar fln vr

WALLA CNM 2 SENDEN snra ıyı gelıcek herseyı batıya erteledık esımde ordulu zaten tertemız hava olmaz mı mis şükürler olsun. evı toplamıstım zaten artık gunluk kullanılcaklar fln vr
ohhoo harikaaaa... inş. sana ugur getiri yeni yer yeni ev yeni ortam.... sen sadece kendine dikkat et canımmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamadım kalktım testi yaptım pozitifff çıktıııııııııııııı........doğrumudur ya...9 olsun kan testi yaptıracağım....ya yanlış çıktıysa...........uyuyamıyorum da......

hadi kan testine hadiiii inşallah doğrudur inşallahhh :118::118::128::128:

günaydın canım ilk önce tebrik ederim.regl tarihin neydi acaba 9 haziran mı

Son düzenleme:
27 nisandı reglim ama inanamıyorum ben ya....hiç ummadığım zamanda....okadar uğraştık uğraştık olmadı....allah biliyor en hayırlı zamanı....kan testinde negatif çıkarsa diye eşime de söyleyemedim

saat 9 demek istedin herhalde şimdiş jetonum düştü malum sabah.o zaman adetin kaç gün geçmişti diye sorayım

canım yani 27 mayısta olman gerekiyordu olmadın .bence yanlışklık payı yok hamilesinnnnn.idrarda en son belli olur çünkü hep genelde kanda öğrenirler.ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ki hamilesin pozitif sonuç

ya hesaplatıcıdan 24 mayıs çıkıyordu....pek şaşmaz 28 29 öyle gelir....ama 7 gün oldu ya ne bileyim....gece de hiç uyuyamadım zaten....sabahın köründe yaptım kabak gibi çıktı...silik milik değil....ama bilemiyorum....sonradan kanda negatif çıkanları okudum.....kopkoyu çıktı hemen çizgiler....

canım ben ilk senden duyuyorum vallahi hiç duymamıştım ama ben de şöyle düşünüyorum bu kadar gecikmeye idrarda çıkması kesin geliyor bana.çünkü 7 gün az bir gecikme değil çıkmış işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…