Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar HAMİLEYİM..
henüz 3 haftalık sanırım ne zaman doğacak nasıl olacak çok planım yok akşam muayene için başka doktora gideceğim
kan testi yaptırdık hastanede 2338 çıktı 2-3 haftaya denk geliyor ama son adet tarihim 28 nisan internetten hesapladıpımda 5 haftaya denk geliyor akşam kesin öğreneceğim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin

günaydın canım tebrik ederim.. kaç gündür giremiyodum güzel bi karşılama oldu
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydın herkeseee

Speedyimmmm canım benimmmmmm gözün aydın....Allahım sağlıklı bi sekilde kucağına almayı nasip etsinn inş...çok duygulandım ben yaaaaacanım benimmmm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın canım tebrik ederim.. kaç gündür giremiyodum güzel bi karşılama oldu
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

evet güzel bir başlangıç oldu darısı bu ay başına inşallah güzel haberler gelsin

sağol canım benim teşekkürler darısı sana da inşallah harika bişeymiş

ayy canım benimm tebrik ederimmm

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallaaahhhh

Son düzenleme:
speedy tebriklerrrrrrrrr canımmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

Son düzenleme:
ayy canım benimm tebrik ederimmm

bildiğin üzere bat bugün....ve ben bugün regl olcam sanırım

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallaaahhhh

spedy tebriklerrrrrrrrr canımmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

çok teşekkürler kızlar.
ben hala adet belirtilerimi yaşıyorum valla
net haftamı hesaplayamadım son adet tarihime göre hesaplıyorum 5 hafta çıkıyor değerime göre de 2-3 hafta
akşam doktorda çıkacak inşallah

mrb canım seesozden arkadaşım çook doğru düşünmüş..
çünkü senin yaptığın bana çook büyük bi saygısızlık..
ben o başta ki listeyi yapmamış olsaydım hadi neyse..
ama orda bi liste yapmışım..
fark ettiysen ben kimseye ayrı bi liste yapmıyorum..((hamilelere ayrı, bekleyenlere ayrı vs.))
çünkü adı üstünde zaten'' birlikte'' diyorum ve ben
topikte birliğin olmasını istiyorum..
bizler bunu başarmışken, güzel bi ortam oluşturmuşken.. kusura bakma da ben kimsenin araya girmesine göz yumamam!!!!!

speedy hangi belirtilerden şüphelendin acabaaa. benimde bugün bat. henüz bi gelen yok ama içimde hasta olacağım gibi bi his var.

Son düzenleme:
speedy hangi belirtilerden şüphelendin acabaaa. benimde bugün bat. henüz bi gelen yok ama içimde hasta olacağım gibi bi his var.

adet belirtilerimi komple yaşadım gögüslerde inanılmaz hasssaslık vardı ama okuduğum kitaptan biliyorum hepsi çok normalmiş.
karın ağrısı ve akıntı da çok fazlaydı.

ve 2 günde 1 ilişki ile hamile kaldım en iyisi buymuş

herkese günaydın arkadaşlar
bi sürü muhabbet dönmüş kime cevap vereceğimi şaşırdım

ya benim karnım hala ağrıyor sen de durum nasıl....kasık batması hatsafhada zaten...kanama falan yok neyseki...henüz dr a gtmedim erken dedi sağlık ocağında hemşire...5+2 şuan....midem çokk bulanıyor bir de

benimde ilk denemem acemiliğe geldi yaaa tavsiyene uyarım mutlakaa
yumurtlamaymış günü varmış falan hiç düşünmedim. biraz geç başladık o yüzden ümidimi kaybettim. bi dahaki ay daha sıkı çalışıp erken başlarım artık napiyim

kaderdasım benim...benimde bugün bat ve hasta olacak gibi hissediyorum

herkese günaydın arkadaşlar
bi sürü muhabbet dönmüş kime cevap vereceğimi şaşırdım

naber kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…