canım sen bnce şimdi normal ovilasyon tesi spariş et memnun kalmazsan ararstırıp baskasını alırsın.:44:. bence öyle yap derim ama sen bilirsincoretest satışı yok ben bulamadım canım. stokta yok diyo
inş. canımm benimmmmmultrason resimlerimizi de koyarız dimiiiiii bebişlerimizin:122::122:
tabiki canııımmm. o günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah en yakın zamanda. yarın kandil bol bol dua ederiz.
coretest satışı yok ben bulamadım canım. stokta yok diyo
Bakıyorum şimdi canımmm.
Kuzum evet gerçekten de stokta yok hiçbiri napacaaan diğerini alacan mecbuuuuuurrrr:))) bende başka marka bulacağım demektir bu:)
yok bebeğim yemedim de sabah 2 bardak su içtim 1 bardakta ayıptır sölemesi fanta içtim...hatta çok sıkıstım erken yaptım bgn çatlıcaktım nerdeyse:26:Bebeğim acaba diğer günlere göre daha fazla sıvı tüketmiş olabilir misin??? Yada ne biliiim karpuz fln mı yedinn?? Saat 11 den sonra?
yok bebeğim yemedim de sabah 2 bardak su içtim 1 bardakta ayıptır sölemesi fanta içtim...hatta çok sıkıstım erken yaptım bgn çatlıcaktım nerdeyse:26:
geçen hafta kasık ağrım ve göğüslerimde ağrı hissetmemle birlikte kan testi yaptırdım adetime 7 gün varken...ama adertten önce bile kan testi yanlış çıkabiliyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum...yarın adet günüm...son 1 gün bakalım...
Bebeğim çaybardağına iki şeker atmakla su bardağına iki şeker atmak gibi düşün bunu rengi değişiyor ondan sordum.ben böyle olmuştu 2 saat daha bişey ölmeyin tekrar bi test yapmıştım tekrar denersin olmazsa emin olursun bugün kaçıncı günün adet başlangıcından itibaren??
Yumurtlama döneminde de kasıkların ağrır canım ondan olabilir mi ? Yada herseyden olabilir idrar yollarını da üşürsen olur kasık ağrısı herşeyi buna bağlamamak lazım yoksa sonu üzüntüyü oluyor:))bu topikten baya birşey öğrenicem anlaşılan...
şimdi bilenlere sorum var kızlar yaa..
ben geçen ay bıraktım doğum kont hapını..guya eşim koruncaktı 3 kaçamağımız oldu ama ovülasyon en yüksek dönemine gelmiyor bu siteden baktığım kadarı ile..ama yinede içimi bir heyecan kapladı nedenseadetimden yaklaşık 7-8 gün öncede kan tahlili yaptırdım ( hastanede çalışınca elimin altında zor olmuyor) ama negatif çıktı..şimdi yarın adet günüm bakalım nolcakkk
sorum şu acaba geçen haftsa olan kasık ağrılarım falan ilacı bıraktığım için falanmı oldu....?????? böle birşey yaşayan varmı aranızda..kan tahlilide negatif çıktı...
12. günüm bebeğimmm.. 2 saat sonra tekrar mı yapatım testi?:26:
buna bayılıyoruummmm bütün şarkıları çatlak!!!
iyiyiz bebem asıl siz nasılsınız??? ne zaman gelicek cinsiyet haberleriii???kızlaaar merhaba naber nasılsınız?
bu topikten baya birşey öğrenicem anlaşılan...
şimdi bilenlere sorum var kızlar yaa..
ben geçen ay bıraktım doğum kont hapını..guya eşim koruncaktı 3 kaçamağımız oldu ama ovülasyon en yüksek dönemine gelmiyor bu siteden baktığım kadarı ile..ama yinede içimi bir heyecan kapladı nedenseadetimden yaklaşık 7-8 gün öncede kan tahlili yaptırdım ( hastanede çalışınca elimin altında zor olmuyor) ama negatif çıktı..şimdi yarın adet günüm bakalım nolcakkk
sorum şu acaba geçen haftsa olan kasık ağrılarım falan ilacı bıraktığım için falanmı oldu....?????? böle birşey yaşayan varmı aranızda..kan tahlilide negatif çıktı...
buna bayılıyoruummmm bütün şarkıları çatlak!!!
iyiyiz bebem asıl siz nasılsınız??? ne zaman gelicek cinsiyet haberleriii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?