speedy hangi belirtilerden şüphelendin acabaaa. benimde bugün bat. henüz bi gelen yok ama içimde hasta olacağım gibi bi his var.
naber kuzu
ya benim karnım hala ağrıyor sen de durum nasıl....kasık batması hatsafhada zaten...kanama falan yok neyseki...henüz dr a gtmedim erken dedi sağlık ocağında hemşire...5+2 şuan....midem çokk bulanıyor bir de
benimde ilk denemem acemiliğe geldi yaaatavsiyene uyarım mutlakaa
yumurtlamaymış günü varmış falan hiç düşünmedim. biraz geç başladık o yüzden ümidimi kaybettim. bi dahaki ay daha sıkı çalışıp erken başlarım artık napiyim
daha yumurtlamadım bile kız
inşallah veririm en kısa zamanda
herkese günaydın arkadaşlar
bi sürü muhabbet dönmüş kime cevap vereceğimi şaşırdım
kaderdasım benim...benimde bugün bat ve hasta olacak gibi hissediyorum
naber kuzu
hemen yumurtlabahane istemme
günaydın canım nasılsın ? uzun zamandır yazamıyorum . grup baya kalabalıklasmıs . hamilellik bekleyen herkes kısa zamanda hamile kalır inşallah hamile olanlarda 9 ay sonra sağlıkla kucaklarına alırlar bebişlerini inşallah
had ikinci güzel haberi sen ver bizeee
karın ağrısı bende de var ya ama kasıklarımda pek bişey yok haftamı öğrenemedim hala sinir oldum
doktor sadece kan testi ile hamilesin dedi zaten salak bişeydi
aman benim de bildiğimden değilhemşire dediki adet tarihinden hesapla 27 nisandı hesaplayınca öyle çıktı..kan testinde 1000üzeri yazıyordu sadece....sol kasığım zaman zaman batıyor...her an adet olacakmışım gibi geliyor ondan sordum sende de varmış normal demekki...
38s naber arkadaşımmm
benim pek umudum kalmadı yaaaa ne bileyim
karnım ağrıdı geçti bugün bi ağrı yok. normalde yerlerde yuvarlanmam gerekirdi ama
sanırım değişime uğruyorum
hahaha olurrr
günaydın canım valla yorgunum sen nasılsın?
evet uğramıyosun artık eskisi gibi
inşallah canım inşallah
iyi sayılırım canım sen nasılsın?
bu arada tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
hayırlı evlatlar olurlar inşallah
adet olacakmışsın gibi hissediyosun ama olmuyomuşsun zaten kızz
adet olacakmışsın gibi hissediyosun ama olmuyomuşsun zaten kızz
haftasonunun stresi var hala üzerimde sen nasılsın? nasıl geçti sınavın
evet kaderdaş yaaa bende aynı hissediyorum
daha sıkı çalışmak lazım ne yapalım. kısmetten öteye geçilmiyor
bende idare edidyorum hastalıklarla ugrastım valla kızım hasta oldu hastaneye yattık vs. suan iyi allahtan düzeldi. bende ilaç içiyodum ilaç yan etki yaptı anca kendime geldim.
bayanlar biraz alakasız olacak ama bişey sorcamşu smileyler varya gülücük falan. onlar mesaj yazarken bende niye çıkmıyo acabaa bilen varmı.. başkalarının yazdığına bakıp ordan numarasını yazınca çıkıyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?