iyi ol tabi...saol canım allah sana da en kısa sürede nasip etsin inşallahh aminnnn
kötü geçti tabikide üzülmüyorum ama....çalışmadım çünkü hiççç çalışamadım...hayırlısı artık...vizede pazarlama dan iyi sallamışım 70 aldım darısı bu sınavdakilere
kazen kim admin mi. mesaj atayım ben bulamadım nasıl açacağımı
ama ama ama ama ben heveslenmek istemiyom yaa. çok üzülürüm sonra olmazsa. zaten acaba kısırlık varmı gibi bi takıntım var
neden böyle bi takıntım var onu bile bilmiyom
canım çook geçmiş olsun ya kendine ve kızına çook iyi bak tatlım..
canım ne ilacı o keşke okusaydın yan etkilerini sonra kullansaydın
Günaydın kızlar HAMİLEYİM..
henüz 3 haftalık sanırım ne zaman doğacak nasıl olacak çok planım yok akşam muayene için başka doktora gideceğim
kan testi yaptırdık hastanede 2338 çıktı 2-3 haftaya denk geliyor ama son adet tarihim 28 nisan internetten hesapladıpımda 5 haftaya denk geliyorakşam kesin öğreneceğim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım ya adet düzensizliği için bildiğimiz korunma hapı ya aslında tahmin ediyordum ama yinede bir deneyim içmeyi dedim :)
niye kısır olasın bebeğim......daha çok yeni evlisin hem....olur inşallah en kısa zamanda....benim 4 yıla yaklaştı bak....anca oldu stresten...takıntı yaptıkça ters tepiyor unutma....adet düzensizliğin falan mı var....
yok canım çok düzenli. günü çok nadir değişir. bu zamana kadar hiç deneme yapmamıştık evlendiğimizden bu yana. benim içimde öyle bi korku var sadece.
doktorada gitiim ultrasoözele gitcem bide ayrıntılı baktırcam. o doktor herşey normal demişti.nla baktı alttan ama çok ayrıntılı baktığına inanmıyorum. devlet hastanesine gitmiştim.özele gidip ayrıntılı muayene olayım diyorum bi kaç ay içinde hamiş kalmazsam.
yok canım çok düzenli. günü çok nadir değişir. bu zamana kadar hiç deneme yapmamıştık evlendiğimizden bu yana. benim içimde öyle bi korku var sadece.
doktorada gitiim ultrasoözele gitcem bide ayrıntılı baktırcam. o doktor herşey normal demişti.nla baktı alttan ama çok ayrıntılı baktığına inanmıyorum. devlet hastanesine gitmiştim.özele gidip ayrıntılı muayene olayım diyorum bi kaç ay içinde hamiş kalmazsam.
karın ağrısı bende de var ya ama kasıklarımda pek bişey yok haftamı öğrenemedim hala sinir oldum
doktor sadece kan testi ile hamilesin dedi zaten salak bişeydi
aman benim de bildiğimden değilhemşire dediki adet tarihinden hesapla 27 nisandı hesaplayınca öyle çıktı..kan testinde 1000üzeri yazıyordu sadece....sol kasığım zaman zaman batıyor...her an adet olacakmışım gibi geliyor ondan sordum sende de varmış normal demekki...
son adet tarihin 27 nisan mıydı ?benim de 28 nisan üstüste ne güzel
spedyyyyyyyyyyyyy
tebrik ederim hayırlı kucağına almak nasip olsun
amin canım benim inşallahçok sağol
speedy gözün aydınn
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn
sağol canım teşekkürler
ben doğum kontrol hapını bıraktım çalışmalara başladık ilk ay olmadı bu ikinci ayımız...eşim adet döneminde ilişki olmadığı için dört günün sonunda spermiyogram testi verdi ve enfeksiyon çıktı doktor enfeksiyonun spermlerinin hızını yavaşlattığını söyledi ama eşimde herhangi bir rahatsızlık belirtisi yoktu ilac kullanıyor şimdi yani sen ayrıntılı muayene olmaktansa eşinin bu testi vermesi daha iyi bence
Günaydın kızlar HAMİLEYİM..
henüz 3 haftalık sanırım ne zaman doğacak nasıl olacak çok planım yok akşam muayene için başka doktora gideceğim
kan testi yaptırdık hastanede 2338 çıktı 2-3 haftaya denk geliyor ama son adet tarihim 28 nisan internetten hesapladıpımda 5 haftaya denk geliyorakşam kesin öğreneceğim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
günaydın arkadaşlar...
çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.sabah sabah görünce çok sevindim
sağol canım çok teşekkürler
günümüz aydın olsun kızlaaaar ben geldim giremedidim pek topiğimize aklım hep burda kaldııı özledim deeee nasılsımızz????
hem speedy-gonzales arkadasımı tebrik ederim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnhamişlerimiz artıyoooo
evet eşimde muayene olabilir. önce bir iki kez deneyelim olmazsa test yaptırır oda. inşallah bi problem çıkmaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?