evet ya ikna olamadım....çıkayım ben artık....akşamüzeri yazarım anca...eve dönmeyeceğim işlerim var....haberdar ederim sizleri...morarsam da sevinsem de yazacağım
hiiiçç şüphe etme %100 hamilesin bence :))) hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inan ki :) kan testinde de çıkıcak emin ol :) ben adetimden 1 gün sonra test yaptım bu kadar belirgin değildi 4-5 gün sonrada kan testinde kesinleşti zaten :).
Ben seni hamiş ilan ediyorum veee kendine çok dikkat etmeye başla şimdiden yorulma hiç bir şekilde :)
günaydın kızlarr
unuttum hamiş haberini görünce kızlar günaydın hepinizeeeee çok ama çok güzel bir gün olsun hepimiz için.
hayırlı cumalar :))
bugün evlilik yıldönümümüz kızlar...inşallah bir sonrakinde bebeğimizle oluruz.
allah nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasip etsin bi an önce aşkınızın meyvesi sizinle olsun
iyice heyecan yapmaya basladımmm...bat 3 haziran...bide regl zamanı hep aynı yerde sivilcem çıkar...yine cıktı ama minicik....regl bitene kadar geçmezdi geçti bile...anlamadım....offff.....hep psikolojik heppp
iyice heyecan yapmaya basladımmm...bat 3 haziran...bide regl zamanı hep aynı yerde sivilcem çıkar...yine cıktı ama minicik....regl bitene kadar geçmezdi geçti bile...anlamadım....offff.....hep psikolojik heppp
Günaydın Hayırlı cumalar:) nasılsınız arkadaşlarım?bu arada biz çalışmalara başladık Ya tutarsa diyerekten dua edin nolur..
Günaydın Hayırlı cumalar:) nasılsınız arkadaşlarım?bu arada biz çalışmalara başladık Ya tutarsa diyerekten dua edin nolur..
allah hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhhh(amin)
canım karamsar olma ya nerden biliyosun belki 9 ay regl olmazsın
amin canım benim....
öyle de kuzum ne bilim.....umutlanmak istemyrm belki de
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?
hadi bakalım inşallah hemencicik tutar
Inanılmaz korkak heyecanlı ve merak içindeyimKuzucum sen çalışmalara devam ediyomusun?Ayy inşallah inşallah..inşallah bu sefer güzel sonuçlanır inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı Nasip eder ALLAH'Im :)
tebrik ederim canımmmmmmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamadım kalktım testi yaptım pozitifff çıktıııııııııııııı........doğrumudur ya...9 olsun kan testi yaptıracağım....ya yanlış çıktıysa...........uyuyamıyorum da......
canım ben adet gecikmemden bir hafta sonra kalp çarpıntım için doğum doktoruna gittim bebekten mi kaynaklanıyor diye...ultrasona aldı beni kese falan görünmedi...falan filan her neyse ben de acaba bişey mi oldu falan diye korktum kanda çıkmıştı sonuçta ama ben o değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyordum..idrar testi aldım gene de eczaneden ve iki çizgi de netti yani adet gecikmemden 6 gün sonra....ya hesaplatıcıdan 24 mayıs çıkıyordu....pek şaşmaz 28 29 öyle gelir....ama 7 gün oldu ya ne bileyim....gece de hiç uyuyamadım zaten....sabahın köründe yaptım kabak gibi çıktı...silik milik değil....ama bilemiyorum....sonradan kanda negatif çıkanları okudum.....kopkoyu çıktı hemen çizgiler....
Bende 7-8 haziranı bekliyorumm :18::18::18::18: 8 gün kaldı zaman geçççmiiyoooo ....
İiiiisssssyyyaaaaannnnn
hepinize Tek Tek yazmak istiyorum ama malesef telefondan girdiğim için pek mümkün olmuyo arkadaşlarım.Yarında sınavım var hiç çalışmadım bu kafayla bakalım nasıl geçecek.38s sanada başarılar Kuzucum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?