Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merak etme onlardan bahsetmem çünkü bende sevmiyorum o tarz şeyleri

şehir dışına gitti yarın gelecek tatlım bende senin gibiyim yani

oyhh guzum korkma tamam mı ben hiiiç korkmam hele gece hiç korkmam bi ses duyarsam hele hele hiç bağırmam :18:
ne gitti ki iş için filan mı?

tvde bişe yok
netten video filan izledim ondan da sıkıldım
burda da beni soran yok ne yaptığımı bilmiyorum evin içinde

netten dizi izle..süper yabancı diziler var..ben iş yerindeyim öğleden sonra pek işim olmuyor.kimse de olmuyor; açıp izliyorum valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum

yok tatlım korkmam ben
evet iş için gitti

aferin benim 38s imeeee bende korkmam ki
bende bi şarkıya kafayı taktım anam kaç gündür dinleyip duruyorum embesil gbi galiba kendimi kaybediyorum yavastan yavastan

Son düzenleme:
aferin benim 38s imeeee bende korkmam ki
bende bi şarkıya kafayı taktım nam kaç gündür dinleyip duruyorum embesil gbi galiba kendimi kaybediyorum yavastan yavastan

sanada aferin tatlım
hangi şarkı peki?

netten dizi izle..süper yabancı diziler var..ben iş yerindeyim öğleden sonra pek işim olmuyor.kimse de olmuyor; açıp izliyorum valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
diziyle aram yoktur pek zaten dizi takip de etmem tv filan da izlemem... ama hoşuma giden kısa flim yada animasyon olursa izlerim geceleri çizgifilim izliyorum netten eved dedğin gibi zaman geçiveriyo hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…