- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
sınavda başarılar dilerim canlarım ben çıkıyorum büyük yeğenim de anneme gelecekti onların yanına gidicem kociş gelene kadar.öptüm hepinizi
Oyyy oyyyy oy baya telaşeli ve yorucu olmuştur senin içinde olmaz mı?? Ne yapacan Allah ölene rahmet kalana da sağlık sabır huzur versin inşallah.
Diyorum38s LE sinemselçukun sınavı varmış girince göremem dedim seni görünce şaşırdım:))
amiiin amiinn inşallah..düğünden bu yana bi sürü ölüm oldu.artık psikolojim bozulmak üzere..29ocakta bebiş kaynım bize veda etti hastalığından dolayı.sonra bebişimiz gelip bizi sevdirmişti ama o da gitti.tekrar aynı şeyleri yaşamayız inşallah.gerçi herşey ALLAH'tan ama acaba bende mi bi uğursuzluk var ölüm hastalık hiç bitmedi diye geçiriyorum artık içimden..
kardeşin ne zman evleniyo hangi şehirde olacak düğün?
canım geçmiş olsun.çok çok geçmiş olsun.rabbim bir daha yaşatmasın
10 haftalık gebeydin yanlişmı hatırlıyorum.
ben çok üzüldüm.
Biliyorum canım domino taşı gibi hepsi ard Arda yıkılmış.kötü olmuş ama senin psikolojin sağlam olmalı buna ihtiyacın varrabbim bı sınav yapıyor aldım onu senden ne cevap verirsin diye soruyo. Sende allahım alan sensin veren sen diyorsun bak ne kadar güçlüsün aslında psikolojin ne kadar sağlam bir sınavı daha atıyorsun üstünden Allah'ın izni ile inşallah.:)) hayatta neyle karşılaştıysam böyle konuştum kendimle çabuk geçti acılar inşallah senin de acın geçer ağzın bal tadar bala doyar:)))))
Kardeşim 3 hafta sonra istanbul Üsküdar'da nikah yapıyor Karabük'de bir hafta sonra düğün olacak canım beklerim
amin allah razı olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın 12 haftam bitmişti canım
valla güçlü olmak zorundayım çnkü kocamı çok seviyorum ona karşı sorumluluklarım var..aynen öyle kesinlikle isyan etmedim acım dindi ilk zamanlardaki gibi alev alev değil yüreğim ama bide aması var işte...
ben 3hafta sonra muhtemelen burda olmıcam benimde 1temmuzda ayvalıkda kuzenim evlenecek hayırlısıyla inşallah.eşimle öncesinde yazlığa gidip ordanda ayvalığa geçmek gibi bi planımız var ama bakalım artık nasip kısmet.
sizin için yorucu olacaktır.istanbulda nikah karabükde düğün.peki karabüğe mi gelin gidiyo kardeşin?
O ama bilebilir hiç bitmeyebilir uzun süreçte kaybolacak yeter ki sen iste.rabbim yardımcın olsun inşallah.
Ayvalık'ı çok severim kocayla illerde oraya taşımak gibi bir hayalimiz var:)ohhh diyorsun ki uzun güzel tatiller bizi bekler:)))
Allah'tan arada 1hafta var Karabük e gelin gidiyor ama istanbulda annemle kapı komşusu olarak oturacaklar:)
aminn inşallah..ben dikiliye flan gittim ama ayvalığı hiç hatrlamıyorum.benm için çifte düğn olacak valla..benm kuzenlerim ikiz biri evlendi önümüzdeki hafta doğumu var hem bebişi görcem hem 30haziranda kocamın doğum günü :) 1i de kuzenimn düğünü inşallah bi sorun çıkmazda gideriz :)
ayyy bende istedim annemle karşılıklı oturmak ama sonra ne bileyim ne kadar mantıklı.gerçi hamile kalınca kayınvalidemi de alıp annemlerin oturduğu semte taşınmak istedim ama bebiş gitti işte :S
Canı gitmek istiyormuş gitmiş yerine bakacak birini gönderecrktir canım merak etme tatlım:))) walla çok İçel'i dışkı olacaklar bence sakıncalı ama hayırlısı olsun bakalım. Sen istanbulda mıydın??
piştt üzülmek falan yok demi..bak bende senin gibiyim napalım bunu yaşamamız gerekiyomuş yaşadık atlatıcaz ALLAH'ın izniyle inşallah..
Herseke gunaydinnnn kizlarrr nasilsin ? Yeniden araniza geldim cok sukur staj falan bitti rahatim artik :) ne var ne yok ? Pazartesi gununu iple cekiyorum doktor randevum var ama bi yandan korkuyorum beyazincimin basina geleni okudum cok uzuldum allah kimselere yasatmasin insallah cok kotu bi durum
kalp atışlarından sonraki ilk randevun mu olucak canım bu?usg fotosu paylaş mutlaka ben de 20 haziranda gidicem günler geçmek bilmiyorr
Herseke gunaydinnnn kizlarrr nasilsin ? Yeniden araniza geldim cok sukur staj falan bitti rahatim artik :) ne var ne yok ? Pazartesi gununu iple cekiyorum doktor randevum var ama bi yandan korkuyorum beyazincimin basina geleni okudum cok uzuldum allah kimselere yasatmasin insallah cok kotu bi durum
3. ayımın içindeyimbenimde senin gibi hafif çıkmış karnımla resimlerimi koyacağım günleri görürmüyüz canımsenin kaç aylıktı...çok yakışmış hamilelik sana.darısı başıma...
olsun canım ya ümidini kaybetme önümüzdeki ay daha sıkı çalışırsıngünaydın kızlar,
ben adet oldum az evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?