Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
coretest satışı yok ben bulamadım canım. stokta yok diyo
canım sen bnce şimdi normal ovilasyon tesi spariş et memnun kalmazsan ararstırıp baskasını alırsın.:44:. bence öyle yap derim ama sen bilirsin

az önce yaptığım ovilasyon testim neden silik çıkmış anlamadım yha :26::26:

Bebeğim acaba diğer günlere göre daha fazla sıvı tüketmiş olabilir misin??? Yada ne biliiim karpuz fln mı yedinn?? Saat 11 den sonra?
yok bebeğim yemedim de sabah 2 bardak su içtim 1 bardakta ayıptır sölemesi fanta içtim...hatta çok sıkıstım erken yaptım bgn çatlıcaktım nerdeyse:26:

geçen hafta kasık ağrım ve göğüslerimde ağrı hissetmemle birlikte kan testi yaptırdım adetime 7 gün varken...ama adertten önce bile kan testi yanlış çıkabiliyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum...yarın adet günüm...son 1 gün bakalım...

az önce yaptığım ovilasyon testim neden silik çıkmış anlamadım yha :26::26:

Eki Görüntüle 728063

yok bebeğim yemedim de sabah 2 bardak su içtim 1 bardakta ayıptır sölemesi fanta içtim...hatta çok sıkıstım erken yaptım bgn çatlıcaktım nerdeyse:26:

Bebeğim çaybardağına iki şeker atmakla su bardağına iki şeker atmak gibi düşün bunu rengi değişiyor ondan sordum.ben böyle olmuştu 2 saat daha bişey ölmeyin tekrar bi test yapmıştım tekrar denersin olmazsa emin olursun bugün kaçıncı günün adet başlangıcından itibaren??

Hoşgeldin canım aramıza inşallah hamilesindir de bize güzel haberler verirsin.ama bence eğer hamileyken artık kan testinde çıkar.

bu topikten baya birşey öğrenicem anlaşılan...

şimdi bilenlere sorum var kızlar yaa..

ben geçen ay bıraktım doğum kont hapını..guya eşim koruncaktı 3 kaçamağımız oldu ama ovülasyon en yüksek dönemine gelmiyor bu siteden baktığım kadarı ile..ama yinede içimi bir heyecan kapladı nedense adetimden yaklaşık 7-8 gün öncede kan tahlili yaptırdım ( hastanede çalışınca elimin altında zor olmuyor) ama negatif çıktı..şimdi yarın adet günüm bakalım nolcakkk

sorum şu acaba geçen haftsa olan kasık ağrılarım falan ilacı bıraktığım için falanmı oldu....?????? böle birşey yaşayan varmı aranızda..kan tahlilide negatif çıktı...

Son düzenleme:

12. günüm bebeğimmm.. 2 saat sonra tekrar mı yapatım testi?:26:

Yumurtlama döneminde de kasıkların ağrır canım ondan olabilir mi ? Yada herseyden olabilir idrar yollarını da üşürsen olur kasık ağrısı herşeyi buna bağlamamak lazım yoksa sonu üzüntüyü oluyor:))

12. günüm bebeğimmm.. 2 saat sonra tekrar mı yapatım testi?:26:

Evet su içmediysen 2bardaktan fazla 2-3 saat sonra b tekrarla normalde hergün aynı saatte yapmak gerekiyor ama bana fikir vermişti:))) daha 12.gün erken be güzelim daha zaman olabilir korkma kaçırmadın bence kesinlikle:)))

Hoşgeldin canım
kasık ağrın ilacı yeni bıraktığın için olabilir.vücudun tekrar eski düzenine dönmeye çalışıyordur.
ama hamişte olabilirsin belli mi olur
günün geçtikten sonra bir test daha yap bakalım ne olacak

buna bayılıyoruummmm bütün şarkıları çatlak!!!

iyiyiz bebem asıl siz nasılsınız??? ne zaman gelicek cinsiyet haberleriii???

şükür canım sanırım bizde iyiyiz :) kanamalarım lekelenmelerim kesildi şeytan kulağına kurşun :)) hafta sonu çok yoğundum kadın tuttum ve evimi sonunda temizlettim :)) haftaiçi de işyeri çok yoğun oluyo bu aralar çok bakamıyorum topiğe.

cuma günü kontrol var bakalım o gün öğrenebilecek miyiz cinsiyeti. Sağlık haberini alıyımda meleğimin cinsiyet hiç farketmiyor. Rabbim ikisinide tattırsın hepimize inşallah :)

sen nasıl oldun bacağın ağrıyodu galiba. Dikkat et kendine yorulma fazla.

birde benim karnım bugün feci kaşınıyo. Bugün çatlak olmasın diye duştan sonra kakao yağı sürdüm ondan mı kaşınıyo acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…