selam kızlaaar
hafta sonu dayanamadım test yaptım ama daha 7-8 ine çok var biliyorum belli olmayacaktı ama belki dedim silikte olsa bişeyler çıkar umut işte:) keskin tek çizgiden başka hiçbirşey çıkmadı
biliyordum olsa bile belli olmazdı ama benim umutlarım da gittiiii
Günaydın kızlar HAMİLEYİM..
henüz 3 haftalık sanırım ne zaman doğacak nasıl olacak çok planım yok akşam muayene için başka doktora gideceğim
kan testi yaptırdık hastanede 2338 çıktı 2-3 haftaya denk geliyor ama son adet tarihim 28 nisan internetten hesapladıpımda 5 haftaya denk geliyorakşam kesin öğreneceğim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ben bi evimi toparlayıp geliyorummm hemen gelcem hemeeeeeenn
iyyimmmm beeennsen nasılsın canımmm
canımm ben senı gormememısım topık e yazı yazarken ALLAHIM bune suprız yaa cok sevındım ama oncekı yazılarımızı okurken ben sana nedemıstım spedey de hamıle kalcak yada hamıle dememısmıydım ALLAHIM kucagına almayı nasıp etsın gercktn ck mutlu oldum ne belırtılerın vardı kız azcık aydınlanalım
canım daha çok erken test için ben ilk denemizde ilişkiden 4. gün test yaptığımı bilirim..... en son idrarda çıkıyo bunu unutma adet geçikince bile çıkmıyo tek çizgi çıkıyo bazılarında. neden canını sıkıyosunnn... sabret her an her şey olabilir... umudunu sakın kaybetmeee
arada kaynamıştır canım bu ay bana hamilesin yada arayıp rüyasında gören öyle çok ki.
* gögüslerim fena ağrıdı
* karnım ağrıdı normal adet belirtilerimi yaşadım.
cumartesi sabah uyanır uyanmazda kalktım dondurma yedim ama hamileliğe hiç yormadım dün okuduğum kitapta bahsedince dankl etti
bende ıyıyım tatlımmm. arkadasım uzulme bnmde adetıme 7 gun var dun esımın d.gunu acaba cıkarmı dıe test yaptım kocaman tek cızgı herzmaan oldugu gıbı bıle bıle lades dedım yanıı cıkmaz kıı dahaaa
teşekkür ederim
zaman durdu geçmiyor sanki
Kuzucum çok erken yapmışsınız üzme kendini daha önünde kaç gün var belli mi olur belki bebeğin serinledik de kendini belli etmiyorduk daha. Merra22 doğru söylüyor bazı insanlarda adetten kaç gün sonra belli oluyor..üzme kendini sakın..
evet anlıyorum canım seniii son 7 gün geçmiyor hakikatennn :26: ama sen sakın strese üzüntüye kapılmaaane zmandır çocuk istiyosun canımm
daha yeni:) ama 14 ay ilaç kullanmanın korkusu kapladı beni
İnşallah öyledir canım
Bu arada kaç gündür söylemesi ayıp bir gaz sancısı çekiyorum kabızlıkta var
kasığımda da hafif ağrı var
sol göğsümde de incede bir sızı başladı bugün...
bunlar ne demek oluyor..Folik asitin etkisi olabilir mi acaba?
bir de doğum kontrol hapından sonra ilk normal adetim olacak ondan mı ki acaba ?
ya da başka birşeylerden şüphelensem mi ki
benim yarın bat bakalım ne olcak. ama içimden hasta olacağıma dair hisler var. dün gece rüyamda hamiş olduğumu gördüm. istiyom ya heralde o yüzzden
caydin başınız sağolsun bu arada. Allah arkada kalanlara sabır versin..
Allah rahmet eylesin canım tüm sevenlerine de sabır versin inşallah
Günaydın kızlar HAMİLEYİM..
henüz 3 haftalık sanırım ne zaman doğacak nasıl olacak çok planım yok akşam muayene için başka doktora gideceğim
kan testi yaptırdık hastanede 2338 çıktı 2-3 haftaya denk geliyor ama son adet tarihim 28 nisan internetten hesapladıpımda 5 haftaya denk geliyorakşam kesin öğreneceğim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
anladımm canımmm hapla filan alakası yok hiç öyle kafanı kurcalamasın ilaçlar filan... Allah nasip ettiği an olur.. korkma sen içini ferah tut canımm
canım hoşgeldinn... basın saolsun diyo herkez hayırdır inşallahhh kim vefat etti yaaaDostlar sağolsun canlarım teşekkür ederimm.. Bu arada yorumunu kaçırdığım varsa özür dilerim forum almış başını gitmiş okuyamadım tam..
Canııımmmm hamiş olmana çoooookkk sevindimm allahım bizede nasip eder inşallah
Başka müjdeli haber var mı :26:
İnşallah öyledir canım
Bu arada kaç gündür söylemesi ayıp bir gaz sancısı çekiyorum kabızlıkta var
kasığımda da hafif ağrı var
sol göğsümde de incede bir sızı başladı bugün...
bunlar ne demek oluyor..Folik asitin etkisi olabilir mi acaba?
bir de doğum kontrol hapından sonra ilk normal adetim olacak ondan mı ki acaba ?
ya da başka birşeylerden şüphelensem mi ki
Canım hiçbirşeyi belirti gibi algılama hiçbirşeye kafayı takma ben bütün hamilelik belirtilerini yaşadım nanayyy:))) belki doğum kontrol hapını bıraktığın için olabilir kendi düzenine dönüyor ya vücut artık dışardan hormon almıyor ondan olabilir. Hiçbirşeyden şüphelenme gününün geçmesini bekle bu cümle çok acımasız geliyor ama gecikmeden adetlerimi geciktirdim ben bu düşüncelerle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?