evet sonunda bende burda buldum kendimi :):) ee artık kocayıda ikna ettiğime göre sanırım senın oğlan yasına girdiğinde ben anne olacam tabı bu ay tutarsa :):) malum yıl dönümü geliyo bu arada nysancım sana oğlun olacak demıstım ben teeee o zamanlar cok pis usg bakarım :):)
o yumurcak oglunun dudaklarından öpüyorum bol bol şekerlik :):)
inşallah kullanmam şuanda tek istediğim bu keşke düzenim bozulmasaydı diyeceğim ama geçmişe yapacak bişey yok
adet belirtilerim bende de var yada ben ona yoruyorum şimdi adet günüm 2 haziran gelmezse ptesi sabaha yaparım testvarsa çıkar zaten hayırlısı bakalım
isim karışık be canım ya dediğin gibi her kafadan ses çıkar
eşim bunu duysa bebekten vazgeçer zaten ondan kız istiyorerkek istemiyor eşim kız olsun babasına aşık olsun diyor
valla sizden daha heycanlandım şimdi:) sanki tekrar hamileymişim gibievettt benim oğlum yaşına girdiğinde sende doğum yapıcan ay negüzel yaa güzel telaş ve heycanlarrr...bak şimdi ateşin karnımda olup bana tekme attığı anlar geldi aklıma oda güzel bi duyguydu tabi:)
sen bana oğlun olucak dedin ben inatla kızım olucak dedim:) ama yanılmadın cin gibisin vallaşimdi iyikide oğlum var diyorum:)
öp teyzesi ben öpeyim bari senin için dudaklarından...hadi bakalım en güzel haberlerinizi bekliyor olucam sen ve speedyden oyüzden takipteyim burda
oo bak eşin haklı kız babacı oluyor gerçekten oğlanda anneci:):) ben babama çok düşkünüm mesela erkek kardeşimde anneme daha düşkündür...ayy hadi bakalım bugün ve yarını atlatırsan hamilesin yaşasınn...dualarım sizinle...
hayırlı olsun tatlım valla ne diyim girdik bir yola allah utandırmasın diyorum ,ateşin her resmini gördüğümde of bakmıyım ya nazar edecem diyorum ama gelde dayan valla cok yakısıklı bir oglan olacak bellı :)
Günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım yokum 2 gündür özledim sizi walla..
]1--caydin-----------------------7 , 8 haziran
2--oykum35--------------------9 ,10 haziran
3--alevesen--------------------10 , 11 Haziran
4--civcivvv----------------------2 Haziran
5--sevilayemre-----------------9 Haziran
6--
merhaba kızlar.ben birkaç gündür
idrarda yanma şikaytiyle doktora gittim,ve iltihap çıktı
şimdi ilaç kullanıyorum.doktor bu ay korunun dedi
bu ay ben ara veriyorum.
sevdıcegımın dogum gunu bugun hazırlık yapıorım keske bellı olcagını bılsem test yapardım ve ne guzel bır d.gunu hedıyesı olurdu
ben 1. denemede çok umutlu değildim zaten,bu ay bu kadar yoğunlaştık:)
ya spermler hemen çıkıyor ya haliyle ben huylanıyorum biraz durup gidiyorum banyoya: )
senin kaçıncı denemen peki?
inşallah en hayırlı zamanda alırsın yavrunu kucağına
eşimde böyle söylüyor ama yinede biraz beklemek iyi sanırım
ya anlamadığım,bu işin bu kadar ince detayları var da;
bu tecavüz vakalarında ya da bdv de sık sık rastladığımız,sevgilimle ilişkiye girdim hamile kaldım konuları var ya?
onlar bu metodları denemiyorlardır eminim.
nasıl oluyor peki
veren Allah veriyor demekki :26:
Benimde bu ay 2. denememdi canım az kaldı bata 7-8 haziran ama hiç belirti yokBenimde pek umudum yok Aminn canım inşallah en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza...
Bende anlamıyorum öyle istemeden olanları insanlar ne kadar uğraşıyo olmuyo millet istemiyo hamile kalıyo hemen
sevdiceğinide üzme bak bugün bitanem.eşinin doğum gününde zaten hazrlık yapıp ona çok güzel bi hediye hazrlıyosun.bebişinin olduğu ortaya çıkınca tekrar kutlama yapamk için bi bahaneniz olur.nolur bak böyle yapma kendini üzüp stres yaparsan olması dahada güçleşir.trt 1de bi dizi var ya zengin kız fakir oğlan orda bi karakter 'akışına bırak hayatı' diyo devamlı.sende öyle yap akışına bırak hayatı eşinin doğum gününde bunu kafana takıp ne kendini ne sevdiceğini üzme bi daha ki doğum günleriniz de bebişiniz olur inşallah hayırlısıyla..
bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun daha nice seneler sen ve boy boy çocuklarınızla güzel güzel doğum günü kutlamanız dileğiyle..çok öptüm seni
Benimde bu ay 2. denememdi canım az kaldı bata 7-8 haziran ama hiç belirti yokBenimde pek umudum yok Aminn canım inşallah en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza...
Bende anlamıyorum öyle istemeden olanları insanlar ne kadar uğraşıyo olmuyo millet istemiyo hamile kalıyo hemen
Merhabaa kızlaarr.. DÜn hiç giremedim arkadaşımın yeni ddoğmuş bebişi var 16 günlük onu sevmeye gittik ki kötü haber geldi.. Eşimin almanyada dayısı vefat etmiş.. Apar topar geri döndük tüm aile toplandıkAllah bir daha yaşatmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?