- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
arkadaşım kusura bakma gerçekten saygısızlık falan olacağını düşünemedim ben aslına bakarsanız listeyi fark etmemişim ilk sayfalardaymış yeni fark ettim.gerçekten kırdıysam ve seni üzdüysem kusura bakma.....amacım kimseyi kırmak değildi....sanırım beklemenin verdiği heyecanla oldu neyse....ben mesajı okur okumaz bir daha yazmadım zaten listeyi ....amacım asla birliğimnizi bozmak değil bu kadar yanlış anlaşılacağımı tahmin bile edemezdimmmm.....
arkadaşım kusura bakma gerçekten saygısızlık falan olacağını düşünemedim ben aslına bakarsanız listeyi fark etmemişim ilk sayfalardaymış yeni fark ettim.gerçekten kırdıysam ve seni üzdüysem kusura bakma.....amacım kimseyi kırmak değildi....sanırım beklemenin verdiği heyecanla oldu neyse....ben mesajı okur okumaz bir daha yazmadım zaten listeyi ....amacım asla birliğimnizi bozmak değil bu kadar yanlış anlaşılacağımı tahmin bile edemezdimmmm.....
Benimde bata 6 gün kaldı yine kendi kendime stress yaptım heralde kasıklarım ağrıyor...
Bence de 38s cim kötü bir niyeti yoktu arkadaşın sadece 6-7-8 haziranda batı olanları yazmak istedi ilk sayfada da var liste haklısın ama bu da nacizane bir konuydu yani 1 kerelik birşeydii
İnşallah bebişler en kısa zamanda kendilerini belli ederler 6 haziranı iple çekiyorum adet olacakmıyım olmayacakmıyımm
arada kaynamıştır canım bu ay bana hamilesin yada arayıp rüyasında gören öyle çok ki.
* gögüslerim fena ağrıdı
* karnım ağrıdı normal adet belirtilerimi yaşadım.
cumartesi sabah uyanır uyanmazda kalktım dondurma yedim ama hamileliğe hiç yormadım dün okuduğum kitapta bahsedince dankl etti
Bence de 38s cim kötü bir niyeti yoktu arkadaşın sadece 6-7-8 haziranda batı olanları yazmak istedi ilk sayfada da var liste haklısın ama bu da nacizane bir konuydu yani 1 kerelik birşeydii
hoşgeldin canımın içiiii...yine ben geldimm
hoşgeldin canımın içiiii...sınavın nasıl geçti senin bebeğiiimmmmm ha bide neden canın sıkkkın senin anlat dinliyorum
hadi yaaa :26: inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım benim eşimde girdi sınava bakalım nasıl gelcek sonuçlar... unut geçmişi canımmm topla kendini iyi ooollhoşbuldum güzelim
fena değildi tatlım sınavların stresi var hala üzerimde o yüzden biraz halsizim
benıde hep ruyalarında goruyorla arıyorlar buara ama inş. canm ya walla yanı adet belırtılerınle aynı olmus sankı dımı ansılması gucc
hadi yaaa :26: inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım benim eşimde girdi sınava bakalım nasıl gelcek sonuçlar... unut geçmişi canımmm topla kendini iyi oooll
test yapmasaydım inan anlamazdım hastalanacağım diye beklerdim belirtileri yaşıyorsun
bugün özellikle gögüs ucunda ağrı yoğunlaştı
mrb canım hoşgeldin
inşallah olmazsın ne kadardır istiyosun?
sağol bebeğim inşallah eşinde iyi sonuçlar alır..
toparlamaya çalışıyorum zaten düşünceli kuzucum benim..
sağol bebeğim inşallah eşinde iyi sonuçlar alır..
toparlamaya çalışıyorum zaten düşünceli kuzucum benim..
test yapmasaydım inan anlamazdım hastalanacağım diye beklerdim belirtileri yaşıyorsun
bugün özellikle gögüs ucunda ağrı yoğunlaştı
inşallah bakalımmm... ay ben bu ara hiç uyuyamıyorum yaaa gece saat 4 oldu ben hala yakta dönüyodum neden böyle oluyo 1 haftadır böyleyimmmm:26:
ama hanı moral bozmak strese gırmek uzulmek umutsuz ve karamsar olmak yoktu bu topık ı acarak sen bıze ısık oldun heves oldun ama olmas kııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?