Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kuzucum çok erken yapmışsınız üzme kendini daha önünde kaç gün var belli mi olur belki bebeğin serinledik de kendini belli etmiyorduk daha. Merra22 doğru söylüyor bazı insanlarda adetten kaç gün sonra belli oluyor..üzme kendini sakın..

ben bi evimi toparlayıp geliyorummm hemen gelcem hemeeeeeenn

canımm ben senı gormememısım topık e yazı yazarken ALLAHIM bune suprız yaa cok sevındım ama oncekı yazılarımızı okurken ben sana nedemıstım spedey de hamıle kalcak yada hamıle dememısmıydım ALLAHIM kucagına almayı nasıp etsın gercktn ck mutlu oldum ne belırtılerın vardı kız azcık aydınlanalım

iyyimmmm beeenn sen nasılsın canımmm

bende ıyıyım tatlımmm. arkadasım uzulme bnmde adetıme 7 gun var dun esımın d.gunu acaba cıkarmı dıe test yaptım kocaman tek cızgı herzmaan oldugu gıbı bıle bıle lades dedım yanıı cıkmaz kıı dahaaa

arada kaynamıştır canım bu ay bana hamilesin yada arayıp rüyasında gören öyle çok ki.

* gögüslerim fena ağrıdı
* karnım ağrıdı normal adet belirtilerimi yaşadım.

cumartesi sabah uyanır uyanmazda kalktım dondurma yedim ama hamileliğe hiç yormadım dün okuduğum kitapta bahsedince dankl etti

teşekkür ederim
zaman durdu geçmiyor sanki

hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim darısı başımıza

Son düzenleme:

testi yapan ben değilim tatlımmmm siboti arkadasımızz

İnşallah öyledir canım
Bu arada kaç gündür söylemesi ayıp bir gaz sancısı çekiyorum kabızlıkta var
kasığımda da hafif ağrı var
sol göğsümde de incede bir sızı başladı bugün...
bunlar ne demek oluyor..Folik asitin etkisi olabilir mi acaba?
bir de doğum kontrol hapından sonra ilk normal adetim olacak ondan mı ki acaba ?
ya da başka birşeylerden şüphelensem mi ki

daha yeni:) ama 14 ay ilaç kullanmanın korkusu kapladı beni

anladımm canımmm hapla filan alakası yok hiç öyle kafanı kurcalamasın ilaçlar filan... Allah nasip ettiği an olur.. korkma sen içini ferah tut canımm

Canım hiçbirşeyi belirti gibi algılama hiçbirşeye kafayı takma ben bütün hamilelik belirtilerini yaşadım nanayyy:))) belki doğum kontrol hapını bıraktığın için olabilir kendi düzenine dönüyor ya vücut artık dışardan hormon almıyor ondan olabilir. Hiçbirşeyden şüphelenme gününün geçmesini bekle bu cümle çok acımasız geliyor ama gecikmeden adetlerimi geciktirdim ben bu düşüncelerle:))

Allah rahmet eylesin canım tüm sevenlerine de sabır versin inşallah

Dostlar sağolsun canlarım teşekkür ederimm.. Bu arada yorumunu kaçırdığım varsa özür dilerim forum almış başını gitmiş okuyamadım tam..

Canııımmmm hamiş olmana çoooookkk sevindimm allahım bizede nasip eder inşallah

Başka müjdeli haber var mı :26:

canım hoşgeldinn... basın saolsun diyo herkez hayırdır inşallahhh kim vefat etti yaaa

o gaz sancısı beni de mahvetti benim mide problemim var zaten ama aylardır yoktu haftasonu bıçaklar saplandı karnıma yürüyemez oldum şimdi de kasık ve bel ağrısı 1 haftadan aza düşmeye başladı çok heyecanlıyım daha ilk denemem ama insan ilk defa korunmasız ilişki olan ayda ümitleniyor ister istemez hepimizin hakkında hayırlısı şeytan dürtüyor beni de test için ama çok erken biraz daha bekliycez artık.

evet ya haklısın böyle düşüne düşüne kendi kendime kurgu hamilelik yaşayacağım neredeyse:)
bugünden sonra rahat bırakıyorum vücudumu
çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…