ben az önce dayanamayıp test yaptım sonuç kocaman bi tek çizgi
daha kırmızılarıda görmedim ama olsa çıkardı bugün bat günüm sonuçta. çalışmalara devam önümüzdeki aya bakacaz artık
canım hoşgeldinn... basın saolsun diyo herkez hayırdır inşallahhh kim vefat etti yaaa
o gaz sancısı beni de mahvetti benim mide problemim var zaten ama aylardır yoktu haftasonu bıçaklar saplandı karnıma yürüyemez oldum şimdi de kasık ve bel ağrısı 1 haftadan aza düşmeye başladı çok heyecanlıyım daha ilk denemem ama insan ilk defa korunmasız ilişki olan ayda ümitleniyor ister istemez hepimizin hakkında hayırlısı şeytan dürtüyor beni de test için ama çok erken biraz daha bekliycez artık.
Sağol canım dostlar sağolsun.. Eşimin almanya'da dayısı var o vefat etti c.tesi haberi geldi. İzinler halolursa bugünde cenaze geliyor yarında gömülür heraldeÇok üzüldük kayınvalidem falan fenalaştı
ben az önce dayanamayıp test yaptım sonuç kocaman bi tek çizgi
daha kırmızılarıda görmedim ama olsa çıkardı bugün bat günüm sonuçta. çalışmalara devam önümüzdeki aya bakacaz artık
hadi yaaaa:26: basınız sağolsun canımmm allah sabır versinnSağol canım dostlar sağolsun.. Eşimin almanya'da dayısı var o vefat etti c.tesi haberi geldi. İzinler halolursa bugünde cenaze geliyor yarında gömülür heraldeÇok üzüldük kayınvalidem falan fenalaştı
eğer gecikme yaşarsan bence testi tekrarla benim ablamlar hep 4 gün gecikmeyle falan öğrendi idrarda canım
kızlarrr ben geldim
haftaya yokum ya bütün işlerimi bu hafta bitirmem lasım biras aralıksız çalışıorum
eğer ara verirsem de size kaçıyorum
napıosunuz bakalım görüşmeyeli
tatlımm daha kırmızıları görmeden hemn üzülme.. ya bn her defasında diyorum regl günü gebe olmasına ragmen testte çıkmayan var canımmm idrarda geç çıkıyo zaten sterese girme hemeeeeenn
ben az daha bekliyeyim o zaman. bi kaç gün daha olmazsa tekrarlarım canm
benm de tanıdıklar var ne kanda ne idrarda çıkmamıştı en son iki hafta sonra çıktı en sonunda idrarda..
kısmet artık bakalım
ben az daha bekliyeyim o zaman. bi kaç gün daha olmazsa tekrarlarım canm
benm de tanıdıklar var ne kanda ne idrarda çıkmamıştı en son iki hafta sonra çıktı en sonunda idrarda..
kısmet artık bakalım
iyyim guzucummmhaftaya bende olmicam malesef sıkıca temizlik yapcam sonrada memlkekete gitcem .. sen nasılsın bakalım
testi yapan ben değilim tatlımmmmsiboti arkadasımızz
başın sağolsun canımMekanı cennet olur inşallah.
ben bu forumu çoooookkkk sevdim yaaa herkes birbirine destek oluyo fikir veriyoo. kardeş gibi ne güzeeellll:13::13::13::13::13:
evet canım şahsen ben burdaki herkezi kardeşim olarak görüyorum bilgileniyorum sıkıntım varsa eğer paylasarak teselli oluyorum harika insanlarla tanıstım hepsi birbirinden temiz kalpli insanlarr.. sende hoşgeldin aramıza tatlımmm
Benimde bata 6 gün kaldı yine kendi kendime stress yaptım heralde kasıklarım ağrıyor...
mrb canım seesozden arkadaşım çook doğru düşünmüş..
çünkü senin yaptığın bana çook büyük bi saygısızlık..
ben o başta ki listeyi yapmamış olsaydım hadi neyse..
ama orda bi liste yapmışım..
fark ettiysen ben kimseye ayrı bi liste yapmıyorum..((hamilelere ayrı, bekleyenlere ayrı vs.))
çünkü adı üstünde zaten'' birlikte'' diyorum ve ben
topikte birliğin olmasını istiyorum..
bizler bunu başarmışken, güzel bi ortam oluşturmuşken.. kusura bakma da ben kimsenin araya girmesine göz yumamam!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?