Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya sitede yazıyor ama silik çıkanlarda olmuş genelde....ya adet olmuşlar yada kanda negatif çıkmış.....benim bayağı koyu ikiside...resmini çektim koyacağım ama hafıza kartıma birşey oldu sanırım olmuyor

inşallah ya ama inanamıyorum işte şok oldummallah isteyen herkese nasip etsinnnn(amin)

valla eşine iyi söylememişsin hadi kan testine git sonucu bize yaz ama bence %99 hamilesin bir hafta da gecikmiş nerdeyse ki kopkoyu çıktı çizgiler diyosunn

valla eşine iyi söylememişsin hadi kan testine git sonucu bize yaz ama bence %99 hamilesin bir hafta da gecikmiş nerdeyse ki kopkoyu çıktı çizgiler diyosunn

valla nasıl durdum hayrettt....ağzımda bakla ıslanmaz....5.30tan beri uyanığım 1 saat önce gitti eşim...pek yanında durmadım gidene kadar....çünkü bir de olmazsa çok üzülür...o bari üzülmesin diye düşündüm....üzerimi değiştirip çıkayım yakın zaten sağlık ocağına gideyim...

canım inşallah kandada çıkar şimdiden tebrik ederim.. hakkında hayırlısı olsun

demek o biberon emziklere bile güven olmuyor o zaman hiç riske atma kuzu anne sütü ile beslensin en güzeli işe başlayınca bulursun kolay yolunu sen gidersin o gelir Ana oğul gelirsiniz üstesinden
maske bile etki etti demek gözümde canlandı da komik durum annesinden mi korktu pasa ya bu kadın benim annem değil demiştir :)
ben hep şimdi hamile kalırsam ocakta doğururum diye hesaplıyorum artık nasıl matematiğim var ise tam zamanı gerçekten zor dönemler soğuk zamana denk gelecek olsun bu ay ama nerede hala hiç bişey yok
dün adet döngümü hesapladım 35 günde 1 oluyorum çocuk olmasına etkisi olur mu bilmiyorum acaba diyorum doktora gidip muayene mi olsam diye düşünüyorum 2 haziran da adet olmazsam ve hamile de olmazsam gidip konuşacağım
ateş ismi ne güzel ateş böceği diyip durursunuz :) harika bir bebek ya kara çocuk tam istediğim gibi bizden öyle çıkar mı bilemiyorum :) eşimin ailesi esmer sadece :) mis mis bu böcek maşallah

resmini koymamda bir sakınca var mı acaba....çok net çıkmadı bulanık olsada belli sanırım

Eklentiler

• $Görüntü0017 (2).webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 37
evet ya ikna olamadım....çıkayım ben artık....akşamüzeri yazarım anca...eve dönmeyeceğim işlerim var....haberdar ederim sizleri...morarsam da sevinsem de yazacağım

hiiiçç şüphe etme %100 hamilesin bence :))) hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inan ki :) kan testinde de çıkıcak emin ol :) ben adetimden 1 gün sonra test yaptım bu kadar belirgin değildi 4-5 gün sonrada kan testinde kesinleşti zaten :).

Ben seni hamiş ilan ediyorum veee kendine çok dikkat etmeye başla şimdiden yorulma hiç bir şekilde :)

unuttum hamiş haberini görünce kızlar günaydın hepinizeeeee çok ama çok güzel bir gün olsun hepimiz için.

hayırlı cumalar :))

ne sakıncası olacak canım ooo ne güzel ben daha hiç görmedim o 2. çizgiyi

vallahi benim de ilkben çok yapamadım zaten 4 yıl olacak....sanırım 3 kez gebelik testi 2 kan testi hüsranı yaşadım....heray içim gittiyse de yutkunup oturdum hep....bu seferde aynı olmazsa tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…