Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi ol tabi...saol canım allah sana da en kısa sürede nasip etsin inşallahh aminnnn

sağol canım aminnnn inşallah.. bizde görürüz bu günleri

olsun ya diğer sınavda verirsin artık tatlım sende iyi sallamışsın

kazen kim admin mi. mesaj atayım ben bulamadım nasıl açacağımı

kullanıcı kontrol paneli- hesabım- seçenekleri düzenle- çeşitli seçenekler- standart editör-
bunu yaparsan olur

Son düzenleme:
ama ama ama ama ben heveslenmek istemiyom yaa. çok üzülürüm sonra olmazsa. zaten acaba kısırlık varmı gibi bi takıntım var
neden böyle bi takıntım var onu bile bilmiyom

niye kısır olasın bebeğim......daha çok yeni evlisin hem....olur inşallah en kısa zamanda....benim 4 yıla yaklaştı bak....anca oldu stresten...takıntı yaptıkça ters tepiyor unutma....adet düzensizliğin falan mı var....

canım çook geçmiş olsun ya kendine ve kızına çook iyi bak tatlım..
canım ne ilacı o keşke okusaydın yan etkilerini sonra kullansaydın

canım ya adet düzensizliği için bildiğimiz korunma hapı ya aslında tahmin ediyordum ama yinede bir deneyim içmeyi dedim :)

speedy gözün aydınn
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn

yok canım çok düzenli. günü çok nadir değişir. bu zamana kadar hiç deneme yapmamıştık evlendiğimizden bu yana. benim içimde öyle bi korku var sadece.
doktorada gitiim ultrasoözele gitcem bide ayrıntılı baktırcam. o doktor herşey normal demişti.nla baktı alttan ama çok ayrıntılı baktığına inanmıyorum. devlet hastanesine gitmiştim.özele gidip ayrıntılı muayene olayım diyorum bi kaç ay içinde hamiş kalmazsam.

tamam o zaman hiç takma....bende de hiç bir sorun yoktu ama stres işte....olmaması için hiçbir sebep yok dedi dr....ama olmadı hemen...düşündükçe etkileniyorsun bir de....bu ay hiç beklemezdim aslında ama allahın takdiri....olmuş işte....

ben doğum kontrol hapını bıraktım çalışmalara başladık ilk ay olmadı bu ikinci ayımız...eşim adet döneminde ilişki olmadığı için dört günün sonunda spermiyogram testi verdi ve enfeksiyon çıktı doktor enfeksiyonun spermlerinin hızını yavaşlattığını söyledi ama eşimde herhangi bir rahatsızlık belirtisi yoktu ilac kullanıyor şimdi yani sen ayrıntılı muayene olmaktansa eşinin bu testi vermesi daha iyi bence

evet eşimde muayene olabilir. önce bir iki kez deneyelim olmazsa test yaptırır oda. inşallah bi problem çıkmaz yaaa

günaydın arkadaşlar...

çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.sabah sabah görünce çok sevindim

günümüz aydın olsun kızlaaaar ben geldim giremedidim pek topiğimize aklım hep burda kaldııı özledim deeee nasılsımızz????

hem speedy-gonzales arkadasımı tebrik ederim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnhamişlerimiz artıyoooo

sağol canım çok teşekkürler

Canım çok sevindim ne güzel güne güzel haberle başladık sayende.hayırlı evlat olsun inşallah rabbim kucağına aldığın günler de gösteren bize:))

Kızanım nasılsın bakalım korkun geçti mi kocişin geldi mi?? Sen özlerin kendini hee gözlerim sizleri aradı hep;((

Hepinize TEŞEKKÜRLER kızlar inşallah en kısa sürede sizlerden de tek tek haber alırız hamilelerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…