Günaydın kızlar HAMİLEYİM..
henüz 3 haftalık sanırım ne zaman doğacak nasıl olacak çok planım yok akşam muayene için başka doktora gideceğim
kan testi yaptırdık hastanede 2338 çıktı 2-3 haftaya denk geliyor ama son adet tarihim 28 nisan internetten hesapladıpımda 5 haftaya denk geliyorakşam kesin öğreneceğim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
henüz 3 haftalık sanırım ne zaman doğacak nasıl olacak çok planım yok akşam muayene için başka doktora gideceğim
kan testi yaptırdık hastanede 2338 çıktı 2-3 haftaya denk geliyor ama son adet tarihim 28 nisan internetten hesapladıpımda 5 haftaya denk geliyorakşam kesin öğreneceğim.
günaydın canım tebrik ederim.. kaç gündür giremiyodum güzel bi karşılama oldu
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
günaydın herkeseee
Speedyimmmm canım benimmmmmm gözün aydın....Allahım sağlıklı bi sekilde kucağına almayı nasip etsinn inş...çok duygulandım ben yaaaaacanım benimmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
evet güzel bir başlangıç oldudarısı bu ay başına inşallah güzel haberler gelsin
sağol canım benim teşekkürler darısı sana da inşallah harika bişeymiş
ayy canım benimm tebrik ederimmm
bildiğin üzere bat bugün....ve ben bugün regl olcam sanırım
tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallaaahhhh
spedy tebriklerrrrrrrrr canımmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
Sanada günaydın canım sanırım yaptığımız bekleme listemizile iilgili siz yanlış olduğunu düşünmüştünüz. arkadaşlar artık yapmıyoruz liste falan rahatsızlık verdiğimiz için kusura bakmayın.....38s arkadaşım torpiğinde böyle şeyler paylaştığımız için kızdırdıysam seni kusura bakma....herkese iyi günler.umarım bekleyen arkadaşlar sonuçunuz iyi çıkar.....
çok teşekkürler kızlar.
ben hala adet belirtilerimi yaşıyorum valla
net haftamı hesaplayamadım son adet tarihime göre hesaplıyorum 5 hafta çıkıyor değerime göre de 2-3 hafta
akşam doktorda çıkacak inşallah
evet güzel bir başlangıç oldudarısı bu ay başına inşallah güzel haberler gelsin
speedy hangi belirtilerden şüphelendin acabaaa. benimde bugün bat. henüz bi gelen yok ama içimde hasta olacağım gibi bi his var.
teşekkür ederim canım ben sana demiştim demi.. bana müjde vereceksin diye
adet belirtilerimi komple yaşadım gögüslerde inanılmaz hasssaslık vardı ama okuduğum kitaptan biliyorum hepsi çok normalmiş.
karın ağrısı ve akıntı da çok fazlaydı.
ve 2 günde 1 ilişki ile hamile kaldımen iyisi buymuş
adet belirtilerimi komple yaşadım gögüslerde inanılmaz hasssaslık vardı ama okuduğum kitaptan biliyorum hepsi çok normalmiş.
karın ağrısı ve akıntı da çok fazlaydı.
ve 2 günde 1 ilişki ile hamile kaldımen iyisi buymuş
al sana misss gibi müjde şimdi sıra sende ama hadi bakıyım
speedy hangi belirtilerden şüphelendin acabaaa. benimde bugün bat. henüz bi gelen yok ama içimde hasta olacağım gibi bi his var.
herkese günaydın arkadaşlar
bi sürü muhabbet dönmüş kime cevap vereceğimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?