ayh bende yapıcam hala oturuyorum öyle boş boş yaaaahh canım benim bunlar normal ya bebişin kendini belli ediyo
temizlik yapıyorum bebeğim ondan giremedim
ayh bende yapıcam hala oturuyorum öyle boş boş yaaahazırlık yapıcam valiz hazırlıcam fikirsiz fikirsiz oturuyorum anca
pazartesi baslayım diye düşünüyorum bende :97:
ahh canım benim bunlar normal ya bebişin kendini belli ediyo
ondan mıdır ya ne bileyimm..kendimi kötü hissediyorum...kimseye de söylemedim daha...eşim hariç bir de sizallah göstermesin birşey olursa falan herkes duymuş olur,daha çok üzülürüm biraz bekleyelim diyorum....ne benimkilerin haberi var ne kayınvalidemlerin....
ben geç kaldım temizliğe diyodum bi baktım bütün bina temizliğe başlamış bugün
i yarım saate geliyorummm
ahh canım benim bunlar normal ya bebişin kendini belli ediyo
ondan mıdır ya ne bileyimm..kendimi kötü hissediyorum...kimseye de söylemedim daha...eşim hariç bir de sizallah göstermesin birşey olursa falan herkes duymuş olur,daha çok üzülürüm biraz bekleyelim diyorum....ne benimkilerin haberi var ne kayınvalidemlerin....
üzülme canım bebeğin sana sımsıkı tutunmusken böyle düşünme rabbim seni ve bebeğini korusunnnayy düşünüyorumda ben hamile olsam hemen söylerdim anneme duyulurdu yani aklına olumsuz seyler getirme herşey mükemmel oluck
evet canım çok şükür nasip oldu 3. ayımda hamile oldum bebiş bizi çok fazla uğraştırmadı gerçi o 3 ay bana 3 sene gibi geldi
Darısı radyolog a şimdi ondan güzel haberler alalım inşallah
üzülme canım bebeğin sana sımsıkı tutunmusken böyle düşünme rabbim seni ve bebeğini korusunnnayy düşünüyorumda ben hamile olsam hemen söylerdim anneme duyulurdu yani aklına olumsuz seyler getirme herşey mükemmel oluck
aminn arkadaşım allah sana isteyen herkese nasip etsinolumsuzluklarla dolu beynimm inşallah güzel olur herşey...karnım ara ara ağrıyor...sol kasığım bir de....hiçbir iş yapmıyorum....yemek sadece..o da o kadar kötü kokuyor anlatamam hızlıca halledip kaçıyorum içeri...gezmeye giidyorum kafam dağılıyor aslında ama eşim istemiyor çıkmamı pek...evde daha kötü oluyorum kendimi dinledikçe...
aminn arkadaşım allah sana isteyen herkese nasip etsinolumsuzluklarla dolu beynimm inşallah güzel olur herşey...karnım ara ara ağrıyor...sol kasığım bir de....hiçbir iş yapmıyorum....yemek sadece..o da o kadar kötü kokuyor anlatamam hızlıca halledip kaçıyorum içeri...gezmeye giidyorum kafam dağılıyor aslında ama eşim istemiyor çıkmamı pek...evde daha kötü oluyorum kendimi dinledikçe...
ayhh canımm inşallahh isteyen herkez gebe kalır .... hamilelikte görülen şeyler canımm ama sen yinede bu ay dikkat et dinlen ağır bişeyler kaldırma
ben çook geç kaldımgerçi evim çok pis değil ama yinede elden geçirmek lazım
b
bekliyorum seni canımmm:126:
aynen canım yha temizlik istiyo ev ne olursa olsun.. hem hoşgeldin bebeğimmm:13:en iyisini yapmışsın canım biraz bekle bencede.. ama bişey olmaz bebişine allahın izniyle böyle şeyler düşünüp üzme kendini
geldim tatlım.. ya fazla pis olmasa da yine de istiyo temizliği
selam kızlar ben geldim bugün yeğenimle annem bendeydi sonra onları götürdüm dolandım bileğim incinmiş ama ne yapayım evde duramıyorum atıyorum kendimi sokaklara seke seke yürüyorum.son adet tarihim 11 mayıs bakalım bu ay nasıl olcak çok heyecan vericiymiş beklemek bir o kadar da stresli sanki
aynen canım yha temizlik istiyo ev ne olursa olsun.. hem hoşgeldin bebeğimmm:13:
slm canım hoşgeldin
geçmiş olsun kız biraz dinlen bileğin daha kötü olur yoksa
evet beklemek çook heyecanlı oluyor gerçekten hadi bakalım hayırlısı olur inşallah
hoşbuldum bebeğim ya bi bitsede rahatlasam
bu ay arada kaynayacak benim yumurtalar herhalde.. temizlik yüzünden
bir ara topuk düşmesi olmuştu sanki yine oldu.bir de az ağrırken 2-3 saat ayakta mustafa ceceli konseri izledimarttı ağrım ayakkabıyla daha çok ağrıyor düz spor ayakkabı şimdi terlik alıcam rahat bir terlik hem yaz biraz dolgulu taban olursa taban düüklüğüm de olmaz herhalde.
canım beklemek heyecanlı ama zaman hiç geçmiyor.ama 3 gündür tık yok bizde yaşlanıyor muyuz ne adetim yakın diye takmadım kafama bu tarihten sonra yumurtlama olmaz diye ama bakalım ilk ayımız ne olacak çok heyecanlıyım.
ayh dikkat kendine canım ayaklarını belini sıcak tut. calışmaları da kaçırma sakın haaa
bencede ortopedik bi terlik al rahat edersin
hayırlısı olur inşallah tatlım ya
daha yaşın kaç ne yaşlanması:44: hele bi dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?