Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşime nasıl söyleyeceğim konusunda da en ufak fikrim yokyardım edermisinizz

bir çift patik alıp,kağıda:''babacım geliyorum'' yazıp patiğe koyabilirsin,
ya da bir pasta yapıp ya da alıp,
akşam ışıkları söndürüp,pastaya bir mum yakarak yanına gidebilirsin,
hayırdır dediğinde de:''bugün ailemize bebeğimiz katıldı'' vs şeklinde duygusal cümleler kurabilirsin

yaaa ağlayıp duruyorum zatennnkonuşamam bennnn...çorap var,hijyenik olmasada test çubuğum var efenimpaketleyip vermek en iyisi....kutu aldım bugünn...pek umudum yoktu ama kutu manyağı olduğum için alayım da elimin altında dursun,takı falan koyarım olmazsa diye düşünerek kalpli kutu aldım....içine de dediğin gbi yazayım....az önce bir arkadaş direk söyle,yapma bence dedi kararsz kaldım:44:konuşmam çok zor...düşününce bile bişey yumruk olup kalıyor

gerçi pek süpriz olamayacak sanırım...çünkü ben gelmeden önce eve uğrayıp tekrar çıkması gerekiyordu..birşeyler atıştırmış...ben salak test malzemelerini içiiçe koyup çöpe atmıştım...yediklerinin çöpünü atarken görmüş olabileceğini düşünüyorummmm

Son düzenleme:

öyle olsa seni arardı kesin ama

ee noldu ne dedi dr dedi eşim,varmıymış birşey diyor...ben uzuncaaa bir ıııııııııııııııııı sonrasında bekle bakalım,mevsimdendir vırt zırtvarmı yokmu diyor epeyyy düşündüm 3 5 saniye yokmuş ya falan diyebildim salak salak...hazırlıksız yakalandım aramaz diye düşünüyordum..

Bebeğim göbüş pek bi yakışmış pekse gelişmiş Allah nazardan saklasın canım yaa sen 2haftada bir resmini gönder bize hep)) bu arada söylemeyecektim ama çok merak ettiğin için söylüyorum internette bi araştır bi test var 10. Haftada cinsiyet belirleme testi idrarla.yurtdışında kullanılıyor yurtdışından geliyormuş. Çatlayacağım artık dersen değerlendirebilirsin))

kızlar aranızda ovülasyon kitlerinden kullanan var mı ben normalde dogru sonuc verdiğine inanmıyorum ama arastırdım cogu kişi memnun kalmıs bu sekılde hamıle kalan var mı aranızda
?
Canım Hoşgeldin aramıza.ben kullandım yumurtlama tarihini gayet belli etti ama biz tutturamadık.aslına bakarsan mekanizması çok basit güvenirliliği tam LH hormonu yumurtlamadan 24-36 saat önce pik yapıyor vücutta 10 katından daha fazla artıyor ovulasyon testide pik yapan LH hormonunu gösteriyor. Ben belgeli bi marka almıştım ucuza netten.düşünürsen söyleyebilirim markasını..
1--caydin-----------------------7 , 8 haziran
2--oykum35--------------------9 ,10 haziran
3--
4--
5--

haydi kızlar nerelerdesiniz sadece iki kişimiyiz

Canım sende Hoşgeldin aramıza.beni yanlış anlamanı istemem ama zaten başta bir listemiz var bat tarihi ile ilgili.eğer bunu yapmayı çok isterseniz önce adminimiz 38s e bence bir danışın geldiğinde.sonuçta topik in sahibi o bu tarz şeylerle o ilgileniyor.ayıp olmasın ona.size böyle bir liste ayarlayabilir.

Canım Hoşgeldin bi süredir yeni hamile haberi alamamıştık senin haberin mutlu etti beni çok rabbim sağlıkla hayırla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:))

canım kararsızım.bugün son adetimin üstünden geçen 22.günü.tavsiye ettiğiniz bir gün var mı,ben daha ilk denemem ya acemiyim bu konuda. haftaya pazartesiye kadar beklemek zor bari öğrensem birkaç gün kala ümitlenmem boşuna.hayırlısı bakalım

günaydın canım :) senin gebelik takvimini yerimmmm ayrıcaaa...
evet canım yaaaa tuhaf birşeymişşş...allah sanada nasip etsin arkadaşımmmm hepinize etsinnnn....karnım ağrıyor hala hafif hafifsanki heran adet olacakmışım gibi geliyor
güzelim karın ağrıların devam edicek..benim 6.haftanın sonunda bitmişti..8. haftada bile ağrı çeken oluyor...

bu acıyı yaşatmasın allahım sana birdaha...kimseye yaşatmasınbakalım benim ne olacakhayırlısıyla tamamlarmıyım acaba
hamile kalabilir miyim derdi bitiyo sağlıklı olucak mı diye endişeleniyo insan demi...bi de kötü haberler alınca ya bebeğim beni bırakırsa diye tedirgin oluyosun demi...şuan o korku bende çok var...:18::18::18:

teşekkür ederimmm hoşbuldukaminnn sizlerede nasip etsin inşallahhh

ayyyy teşekkür ederimmmmya böylee hafif hafif ağrıyorr.sanki heran adet oluvercekmişim gibihem nasıl bir endişe yaasağlıklı olacakmı bakabilecekmiyim,bırakıp gidermi,kayınvalidemler müdahale edip duracakmııııııııııııııı

Son düzenleme:

bi süre sonra cinsiyeti ne olacak adını ne koyacağız aileler bu isme ne tepki vericek karışacak mı yoksa surat asıp durcaklar mı kabul etme ihtimalleri yok çünkü...çok zorlu bi maraton :18::18::18:

bi süre sonra cinsiyeti ne olacak adını ne koyacağız aileler bu isme ne tepki vericek karışacak mı yoksa surat asıp durcaklar mı kabul etme ihtimalleri yok çünkü...çok zorlu bi maraton :18::18::18:

ya vallahi nasıl olacak bilmiyorum yaaaakşam eşime söyledim başardım....daha doğrusu dediğim gibi kutuya koyup verdim çıldırdı resmen yaainanamıyorum diyor oda..gece epey uyuyamadık....araya sıkıştırdım hemen bak baştan anlaşalım kimsenin adını koymak yok ailelerden diye tamam dedi ya bakalım.....benim kv çok baskın karakter herşeye karışırrr....evliliğimede okadar çok karıştıkiii...biraz da onun yüzünden olmadıonlar beni kırdı eşim ne onlara söyledi ne bana söyletti.....zamanında eşimle birbirimizi çok kırdık

aman kimse için birbirinizi kırmayın onlar elbet gidecek siz başbaşa kalacaksınız...ailelerden isim koyma konusunda ben en başta koydum tavrımı tamam ben de isterim annemin adından kızım olsun ama o böyle bişey istese kabul etmem o yüzden ne senin sülalende ne benim sülalemde duyulmamış bir isim olsun ki ilerde içine sinmese bile senin dııııdının kızının adı da bundan falan demeyelim birbirimize...
kız :talya
erkek:uygar düşünüyoruz şimdilik

günaydın canım...

çokk güzell arkadaşım adıyla yaşasın inşallahsen kvnde aynı şehirdemisin....benim annem rahmetli olduğu halde istemiyorum koymak çünkü birara ortada fol yok yumurta yok eşim ikimizin annesinin ismini yada babalarımızın ismini koyarız demişti..çok kızmıştım benim anam yok seninkine ne oluyor diye....ama akşam dedim...istemiyorum diye...zaten şuan ne desem kabul edecek durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…