evde yapılabilcek hemen bulunabilcek şeyler kızlar bunlar kızlar sorun yok...bulgur kabarıyo şimdi... :) asıl önemli olan sushi,havyar,ne bileyim asortik şeyler canım çekmesin yani...onlardan da istediğiniz kadar bahsedin daha önce yemediğim için canım çekmez...
canım benimde eşim yok bu gece
tvde bişe yokniye kız
aaa neden bebeğimbenim eşimde yok bgn yine yaaaaaaaaa
şehir dışına gitti yarın gelecek tatlım bende senin gibiyim yani
tvde bişe yok
netten video filan izledim ondan da sıkıldım
burda da beni soran yokne yaptığımı bilmiyorum evin içinde
tvde bişe yok
netten video filan izledim ondan da sıkıldım
burda da beni soran yokne yaptığımı bilmiyorum evin içinde
oyhh guzumkorkma tamam mı ben hiiiç korkmam hele gece hiç korkmam bi ses duyarsam hele hele hiç bağırmam :18:
ne gitti ki iş için filan mı?
yok tatlım korkmam ben
evet iş için gitti
aferin benim 38s imeeeebende korkmam ki
bende bi şarkıya kafayı taktım nam kaç gündür dinleyip duruyorum embesil gbigaliba kendimi kaybediyorum yavastan yavastan
diziyle aram yoktur pek zaten dizi takip de etmem tv filan da izlemem... ama hoşuma giden kısa flim yada animasyon olursa izlerim geceleri çizgifilim izliyorum nettennetten dizi izle..süper yabancı diziler var..ben iş yerindeyim öğleden sonra pek işim olmuyor.kimse de olmuyor; açıp izliyorum valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
selam kızlarrr nasılsınız ne var ne yok..sayfa epey ilerlemiş
sanada aferin tatlım
hangi şarkı peki?
ben hep yabancı müzik dinlerim maklemore die bi adamın sarkısı MACKLEMORE & RYAN LEWIS - CAN'T HOLD US FEAT. RAY DALTON (OFFICIAL MUSIC VIDEO) - YouTube melodisi beni alıp götürüyobana göre yanii
evet şarkıları güzelde şu an kafam almıyor sonra dinlerim ben
biz kötüyüzmidem bulanıyor...karnım ağrıyor...kanama yok ama....korkuyorumm....yarın dra gideceğiz
tabikide guzum... bgn pek yoktun sen topikte nerelerdeydin bbeğimm:44:
İnşallah canım yaa hafta sonunda beri bitmeyen bir karın ağrım var bu kadar erken başlamaz herhalde dimi ??
Madem okadar kolay soğuk alıyorsun çıkartma artık zaten ayağından onları..daha senin bebişini de seveceğiz annesi dikkat etsin dimi?? Araştırdım doğru öyle görünüyor.ben bu ay doğru mu yaptım bilmem ama her iki kalçamın altına her iki yumruğumu koydum öyle yattım.doktor yumurtlama takibi yaparken rahmi rahat görmek İçin öyle yatırmıştı bende deneyim dedim..
Vallah baslamaz herhalde canim mesela ben hasta olcam zaman ayni gun baslardi agrilar ve hemen hasta olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?