Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dur kız sakin ol biraz
evet canım
inşallah canım inşallah en kısa zamanda olur

Ayy Napayım elimde değil biliyosun ışte yaşadıklarımı..daha atamıyorum aklımdan..Ohh Ohh maşallah devam edinde Gelsin inşallah sağlıkla en kısa zamanda.

canım düşünüyorumda az kaldı sadece 8 gün yada bir kaç gün önce kan testindede belli oluyormuş olmadı biz 5 haziranda kan testi yaptıralım ....:)))

kızlar ben de varım 11 mayısta adet oldum ben de.benim 9-10 haziran herhalde 30 günde bir oluyorum ama son aylarda düzensizliğim de olmuştu ben de çok heyecanlıyım ama içimden bir his adet olucaksın diyor nedense:26:

neden öyle oldun canım sen yaa??? hani ümitliydik???:26:

günaydııııııııııııınnnn herkeseeee. siteye yeni başladım ama bağımlılık yaptı yaaaa bebişimi herkesle beraber beklemek daha güzel oluyooooo

günaydın arkadaşlar, bu topik benlik gibi geldi ben öğrenci olduğum için önceden korunuyorduk fakat bu sene çocuk düşünüyoruz mezun oluyorum çünkü bu 3. ayımız korunmadan geçen ve haziran 7 veya 8de adet olmam gerekiyor, ama yumurtlama dönemimden beri ateşim geçmedi ve göğüslerim de ağrıyor böyle belirtiler adet öncesi de oluyordu ama çok erken başlaması biraz umutlandırdı, birde kasıklarıma doğru hafif ağrı oluyor adet sancısı bende bir iki gün kala olur, psikolojik mi gerçek mi bu belirtiler bilemedim :44:

günaydııııııııııııınnnn herkeseeee. siteye yeni başladım ama bağımlılık yaptı yaaaa bebişimi herkesle beraber beklemek daha güzel oluyooooo

günaydın canım aramıza hoşgeldin
bizlerde senin gibi bağımlı olduk
bu arada dün listeye eklenmek istemişsin dün ben yoktum ama sabah ekledim

Günaydın Kuzucum Napıyosun Ne var Ne Yok nasıl gidiyo hamişlik var mi bi sıkıntın?Kendini çok yormuyosundur inşallah bebişim!

yaz kızlar ben şimdi şu sıralar cinsiyet araştırması genellemeler hurafeler falan araştırıyorum ya hep erkek diye gösteriyo herşey.bi de forumdan 2-3 kişi oğlun olucak gibi hissediyorum dedi ya..şeyyy ben de tam bişey diyemiyorum ya...bilinç altımın ne hissettiğini buldum...hayal kuruyorum mesele şimdi parkta koşuşturuyo ben arkasından dur annecim düşceksin falan diyorum ama o koşan çocuk benim arkasından "annecim" dediğim çocuk...kot etekli,pembe montlu,üzerinde kelebek desenleri olan külotlu çorabı ve eteğinin altından bezi görünen fırttık fırttık dolaşan bir kız çocuğu....saçları çok açık kumral ve iki yandan toplanmış uçları kıvır kıvır...beyaz tenli,mavi gözlü,kırmızı dudaklı ayyy içim bi hoş olduuu

günaydın canım sende aramıza hoşgeldin
inşallah meleğin en kısa zamanda gelir ve annesini fazla bekletmez
bizim bebişler biraz inatçı çıktı da
inşallah psikolojik değildir ve ateşinin düşmemesi bebiş olabileceğini gösteriyor.. bi arkadaşımız ateşini ölçerek hamiş kaldığını anlamıştı

merhaba arkadaslar
benım durumuma bı fıkrı olan varmıdır acaba??
sat 1 mayıs ve bır oncekı adetten 26 gun sonra olmustum
ondan oncekı 30 gunde
ondan oncekı 28 gunde gelmıstı

sımdı bu ay 31. gundeyım karnım hafften agrıyor ama olmadım henuz
sızce ıhtımal varmıdır yoksa yarın ayın 1i olacak 32. gun ama bekleyeyımmı?

günaydın herkese bende hamilelik bekliyorum ama sanırım benimki psikolojik hamilelik :) hapı bırakalı daha 3 hafta olduğu için imkansız diyorum ama erken hamilelik belirtileri bölümüne bakıyorum çoğu belirti bende var ya kendimi kandırıyorum ya da hamileyim :)

şu tip gibi bişey yani

Eklentiler

• $226118_247555465265133_246497152037631_811287_1652953_n_large.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 25

ilk ay psikolojik hamilelik yaşıyorsun canım ya ama inşallah hamnilesindir

mrb daha çook yeniymiş canım hapı bırakalı.. fazla acele etme ve bence hamilelik belirtisini fazla araştırma çook kafan karışır..
sende olmayan belirtileri yaşamış gibi olursun yani psikolojik olur tamamen..
gününün geçmesini bekle sen tamam mı?
bu arada batın ne zaman?

Allah seni emii :) bana da etrafımda herkes kızın olcak kesin diyor :)) çin takvimi falan filan kız çıkıyor. Ama bende erkek istiyorum ve hissediyorum tosunum, paşam diyesim geliyor karnımı okşarken :))) demek ki bir ben değilmişim yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…