canım ben ilk senden duyuyorum vallahi hiç duymamıştım ama ben de şöyle düşünüyorum bu kadar gecikmeye idrarda çıkması kesin geliyor bana.çünkü 7 gün az bir gecikme değil çıkmış işte
hadi kan testine hadiiii inşallah doğrudur inşallahhh:118::118::128::128:
inşallah ya ama inanamıyorum işte şok oldummallah isteyen herkese nasip etsinnnn(amin)
valla eşine iyi söylememişsinhadi kan testine git sonucu bize yaz ama bence %99 hamilesin bir hafta da gecikmiş nerdeyse ki kopkoyu çıktı çizgiler diyosunn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamadım kalktım testi yaptım pozitifff çıktıııııııııııııı........doğrumudur ya...9 olsun kan testi yaptıracağım....ya yanlış çıktıysa...........uyuyamıyorum da......
işyeri müsait canım olmadı öylede yapıcam valla doktorumuz emzik biberon herşeyi yasakladı ufacık bişi bile emmeden kesilebileceğini söyledi korktum bende açıkcası...bak geçenlerde grip oldum emzirdiğim için dr ilaç vermedi eczaneden maske al dedi en azından nefesin gitmesin bebeğe dedi.maske aldım emzirirken taktım allahım oğlum beni öyle bir gördü çığlığı bastıı nasıl korktu anlatamam ve inanırmısın o gün beni emmediçok üzülmüştüm zoraki kaşıkla içirmeye çalıştım ama çocuk beni öyle görünce kucağımda bile durmadı...neyseki ertesi sabah düzeldi yine güldü bana:):)ben haziran başı hamile kaldım geçen yıl marttada doğum yaptım sende haziranda kalırsan doğumun şubat sonu mart başı olur canım:):) dur oğlum ateşin resmini koyayım teyzesi sanaEki Görüntüle 724672 Eki Görüntüle 724673 Eki Görüntüle 724674
kara böceğim benim o:):)
buarada yediklerine dikkat et ben 52de hamile kaldım 70te doğurdum ve doğumdan sonra sadece 10 kilo verebildim göbeğim hele hiç inmedi...beni hala hamile sanan var
bugün evlilik yıldönümümüz kızlar...inşallah bir sonrakinde bebeğimizle oluruz.
canım inşallah kandada çıkar şimdiden tebrik ederim.. hakkında hayırlısı olsun
resmini koymamda bir sakınca var mı acaba....çok net çıkmadı bulanık olsada belli sanırım
bugün evlilik yıldönümümüz kızlar...inşallah bir sonrakinde bebeğimizle oluruz.
inşallah birdahaki evlilik yıldönümüne kadar bebeğini kucağına alırsın arkadaşım...mutluluklar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamadım kalktım testi yaptım pozitifff çıktıııııııııııııı........doğrumudur ya...9 olsun kan testi yaptıracağım....ya yanlış çıktıysa...........uyuyamıyorum da......
ne sakıncası olacak canımooo ne güzel ben daha hiç görmedim o 2. çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?