guzum ben kaçırmısım her şeyi anlasılan gelince bna anlat mutlaka... hadi git gel hemen benmde birazdan çıkar tekrar gelirimmmen iyisi 1 saat ayrılalım topikten sonra yine gelelim olur mu kızlar
haftasonum stresliydi ya o yüzden halsizim tatlım
Canım koyulaşmaya başlamış test bu yarın öbür gün kopkoyu olur bi anda pik yapıyor çünkü LH hormonu. Bugün yarın sonraki gün sabah ta olabilir aslında çalışma))
ovilasyon testi ama bu bebeğim gebelik testi olsa yerimde durmam kiiii uçarım yada mahalle ayaagı filan kalkargidip kan testi yaptırsana henüz küçük olduğu için net değildir
ovilasyon testi ama bu bebeğim gebelik testi olsa yerimde durmam kiiii uçarım yada mahalle ayaagı filan kalkar
tamam mera22im ben çıkıyorum.. kızlar görüşürüz sonra
ah sorma yha ben çok üzülüyorum şu çizgileri görünceeeaman ya heycan yaptım he
abowwwweşimi hemen yakalamam lazım o zman kısssss bgn yarın diğer gün diiğer gün bi diğer gün daha çlaışma yapalımm :92:
oyhh köpeğin çok tatlı hem avater resminde görüyorum suan .. köpekleri çok severiiiimmmm:122: biz normalde de 1 gün arayla çalışıoduk olmamıştı pfff bu ay sıklastırdık arayıBen bügünde test yapıcam ne yaman yumurtladım bi öğrenmem lazım zaten ateşim de yüksek 36.9 yumurtam çatlamış bile yani.. Sen kocayı yakala tut bırakma 2 günde bir deniyo ama bak canlı örneğimiz buschy miz:))) bende 12 de çıkacam evime girişecem hee çok pis köpeğimi de temizlemem lazım hem:))
oyhh köpeğin çok tatlı hem avater resminde görüyorum suan .. köpekleri çok severiiiimmmm:122: biz normalde de 1 gün arayla çalışıoduk olmamıştı pfff bu ay sıklastırdık arayıolur mu ki bu ay yaaaa uff her ay kapılıyorum sonra ağlamaktan harap oluyorum .. stersten yüzümde sivilceler çıktı hep :18:
ah sorma yha ben çok üzülüyorum şu çizgileri görünceee
canım daha çok erken test için ben ilk denemizde ilişkiden 4. gün test yaptığımı bilirimselam kızlaaar
hafta sonu dayanamadım test yaptım ama daha 7-8 ine çok var biliyorum belli olmayacaktı ama belki dedim silikte olsa bişeyler çıkar umut işte:) keskin tek çizgiden başka hiçbirşey çıkmadı
biliyordum olsa bile belli olmazdı ama benim umutlarım da gittiiii
sende 2 günde 1 ilişkiye gir olur canım Allahın izniyle
evet haklısın bebeğim yhaaaaStres yok buschy gibi yap sev okşa görüşünü bu kadar ay olmadı hep kocayla tartışmalarım vardı allahım diyorumdemekki hayırlısı olmamasıymış ki vermedin verseydin belki stresten kaybedecektim Allah korusun ama.. Stres yapma sebep stres zaten ağlamaca yokkk derin nefes al zaten bebek battaniyesi yaptırcam sana ben oyalan diye güzel düşün güzel olsun diye))
iyyimmmm beeenntünaydın uşaklarr nasılsınızz bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?