Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende yazz 24 kullandım 20 gün geçen ay bıraktım sonra ama hemen adet olmadım tam gününde oldum sonra bittiğinde çalışma yaptık ama negatifti gene tam gününde adet oldum şimdi yumurtlama dönemlerim değerlendiriyoruz bakalım hayırlısı ben bıraktığımda böyle birşey yaşamadım adetin yakın olduğu için olablir

hayııırrrr olamaaazzzz sakın kaşıma!!!kaşırsan çatlar!!!gerilmeden kaşınır o!!kaşındığında tek yapman gereken bademyağı yada zeytin yağı sürmek ve üstüne bez kapatıp kıyafetini giyersin üstüne...kaşırsan çatlar ama yağ sürersen yumuşar ve gevşer..böylece doğumdan sonra o berbat görünen çatlakların olmaz...

kızlar ben ovula ovulasyon testi aldım. kullanan varmı ondan

Son düzenleme:

belkide şekerim...adetten, üşütmeden her türlü şeyde olabilir arkadaşları dediği gibi...farklı bir ağrı olduğu için danışayom dedim bende

Hoşgeldin canım nasılsın? Herşey yolundaymış Allah'a şükür nasıl gidiyo hamilelik??

şükür canım iyi gidiyor :)) Darısı sizlere inşallah en kısa zamanda hemde. Sen nasılsın, iyisindir inşallah?

yok kaşımıyorum dediğim gibi bugün duştan sonra kakao yağı sürdüm badem yağı tüylenme yapıyor diye. acaba ondan mı diyorum alerji mi yaptı. kaşımıyorumda kıyafetin üstünden ovalıyorum geçsin diye

evet canım çok şükür nasip oldu 3. ayımda hamile oldum bebiş bizi çok fazla uğraştırmadı gerçi o 3 ay bana 3 sene gibi geldi
Darısı radyolog a şimdi ondan güzel haberler alalım inşallah

AMA AMA ya benım canım aşırı aşırısı yaprak sarması ve kısır çektiii offff

slm kızlar sonunda gelebildim

hoşgeldin canım bende seni merak etmiştim nerelerde bu kız diye? :))

evet canım çok şükür nasip oldu 3. ayımda hamile oldum bebiş bizi çok fazla uğraştırmadı gerçi o 3 ay bana 3 sene gibi geldi

canım benim hamileymişsin tebrik ederim hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

yaaa olmadı ama deme öyle deme öyle ((

ayy ayyy kimler kimler hamiş kalmışşş...çok sevindim şekerim...hatırladınmı benii

hamilelik şüphen varsa hemennn gidip ev yemekleri yapan bir yer bulup alıosun şekerim yaprak sarması...kısırırda kendin yapp

evet canım 5 haftalık teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…