Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bence de 38s cim kötü bir niyeti yoktu arkadaşın sadece 6-7-8 haziranda batı olanları yazmak istedi ilk sayfada da var liste haklısın ama bu da nacizane bir konuydu yani 1 kerelik birşeydii

neyse canım uzatmanın alemi yok ben zaten diyeceğimi dedim..
birbirimizi anladığımızı umuyorum..

Bence de 38s cim kötü bir niyeti yoktu arkadaşın sadece 6-7-8 haziranda batı olanları yazmak istedi ilk sayfada da var liste haklısın ama bu da nacizane bir konuydu yani 1 kerelik birşeydii

canım bunun 1 kerelikle filan alakası yok.. o zaman herkes kendine bi liste yapsın diğerlerini de umursamasın..böyle bişey olamaz..
zaten konuştuk hallettik sorun yok yani..
konuyu uzatmayalım..
ee sen nasılsın?
başın sağolsun cenazeniz varmış.. mekanı cennet olsun

benıde hep ruyalarında goruyorla arıyorlar buara ama inş. canm ya walla yanı adet belırtılerınle aynı olmus sankı dımı ansılması gucc

beni anladığına sevindim canım .....kızlar herkesten özürdilerim....umarım hayatta herşey beklediğiniz gibi olur....

hoşgeldin canımın içiiii... sınavın nasıl geçti senin bebeğiiimmmmm ha bide neden canın sıkkkın senin anlat dinliyorum

hoşbuldum güzelim
fena değildi tatlım sınavların stresi var hala üzerimde o yüzden biraz halsizim

hoşbuldum güzelim
fena değildi tatlım sınavların stresi var hala üzerimde o yüzden biraz halsizim
hadi yaaa :26: inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım benim eşimde girdi sınava bakalım nasıl gelcek sonuçlar... unut geçmişi canımmm topla kendini iyi oooll

benıde hep ruyalarında goruyorla arıyorlar buara ama inş. canm ya walla yanı adet belırtılerınle aynı olmus sankı dımı ansılması gucc

test yapmasaydım inan anlamazdım hastalanacağım diye beklerdim belirtileri yaşıyorsun
bugün özellikle gögüs ucunda ağrı yoğunlaştı

hadi yaaa :26: inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım benim eşimde girdi sınava bakalım nasıl gelcek sonuçlar... unut geçmişi canımmm topla kendini iyi oooll

sağol bebeğim inşallah eşinde iyi sonuçlar alır..
toparlamaya çalışıyorum zaten düşünceli kuzucum benim..

test yapmasaydım inan anlamazdım hastalanacağım diye beklerdim belirtileri yaşıyorsun
bugün özellikle gögüs ucunda ağrı yoğunlaştı

en belırgın ve en erken gögusler kendını gosterırmıs cnm heralde gogus agrısı adetten once oluyor ama acısı ozellıkle uc kısmının acıması tam bı belırtıdır heralde öle yada böle muhtesem oldu ıste mınık bır anne adayımız daha olduu

inşallah bakalımmm... ay ben bu ara hiç uyuyamıyorum yaaa gece saat 4 oldu ben hala yakta dönüyodum neden böyle oluyo 1 haftadır böyleyimmmm:26:

ama hanı moral bozmak strese gırmek uzulmek umutsuz ve karamsar olmak yoktu bu topık ı acarak sen bıze ısık oldun heves oldun ama olmas kııı

inşallah bakalımmm... ay ben bu ara hiç uyuyamıyorum yaaa gece saat 4 oldu ben hala yakta dönüyodum neden böyle oluyo 1 haftadır böyleyimmmm:26:

canım havalardandır bende öyleyim bu ara

ama hanı moral bozmak strese gırmek uzulmek umutsuz ve karamsar olmak yoktu bu topık ı acarak sen bıze ısık oldun heves oldun ama olmas kııı

bitanem ben sadece yorgunum ya sınavın stresinden böyle oldum.. yoksa sözümün arkasındayım canım benim..
zaten bu hafta yumurtlama haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…