srpilyd,
gözünaydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli doğduğunuda göstersin,
hayırlı ömürler versin
eşime nasıl söyleyeceğim konusunda da en ufak fikrim yokyardım edermisinizz
bir çift patik alıp,kağıda:''babacım geliyorum'' yazıp patiğe koyabilirsin,
ya da bir pasta yapıp ya da alıp,
akşam ışıkları söndürüp,pastaya bir mum yakarak yanına gidebilirsin,
hayırdır dediğinde de:''bugün ailemize bebeğimiz katıldı'' vs şeklinde duygusal cümleler kurabilirsin
gerçi pek süpriz olamayacak sanırım...çünkü ben gelmeden önce eve uğrayıp tekrar çıkması gerekiyordu..birşeyler atıştırmış...ben salak test malzemelerini içiiçe koyup çöpe atmıştım...yediklerinin çöpünü atarken görmüş olabileceğini düşünüyorummmm
aradı yaaa....bende saçmaladım hık mık.....kesin anladı benim sürpriz yatar
yaz kızlar ben şimdi şu sıralar cinsiyet araştırması genellemeler hurafeler falan araştırıyorum ya hep erkek diye gösteriyo herşey.bi de forumdan 2-3 kişi oğlun olucak gibi hissediyorum dedi ya..şeyyy ben de tam bişey diyemiyorum ya...bilinç altımın ne hissettiğini buldum...hayal kuruyorum mesele şimdi parkta koşuşturuyo ben arkasından dur annecim düşceksin falan diyorum ama o koşan çocuk benim arkasından "annecim" dediğim çocuk...kot etekli,pembe montlu,üzerinde kelebek desenleri olan külotlu çorabı ve eteğinin altından bezi görünen fırttık fırttık dolaşan bir kız çocuğu....saçları çok açık kumral ve iki yandan toplanmış uçları kıvır kıvır...beyaz tenli,mavi gözlü,kırmızı dudaklı ayyy içim bi hoş olduuu
Canım Hoşgeldin aramıza.ben kullandım yumurtlama tarihini gayet belli etti ama biz tutturamadık.aslına bakarsan mekanizması çok basit güvenirliliği tam LH hormonu yumurtlamadan 24-36 saat önce pik yapıyor vücutta 10 katından daha fazla artıyor ovulasyon testide pik yapan LH hormonunu gösteriyor. Ben belgeli bi marka almıştım ucuza netten.düşünürsen söyleyebilirim markasını..kızlar aranızda ovülasyon kitlerinden kullanan var mı ben normalde dogru sonuc verdiğine inanmıyorum ama arastırdım cogu kişi memnun kalmıs bu sekılde hamıle kalan var mı aranızda
?
1--caydin-----------------------7 , 8 haziran
2--oykum35--------------------9 ,10 haziran
3--
4--
5--
haydi kızlar nerelerdesiniz sadece iki kişimiyiz
yaaa ağlayıp duruyorum zatennnkonuşamam bennnn...çorap var,hijyenik olmasada test çubuğum var efenim paketleyip vermek en iyisi....kutu aldım bugünn...pek umudum yoktu ama kutu manyağı olduğum için alayım da elimin altında dursun,takı falan koyarım olmazsa diye düşünerek kalpli kutu aldım....içine de dediğin gbi yazayım....az önce bir arkadaş direk söyle,yapma bence dedi kararsz kaldım:44:konuşmam çok zor...düşününce bile bişey yumruk olup kalıyor
ne tatlı göbüşün olmus senın öle RABBIM nazarlardan korusun seni. bnm göbek senınkınden büyük ALLAHIM ALLAHIM zayıflamam lazım tabı bnmki boş göbüşş ıyyyy. hamıle arkadasım adını anımsayamadım Rabbım kucagına almayı nasıp etsın inş. cok sevındım. alevesen; arkadasım senınde 9 hazırandı bat sanırım kan testı yptırmayı dusunuyormusun? nasılsınız buarada kuzucuklarrrr
güzelim karın ağrıların devam edicek..benim 6.haftanın sonunda bitmişti..8. haftada bile ağrı çeken oluyor...evet canım yaaaa tuhaf birşeymişşş...allah sanada nasip etsin arkadaşımmmm hepinize etsinnnn....karnım ağrıyor hala hafif hafifsanki heran adet olacakmışım gibi geliyor
hamile kalabilir miyim derdi bitiyo sağlıklı olucak mı diye endişeleniyo insan demi...bi de kötü haberler alınca ya bebeğim beni bırakırsa diye tedirgin oluyosun demi...şuan o korku bende çok var...:18::18::18:bu acıyı yaşatmasın allahım sana birdaha...kimseye yaşatmasınbakalım benim ne olacak hayırlısıyla tamamlarmıyım acaba
Bebeğim göbüş pek bi yakışmış pekse gelişmiş Allah nazardan saklasın canım yaa sen 2haftada bir resmini gönder bize hep)) bu arada söylemeyecektim ama çok merak ettiğin için söylüyorum internette bi araştır bi test var 10. Haftada cinsiyet belirleme testi idrarla.yurtdışında kullanılıyor yurtdışından geliyormuş. Çatlayacağım artık dersen değerlendirebilirsin ))
Canım Hoşgeldin aramıza.ben kullandım yumurtlama tarihini gayet belli etti ama biz tutturamadık.aslına bakarsan mekanizması çok basit güvenirliliği tam LH hormonu yumurtlamadan 24-36 saat önce pik yapıyor vücutta 10 katından daha fazla artıyor ovulasyon testide pik yapan LH hormonunu gösteriyor. Ben belgeli bi marka almıştım ucuza netten.düşünürsen söyleyebilirim markasını..
Canım sende Hoşgeldin aramıza.beni yanlış anlamanı istemem ama zaten başta bir listemiz var bat tarihi ile ilgili.eğer bunu yapmayı çok isterseniz önce adminimiz 38s e bence bir danışın geldiğinde.sonuçta topik in sahibi o bu tarz şeylerle o ilgileniyor.ayıp olmasın ona.size böyle bir liste ayarlayabilir.
Canım Hoşgeldin bi süredir yeni hamile haberi alamamıştık senin haberin mutlu etti beni çok rabbim sağlıkla hayırla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:))
günaydın canım :) senin gebelik takvimini yerimmmm ayrıcaaa...
güzelim karın ağrıların devam edicek..benim 6.haftanın sonunda bitmişti..8. haftada bile ağrı çeken oluyor...
hamile kalabilir miyim derdi bitiyo sağlıklı olucak mı diye endişeleniyo insan demi...bi de kötü haberler alınca ya bebeğim beni bırakırsa diye tedirgin oluyosun demi...şuan o korku bende çok var...:18::18::18:
ayyyy teşekkür ederimmmmya böylee hafif hafif ağrıyorr.sanki heran adet oluvercekmişim gibi hem nasıl bir endişe yaa sağlıklı olacakmı bakabilecekmiyim,bırakıp gidermi,kayınvalidemler müdahale edip duracakmııııııııııııııı
bi süre sonra cinsiyeti ne olacak adını ne koyacağız aileler bu isme ne tepki vericek karışacak mı yoksa surat asıp durcaklar mı kabul etme ihtimalleri yok çünkü...çok zorlu bi maraton :18::18::18:
ya vallahi nasıl olacak bilmiyorum yaaaakşam eşime söyledim başardım....daha doğrusu dediğim gibi kutuya koyup verdim çıldırdı resmen yaa inanamıyorum diyor oda..gece epey uyuyamadık....araya sıkıştırdım hemen bak baştan anlaşalım kimsenin adını koymak yok ailelerden diye tamam dedi ya bakalım.....benim kv çok baskın karakter herşeye karışırrr....evliliğimede okadar çok karıştıkiii...biraz da onun yüzünden olmadı onlar beni kırdı eşim ne onlara söyledi ne bana söyletti.....zamanında eşimle birbirimizi çok kırdık
aman kimse için birbirinizi kırmayın onlar elbet gidecek siz başbaşa kalacaksınız...ailelerden isim koyma konusunda ben en başta koydum tavrımı tamam ben de isterim annemin adından kızım olsun ama o böyle bişey istese kabul etmem o yüzden ne senin sülalende ne benim sülalemde duyulmamış bir isim olsun ki ilerde içine sinmese bile senin dııııdının kızının adı da bundan falan demeyelim birbirimize...
kız :talya
erkek:uygar düşünüyoruz şimdilik
aman kimse için birbirinizi kırmayın onlar elbet gidecek siz başbaşa kalacaksınız...ailelerden isim koyma konusunda ben en başta koydum tavrımı tamam ben de isterim annemin adından kızım olsun ama o böyle bişey istese kabul etmem o yüzden ne senin sülalende ne benim sülalemde duyulmamış bir isim olsun ki ilerde içine sinmese bile senin dııııdının kızının adı da bundan falan demeyelim birbirimize...
kız :talya
erkek:uygar düşünüyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?