Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya ikna olamadım....çıkayım ben artık....akşamüzeri yazarım anca...eve dönmeyeceğim işlerim var....haberdar ederim sizleri...morarsam da sevinsem de yazacağım

tamam canım mutlaka yaz haber bekliyoruz görüşürüz

offf ne bileyim yaaabenim 1 hafta geçti nerdeyse....umarım üzülmem saol...

Son düzenleme:
iyice heyecan yapmaya basladımmm...bat 3 haziran...bide regl zamanı hep aynı yerde sivilcem çıkar...yine cıktı ama minicik....regl bitene kadar geçmezdi geçti bile...anlamadım....offff.....hep psikolojik heppp

Günaydın Hayırlı cumalar:) nasılsınız arkadaşlarım?bu arada biz çalışmalara başladık Ya tutarsa diyerekten dua edin nolur..

iyice heyecan yapmaya basladımmm...bat 3 haziran...bide regl zamanı hep aynı yerde sivilcem çıkar...yine cıktı ama minicik....regl bitene kadar geçmezdi geçti bile...anlamadım....offff.....hep psikolojik heppp

allah hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhhh(amin)

canım karamsar olma ya nerden biliyosun belki 9 ay regl olmazsın

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?
hadi bakalım inşallah hemencicik tutar

Inanılmaz korkak heyecanlı ve merak içindeyimKuzucum sen çalışmalara devam ediyomusun?Ayy inşallah inşallah..inşallah bu sefer güzel sonuçlanır inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı Nasip eder ALLAH'Im :)

dur kız sakin ol biraz
evet canım
inşallah canım inşallah en kısa zamanda olur

hepinize Tek Tek yazmak istiyorum ama malesef telefondan girdiğim için pek mümkün olmuyo arkadaşlarım.Yarında sınavım var hiç çalışmadım bu kafayla bakalım nasıl geçecek.38s sanada başarılar Kuzucum:)

tebrik ederim canımmmmmm
canım ben adet gecikmemden bir hafta sonra kalp çarpıntım için doğum doktoruna gittim bebekten mi kaynaklanıyor diye...ultrasona aldı beni kese falan görünmedi...falan filan her neyse ben de acaba bişey mi oldu falan diye korktum kanda çıkmıştı sonuçta ama ben o değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyordum..idrar testi aldım gene de eczaneden ve iki çizgi de netti yani adet gecikmemden 6 gün sonra....hayırlı olsun

ayrıca herkese günaydın arkadaşlarrrr

Bende 7-8 haziranı bekliyorumm :18::18::18::18: 8 gün kaldı zaman geçççmiiyoooo ....

İiiiisssssyyyaaaaannnnn

canım düşünüyorumda az kaldı sadece 8 gün yada bir kaç gün önce kan testindede belli oluyormuş olmadı biz 5 haziranda kan testi yaptıralım ....:)))

sağol bebeğim sana da başarılar dilerim..
bende çalışmadım bu sefer tembellik ettim ama benim alt yapım var..
ona güvenerek çalışmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…