Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben az önce dayanamayıp test yaptım sonuç kocaman bi tek çizgi
daha kırmızılarıda görmedim ama olsa çıkardı bugün bat günüm sonuçta. çalışmalara devam önümüzdeki aya bakacaz artık

eğer gecikme yaşarsan bence testi tekrarla benim ablamlar hep 4 gün gecikmeyle falan öğrendi idrarda canım

canım hoşgeldinn... basın saolsun diyo herkez hayırdır inşallahhh kim vefat etti yaaa

Sağol canım dostlar sağolsun.. Eşimin almanya'da dayısı var o vefat etti c.tesi haberi geldi. İzinler halolursa bugünde cenaze geliyor yarında gömülür heralde Çok üzüldük kayınvalidem falan fenalaştı

tut kendini tut sakın test yapayım deme
gerçekten insanın durduk yere canı sıkılıyor..kesin tarihinde yaptır testini

kızlarrr ben geldim
haftaya yokum ya bütün işlerimi bu hafta bitirmem lasım biras aralıksız çalışıorum
eğer ara verirsem de size kaçıyorum

napıosunuz bakalım görüşmeyeli

tatlımm daha kırmızıları görmeden hemn üzülme.. ya bn her defasında diyorum regl günü gebe olmasına ragmen testte çıkmayan var canımmm idrarda geç çıkıyo zaten sterese girme hemeeeeenn

hadi yaaaa:26: basınız sağolsun canımmm allah sabır versinn

eğer gecikme yaşarsan bence testi tekrarla benim ablamlar hep 4 gün gecikmeyle falan öğrendi idrarda canım

ben az daha bekliyeyim o zaman. bi kaç gün daha olmazsa tekrarlarım canm
benm de tanıdıklar var ne kanda ne idrarda çıkmamıştı en son iki hafta sonra çıktı en sonunda idrarda..
kısmet artık bakalım

kızlarrr ben geldim
haftaya yokum ya bütün işlerimi bu hafta bitirmem lasım biras aralıksız çalışıorum
eğer ara verirsem de size kaçıyorum

napıosunuz bakalım görüşmeyeli

iyyim guzucummm haftaya bende olmicam malesef sıkıca temizlik yapcam sonrada memlkekete gitcem .. sen nasılsın bakalım

tatlımm daha kırmızıları görmeden hemn üzülme.. ya bn her defasında diyorum regl günü gebe olmasına ragmen testte çıkmayan var canımmm idrarda geç çıkıyo zaten sterese girme hemeeeeenn

ben bu forumu çoooookkkk sevdim yaaa herkes birbirine destek oluyo fikir veriyoo. kardeş gibi ne güzeeellll:13::13::13::13::13:

benm de tanıdıklar var ne kanda ne idrarda çıkmamıştı en son iki hafta sonra çıktı en sonunda idrarda..
kısmet artık bakalım

kız bizim bu halimiz nolcak böle bilmiom

benimde bat çarşamba günü kendime bi gaz versem test yapıcamda frenliorum
adet geçicek mümkünse geçebildiği kadar ondan sonra baktım olmuyom yaparım bu ay böle yapıcam

kısmet artık bakalım

iyyim guzucummm haftaya bende olmicam malesef sıkıca temizlik yapcam sonrada memlkekete gitcem .. sen nasılsın bakalım

iyiyim bende nolsun işte adetim yaklaşıo bugün baya belim ağrıdı yarım satte bir tuvaletteydim ağrıyo ya kesin oldum diye
ama henüz yok bakalım nolucak

senin memleket nere tatlım

ben bu forumu çoooookkkk sevdim yaaa herkes birbirine destek oluyo fikir veriyoo. kardeş gibi ne güzeeellll:13::13::13::13::13:

evet canım şahsen ben burdaki herkezi kardeşim olarak görüyorum bilgileniyorum sıkıntım varsa eğer paylasarak teselli oluyorum harika insanlarla tanıstım hepsi birbirinden temiz kalpli insanlarr.. sende hoşgeldin aramıza tatlımmm

Benimde bata 6 gün kaldı yine kendi kendime stress yaptım heralde kasıklarım ağrıyor...

hoşbulduuuuummmm

burdaki herkesin hamiş olduğu günleride görürüz inşallaaahhh:109::109::109::109:

Benimde bata 6 gün kaldı yine kendi kendime stress yaptım heralde kasıklarım ağrıyor...

benimde çok önceden başladı bu ay. ilk kez beklentim varya o yüzden sanırım. insan stres yapıyo ister istemez..inşşş hamişsindir amaaaa. ben olamadım bari sen ol

arkadaşım kusura bakma gerçekten saygısızlık falan olacağını düşünemedim ben aslına bakarsanız listeyi fark etmemişim ilk sayfalardaymış yeni fark ettim.gerçekten kırdıysam ve seni üzdüysem kusura bakma.....amacım kimseyi kırmak değildi....sanırım beklemenin verdiği heyecanla oldu neyse....ben mesajı okur okumaz bir daha yazmadım zaten listeyi ....amacım asla birliğimnizi bozmak değil bu kadar yanlış anlaşılacağımı tahmin bile edemezdimmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…