Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gğnaydınnn kızlarrr:13:

sabah 5.30 da uyandım 7.30 da geri yattım bir yarım saattir de ayılmaya çalıştım.bu ara hep sabaha karşı uyanıyorum nedense

günaydınnnnn

stres mi yapıyorsunnn

bilemiyorum ki akşam da 10:30 11:00 gibi yatıyorum 12 de yatsam da uyanmaya başladım.gerçi uyandığımda bacak ağrılarımı hissediyorum hemen kas romatizmam var ya hava da bulutlanıyor bu ara onun da etkisi var sanırım

rahat ol....vücudumuz geriliyor birazda ondan....hiçbir şey düşünme....romatizmanda varmış hem...ondandır....anlamlandırmaya çalıştıkça ters tepiyor maalesef

günaydın hanımlar..yeni hamilelik haberlerini aldım çok sevindim sizlerin adına :) darısı hayırlısıyla bizlere inşallah :) bizde çalışmalara devam ediyoruz en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inşallah..eee ne var ne yok?

günaydın canım.ne olsun aynı bildiğin gibi adetime yaklaştıkça heyecan başladı,daha ilk ayda böyle heyecan varsa devamı nasıl olur bilmiyorum .bugünü saymazsak 8-9 gün var bakalım hayırlısı artık

günaydınnnnn....allah hepinize isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh

ayy cnm benm kıyamam ben sana :) bize 3.ayda gelmişti meleğimiz :) kürtajdan sonra 2hafta hiç yapmadık bizde doktor enfeksiyon açısından birlikte olmayın demişti.şimdi çalışmalara başladık ya tutarsa diyerekten :) hakkımızda hayırlısı ALLAH hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah..

boşver kimseninki konmasın kimsenin gönlü kalmasın...biz aynı şehirde değiliz...kimsemiz yok burda...manisanın ilçelerinde hep bizimkiler..biz bursadayız

hoş geldiiinnnnn...ben bugün biraz maneviyata ağırlık vericem kızlar...annem kardeşimde yusuf ve vakıa surelerini okumuş o kardeşim çok güzel yusuf gibi gerçekten..iffetli...bi başka oldu o çocuk...adı da yusuf :) bakalım bana da önerdi bikaç dua.. onlara başlayacağım...

Günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım yokum 2 gündür özledim sizi walla..

boşver kimseninki konmasın kimsenin gönlü kalmasın...biz aynı şehirde değiliz...kimsemiz yok burda...manisanın ilçelerinde hep bizimkiler..biz bursadayız

ne güzell....biz aynı şehirdeyiz yaa..okadar zor oluyor anlatamamallahtan benim ailem de burada da meydanı hepten boş bulmuyorlar...

ver tabi ki bebeğim bende okuyodum hep hatta sesli okuyodum yasini falan..elinden geldikçe hergün dışından okumaya çalş bitanem..

sen 2 gündür yoktun ya ben napayım kaç gündür ayrıyım sizden bugünde sınavım var kayınvalideme geldim burdan gidicem ama ben yine kk dayım :) burdayım :)

Evet tatlım malum kızkardeşimin düğün hazırlıkları başlıyor artık yavaş yavaş biraz ona koşturduk annemle.sana ve 38s ime başarılar sınavınızda. Senin sınav geç mi başlıyor??

Evet tatlım malum kızkardeşimin düğün hazırlıkları başlıyor artık yavaş yavaş biraz ona koşturduk annemle.sana ve 38s ime başarılar sınavınızda. Senin sınav geç mi başlıyor??

ayyy ne güzel düğün telaşı heyecanı :) hiç bişey içime sinmedi hastalar vardı bizim düğünde..kına düğün arasında bi gün bırakmıştık biz o boş günde 2cenaze oldu sanki önceden hissettik bişey olacağını.düğünüme gelenlerden bi kısmı izmire halamın yanına gitmek zorunda kaldı..geleceklerde gelemedi izmire gitti.oyyyy oyyyyy..eve ben 2.sınıfım snvım 2de başlıyo bugün tek ders yarın 3 dersten giricem inşallah..

Oyyy oyyyy oy baya telaşeli ve yorucu olmuştur senin içinde olmaz mı?? Ne yapacan Allah ölene rahmet kalana da sağlık sabır huzur versin inşallah.
Diyorum38s LE sinemselçukun sınavı varmış girince göremem dedim seni görünce şaşırdım:))

sınavda başarılar dilerim canlarım ben çıkıyorum büyük yeğenim de anneme gelecekti onların yanına gidicem kociş gelene kadar.öptüm hepinizi

kızlar ben pc'yi kapatıyorum.çünkü bi yandan facebook açık gezi parkı paylaşımlarını gördükçe sinirlerim bozuluyor...bir şey yapamıyor olmak ayrıca üzüyor beni...ben rabbime sığınayım...elimden gelen bu..hadi kalın sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…