dur kız sakin ol biraz
evet canım
inşallah canım inşallah en kısa zamanda olur
canım düşünüyorumda az kaldı sadece 8 gün yada bir kaç gün önce kan testindede belli oluyormuş olmadı biz 5 haziranda kan testi yaptıralım ....:)))
Ayy Napayım elimde değil biliyosun ışte yaşadıklarımı..daha atamıyorum aklımdan..Ohh Ohh maşallah devam edinde Gelsin inşallah sağlıkla en kısa zamanda.
kızlar ben de varım 11 mayısta adet oldum ben de.benim 9-10 haziran herhalde 30 günde bir oluyorum ama son aylarda düzensizliğim de olmuştu ben de çok heyecanlıyım ama içimden bir his adet olucaksın diyor nedense:26:
çıkıyorum ben kızlarr...dua edin....hepimizin hakkında hayırlı olan ne ise olsun
günaydııııııııııııınnnn herkeseeee. siteye yeni başladım ama bağımlılık yaptı yaaaabebişimi herkesle beraber beklemek daha güzel oluyooooo
neden öyle oldun canım sen yaa??? hani ümitliydik???:26:
günaydın arkadaşlar, bu topik benlik gibi geldiben öğrenci olduğum için önceden korunuyorduk fakat bu sene çocuk düşünüyoruz mezun oluyorum çünkü bu 3. ayımız korunmadan geçen ve haziran 7 veya 8de adet olmam gerekiyor, ama yumurtlama dönemimden beri ateşim geçmedi ve göğüslerim de ağrıyor böyle belirtiler adet öncesi de oluyordu ama çok erken başlaması biraz umutlandırdı, birde kasıklarıma doğru hafif ağrı oluyor adet sancısı bende bir iki gün kala olur, psikolojik mi gerçek mi bu belirtiler bilemedim :44:
günaydın herkese bende hamilelik bekliyorum ama sanırım benimki psikolojik hamilelik :) hapı bırakalı daha 3 hafta olduğu için imkansız diyorum ama erken hamilelik belirtileri bölümüne bakıyorum çoğu belirti bende var ya kendimi kandırıyorum ya da hamileyim :)
günaydın herkese bende hamilelik bekliyorum ama sanırım benimki psikolojik hamilelik :) hapı bırakalı daha 3 hafta olduğu için imkansız diyorum ama erken hamilelik belirtileri bölümüne bakıyorum çoğu belirti bende var ya kendimi kandırıyorum ya da hamileyim :)
yaz kızlar ben şimdi şu sıralar cinsiyet araştırması genellemeler hurafeler falan araştırıyorum ya hep erkek diye gösteriyo herşey.bi de forumdan 2-3 kişi oğlun olucak gibi hissediyorum dedi ya..şeyyy ben de tam bişey diyemiyorum ya...bilinç altımın ne hissettiğini buldum...hayal kuruyorum mesele şimdi parkta koşuşturuyo ben arkasından dur annecim düşceksin falan diyorum ama o koşan çocuk benim arkasından "annecim" dediğim çocuk...kot etekli,pembe montlu,üzerinde kelebek desenleri olan külotlu çorabı ve eteğinin altından bezi görünen fırttık fırttık dolaşan bir kız çocuğu....saçları çok açık kumral ve iki yandan toplanmış uçları kıvır kıvır...beyaz tenli,mavi gözlü,kırmızı dudaklı ayyy içim bi hoş olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?