Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamilelik şüphen varsa hemennn gidip ev yemekleri yapan bir yer bulup alıosun şekerim yaprak sarması...kısırırda kendin yapp [/QUOTE]

şüphem var canım ama o kdr yorgunum kı 2 gundur sular yoktu geldi hemen temızlıge basladım kovalar doldurdum taşıdım kalkıp yapmaya mecalım kalmadı ztn günlerdir karpuz kokuyor burnumaa

sıkıntıdan patladım yaaa napim.işteyim eve gitmek için can atıyorum
eve gidim de sütlaç yapim

ben yorgunluktan patladım sende sıkıntıdan hemi
ayy yap yap benim daha var ne kadar yaptıysam
koyulaşmasını bekleme sakın haa biraz cıvık olsun o kıvamına gelir

ben yorgunluktan patladım sende sıkıntıdan hemi
ayy yap yap benim daha var ne kadar yaptıysam
koyulaşmasını bekleme sakın haa biraz cıvık olsun o kıvamına gelir

he ya sıkıntıdan valla. normalde işte yoruluyorumda bugün yoğun değildi allahtan
1 haftada tatildeyimmmm ooooohhhh kırmızılardan dolayı. demeyin keyfime

he ya sıkıntıdan valla. normalde işte yoruluyorumda bugün yoğun değildi allahtan
1 haftada tatildeyimmmm ooooohhhh kırmızılardan dolayı. demeyin keyfime

benim haşatım çıktı valla
benim yerimede keyif yap

ben gidiyorum mutfağa marul var mıydı hatırlayamadım ama yapıcaz bişeyler... acıkmıştım zaten ne yapsam diyodum kısır iyi gider...ayrıca yaprak sarma krizi geçenlerde bana da geldi hazır yemekçilerden aldık almaz olaydıkk...Allahım nimet ama ne bileyim...ben böyle limonlu limonlu severim burnuma da öyle kokmuştu ama bu aldığımız bol salçalı pirincin sarıldığı kuru yapraktı..içinde başka hiçbişey yoktu...salçadan başka tat alamadım...hazır salça sevmem bi de ben...yazık kocacım özenmiş de bol bol almış bi taneyi yiyemedim...

canım valla aklıma gelmedi ya canın mı çekti bizim yüzümüzden:26:
geçen gün bana da yaprak sarması krizi geldi bakonumda üzüm yaprağı vardı büyüsün de yaparım diyodum..
kardeşimin içine doğmuş herhalde sarıp getirmişti

tatlım ya k. bakma dusuncesızlık yptık aama enazından yapabılıyrosun bız tugayın içinde oturuyoruz dışarı cıkmak yasak malzemede yok mahrum öle nerde canın ceksın gıt al varlık içinde yokluk yaşatıyorlar zor burda bebek vs işi hemen yap ye tamam mı benım yerımede ye afıyet olsun

evde yapılabilcek hemen bulunabilcek şeyler kızlar bunlar kızlar sorun yok...bulgur kabarıyo şimdi... :) asıl önemli olan sushi,havyar,ne bileyim asortik şeyler canım çekmesin yani...onlardan da istediğiniz kadar bahsedin daha önce yemediğim için canım çekmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…