Hepinize TEŞEKKÜRLER kızlar inşallah en kısa sürede sizlerden de tek tek haber alırızhamilelerin duası kabul olurmuş
bana dua edermisiiiinnnnbenimde bebeişim olsunnn beni çok bekletmesin inşaallllaaahhhhh
heehe çok saollll canımmm benim yaaaaaCanım çok sevindim ne güzel güne güzel haberle başladık sayende.hayırlı evlat olsun inşallah rabbim kucağına aldığın günler de gösteren bize:))
Kızanım nasılsın bakalım korkun geçti mi kocişin geldi mi?? Sen özlerin kendini hee gözlerim sizleri aradı hep;((
speedyy eşinin tepkisi nasıl oldu..nasıl söyledin?
etmez miyim canım hepinize inşallah sizde bana dua edin akşama bir sıkıntı olmasın bebeği görelim
canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına da alırsın. tez zamanda ultrasonda görmek nasip olsun da için rahat etsin inşalllaaahhhhayyyy ne güzel yaaa göbüşte bebiş var
bize de nasip olsun amiinnnn:118::118::118:
heehe çok saollll canımmm benim yaaaaaeşimin olmadığı gece hep topikteydim geç saatlere kadar bilgisayarın basında oturdum öyle... arada bi tıkırtılat beni ürkütmedi değil hemen elime yasin aldım bool boool dua ettim herkezeee... sabah erkenden eşim geldi beraber kahvaltı yaptık çarşıya gittik gezdiiiiiikk temiz hava aldıkk sonra eve geldik günümüz böyle geçtiii ... sen ne hyaptın nasılsın bakalımmmm
canım çok tebrik ederim eee 6. haftadasın tabi net olucak :) ben biraz uykusuz kaldım da kızlar accık kestiricem...çok giremiyorum şu sıralar kusura bakmayın..akşam da burdaki tek akrabam halama gidicez ne zamandır görüşemedik...sizleri çok özledim ama gece ayaktaa gündüz uykuda olmaya başladım...umarım döner tekrar düzenim...:44:
Günaydın kızlar HAMİLEYİM..
henüz 3 haftalık sanırım ne zaman doğacak nasıl olacak çok planım yok akşam muayene için başka doktora gideceğim
kan testi yaptırdık hastanede 2338 çıktı 2-3 haftaya denk geliyor ama son adet tarihim 28 nisan internetten hesapladıpımda 5 haftaya denk geliyorakşam kesin öğreneceğim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim pek umudum kalmadı yaaaa ne bileyim
karnım ağrıdı geçti bugün bi ağrı yok. normalde yerlerde yuvarlanmam gerekirdi ama
sanırım değişime uğruyorum
ama ama ama ama ben heveslenmek istemiyom yaa. çok üzülürüm sonra olmazsa. zaten acaba kısırlık varmı gibi bi takıntım var
neden böyle bi takıntım var onu bile bilmiyom
Walla ben haftasonun çok sinirliydim gelişen olaylar fln.gecenin 3unde tencerekaşık şak şak pat pat uyutmadılar .hiç kindar değilim ama çok kinlendim ses yapan karşı komşuya ertesi gece çıktım balkona elimde tencere kepçe tak tak şak şak uyandırdım kadını gaza gelmiş sabahlığıyla hayırlı geceler dedim girdim içeri ohh içimin yağları eridi yeminle...! Böyleydi beim haftasonun da:)))
canını sıkan bişey mi oldu yoksa bebeğimmmm :26: :26:ayh ben siinir olurum öyle komsulara yha ben bekarken ennemgilin üst komsusu gece 1 de kanepe çeker sandalye çeker gıcırtısı duyulur genç bi kız vardı onun oday-sıyla aynıydı benim odam balkona çıkar küfür ederdim
ayy evet istanbul fena karışt bu ara bilgim var :26: kaçırmamıssındır belki nasıl olsa yumurlamadan önce de değerlendirdin ... belli mi olur kıss... bende ovilasyon tesleriyle kafayı bozdum allah sonumu hayır etsinKuzum istanbulda protesto had safhada ya onun yazıyla çıkıyorhanımmm cinnet geçirdim walla evet sinirlerim bozuktu geçmiştir inşallah zaten yumurtlama günümü de kaçırdım((
canım günaydın nasılsın bende yoktum cumadan beri napıyosun
günaydınn bitanemmmm... napayım yha yine topikteyim bakınıyorum sağ solaaa :78: sen napıyosun nasılsın bakalımm
bende iyi sayılırım işte tatlım evi toparlayacağımda ayrılamıyorum topikten
ayy evet istanbul fena karışt bu ara bilgim var :26: kaçırmamıssındır belki nasıl olsa yumurlamadan önce de değerlendirdin ... belli mi olur kıss... bende ovilasyon tesleriyle kafayı bozdum allah sonumu hayır etsindün biraz daha c ye göre kopyu çıktı tam değil 2 güne koyulasır ama benim koca salıya yada çarşambaya yine nöbetci bende kaçırcam galibaaaa :97:
aynen kıs benim ev çok dağınık bulaşık filan var :44: ayrılamıyorum burdaaaann... hayırdır canımmmm canın mı sıkkın seninnnn??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?