bu topikten baya birşey öğrenicem anlaşılan...
şimdi bilenlere sorum var kızlar yaa..
ben geçen ay bıraktım doğum kont hapını..guya eşim koruncaktı 3 kaçamağımız oldu ama ovülasyon en yüksek dönemine gelmiyor bu siteden baktığım kadarı ile..ama yinede içimi bir heyecan kapladı nedenseadetimden yaklaşık 7-8 gün öncede kan tahlili yaptırdım ( hastanede çalışınca elimin altında zor olmuyor) ama negatif çıktı..şimdi yarın adet günüm bakalım nolcakkk
sorum şu acaba geçen haftsa olan kasık ağrılarım falan ilacı bıraktığım için falanmı oldu....?????? böle birşey yaşayan varmı aranızda..kan tahlilide negatif çıktı...
kızlaaar merhaba naber nasılsınız?
şükür canım sanırım bizde iyiyiz :) kanamalarım lekelenmelerim kesildi şeytan kulağına kurşun :)) hafta sonu çok yoğundum kadın tuttum ve evimi sonunda temizlettim :)) haftaiçi de işyeri çok yoğun oluyo bu aralar çok bakamıyorum topiğe.
cuma günü kontrol var bakalım o gün öğrenebilecek miyiz cinsiyeti. Sağlık haberini alıyımda meleğimin cinsiyet hiç farketmiyor. Rabbim ikisinide tattırsın hepimize inşallah :)
sen nasıl oldun bacağın ağrıyodu galiba. Dikkat et kendine yorulma fazla.
birde benim karnım bugün feci kaşınıyo. Bugün çatlak olmasın diye duştan sonra kakao yağı sürdüm ondan mı kaşınıyo acaba?
bende yazz 24 kullandım 20 gün geçen ay bıraktım sonra ama hemen adet olmadım tam gününde oldum sonra bittiğinde çalışma yaptık ama negatifti gene tam gününde adet oldum şimdi yumurtlama dönemlerim değerlendiriyoruz bakalım hayırlısıben bıraktığımda böyle birşey yaşamadım adetin yakın olduğu için olablir
Hoşgeldin canım nasılsın? Herşey yolundaymış Allah'a şükür nasıl gidiyo hamilelik??
hayııırrrr olamaaazzzz sakın kaşıma!!!kaşırsan çatlar!!!gerilmeden kaşınır o!!kaşındığında tek yapman gereken bademyağı yada zeytin yağı sürmek ve üstüne bez kapatıp kıyafetini giyersin üstüne...kaşırsan çatlar ama yağ sürersen yumuşar ve gevşer..böylece doğumdan sonra o berbat görünen çatlakların olmaz...
bak yaaaa nasıl dua etmiştim 2sinde hastalanmaman için...allahım dualarını kabul etti çok sevindim canımm sağ sağlim kucağına alırsın inş.. artık dikkat et kendine yarulma yardurtma kendini aklına bişi takılırsa hamilelikle ilgili seve seve yardımcı olurum canımm
çok mutlu oldummm...sıra radyologta onunda güzel haberlerini alıcaz inş..
kızlar ben ovula ovulasyon testi aldım. kullanan varmı ondan
slm kızlar sonunda gelebildim
evet canım çok şükür nasip oldu 3. ayımda hamile oldum bebiş bizi çok fazla uğraştırmadı gerçi o 3 ay bana 3 sene gibi geldi
Darısı radyolog a şimdi ondan güzel haberler alalım inşallah
AMA AMA ya benım canım aşırı aşırısı yaprak sarması ve kısır çektiii offff
evet canım çok şükür nasip oldu 3. ayımda hamile oldum bebiş bizi çok fazla uğraştırmadı gerçi o 3 ay bana 3 sene gibi geldi
Darısı radyolog a şimdi ondan güzel haberler alalım inşallah
hoşgeldin canım bende seni merak etmiştim nerelerde bu kız diye? :))
canım benim hamileymişsin tebrik ederim hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
yaaa olmadı ama deme öyle deme öyle((
hoşgeldin canım bende seni merak etmiştim nerelerde bu kız diye? :))
((
hoş buldum bebeğim temizliğe başladım ondan giremiyorum çok sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?