Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

28 günde bir dakikasında gelir hiç geçikmezdi ama nezaman bebiş yapma kararı aldık benim adet geçikiyo göğüsüm acıyo midem bulanıyo ama yok yok yok yine yok 5 aydayız 5 aydır aynı doktora gittim psikolojik dedi çok istiyormuşum ondan bedenimin yaptığı birşeymiş bende anlayamadım

afiyet olsun canım ay bnde acıktım ne yesem kiii :44:

sağol kuzucum canın ister bende bişeyler söylerimde şimdi ayıp olur

mrb canım hoşgeldin
sakın stres yapma rahat ol yoksa böyle gecikir adetin..
sen sabırlı ol yeter ki inşallah en kısa zamanda gelir bebeişin

Uykusuz da kalsan olur yalnız hissetmezsin kendini merak etme kocacığıma gelecek hem az kaldı bak bitti temizlik yaparken gün:)))afiye bal şeker olsun bakalım:))

sağol bidenem evet öyle bugün geçti bile
akşamda siz varsınız
canlarım benim
sizi seviyorum kız ben

Canım bende 5. Aydayım hatta bu ayki yumurtlamamı muhtemelen kaçırdım:))) ama bak hayat devam ediyor.stres yapmaktan başka yapacak birşey bulmalısın günü gününe bekleme.çünkü rabbim hayırlısı olmayacaksa hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum istediğim zaman sağlıksız olsa olmaz ya kocayla ayrılmaya karar versem Bin tane hâli var dünyanın hep demekki daha hayırlısı buay değilmiş diyeceksin ilk 2ay bende öyleyimdir ama ne zaman burada arkadaşlarımla konuşmaya başladım o vakit bende rahatladım içim huzurlandı seninde öyle olacak inşallah merak etme.ancak rabbim ol derse olur..

Bizde seni seviyoruz yawrum walla inanırmısın sen şuradan çıkarken muhabbet kesiliyor herkes bilere kaçıyor çok komik bi görüntü oluşuyor hee:)))

Yiyebileceğin çok şey söylerim bebeğim ama ya Can'ın çekerse:)))

makarna koydum ocağa bayılırım en sevdğim yemektir benim... mayonezli yoğurlu yok kıs canım filan çekmez öyle herşeye

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız sizlerle konuşmayı özledim kızlar iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız sizleri görÜnce sabırsızlıkla bende burada tekrardan gÜzel haberler vermek istiyorum

Bizde seni seviyoruz yawrum walla inanırmısın sen şuradan çıkarken muhabbet kesiliyor herkes bilere kaçıyor çok komik bi görüntü oluşuyor hee:)))
hadi ya öyle mi oluyooo vaaay vaay vaaaay küstüm hemde kıskandım

canım arkadaşım benim
yok kız kaçmayın bi yere ben gelirim hemen
zaten topikte en çook konuşan benim ondan sayfalar bu kadar ilerledi

ya inanırmısın şimdiye kadar hiç takip etmiyodum bu yumurta olayını:26::26: bu ay bakıcam işte ama dün o yumurta akı gibi sünen seyi farkettim ondan sonra çalışma yaptım bebeğimmm :26:

hoşgeldİn canım aramıza bu topik çoğu arkadaşımıza uğurlu geldi inşallah sende alırsın güzel hamilelik haberlerini canım

makarna koydum ocağa bayılırım en sevdğim yemektir benim... mayonezli yoğurlu yok kıs canım filan çekmez öyle herşeye

Cadım yapa yapa karbonhidrat mı yaptınnn:)) yoğurtlu semizotu yap ye ne güzel olur hem.fırından al hamuru kızartma Can'ın çekmiyo diye söylüyorum hee:)
Merhaba kızlar nasılsınız sizlerle konuşmayı özledim kızlar iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız sizleri görÜnce sabırsızlıkla bende burada tekrardan gÜzel haberler vermek istiyorum

İyiki geldin iyimi bizimlesin canım Hoşgeldin bizde seni iyiki tanıdık bak senin cümleni kullanıyorum hala beni ferahlardan o cümleyi rabbim ol derse olur.. Allah biliyor ya şimdi aklımdan geçmiştin nasılsın?? Tabiki o güzel haberi tekrar vereceksin belkide en erken doktora gittin mi??

çok teşekkür ederim. stres yapmak istemiyorum ama elimde değil sanırım. düşünmek istemiyorum ama hatta artık adet günümü untuttum bilerek almıyorum artık tarihini beklemek ve adetimin gelmesi beni bunalttı bakalım canım inşallah dediğin gibi yapmaya çalışıcam bakalım artık. forumda paylaşırız mutlu haberlerimizi ne güzel olur bebişlerimizi kucaklarımıza alsak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah anne olalım hepimiz

afiyet olsun tatlım ben ketçaplı severim makarnayı

mrb canım iyiyiz ya sen nasılsın?
bizde seni özledik güzelim.. çook sağol böyle düşünmen beni çook mutlu etti..
inan ki benim düşüncelerimde seninkinden farksız değil

canım çekmedi şuan semizotunu sevmem hem küsüm ben sanaaa

hadi ya öyle mi oluyooo vaaay vaay vaaaay küstüm hemde kıskandım
Ba ba ba karartmaya kız hemi sen gidiyorsun hem ben gidiyorum işte deli :))) kıskanma bebeeeemm kıskanma ama öyle değişik bi ayak sürülmesi var 38s imin sende minikimizin hem benim))
canım arkadaşım benim
yok kız kaçmayın bi yere ben gelirim hemen
zaten topikte en çook konuşan benim ondan sayfalar bu kadar ilerledi

Hee gel walla çok bekletmek hemen gel:)

canım bende senin gibi stres yaptım bana zararından başka bişeyi olmadı.
çook huzursuz oluyodum neden neden neden deyim duruyodum.. şimdi hiççç takmıyorum sadece yumurtlama günlerimi takip ediyorum.. o kadar yani..
inşallah olurda paylaşırız canım yaşın kaç?

yemek yapılcak ama sizden ayrılamıyorum ne güzelmiş bu konuları halden anlayan birileriyle paylaşmak, sote yapayım bari kolay oluyo sizden ayrılamıyorum keşke önceden üye olsaydım

canım çekmedi şuan semizotunu sevmem hem küsüm ben sanaaa

Küsme yaaaa ama ( minikim dedim ben sana amaaa..
Bu arada sünen akıntım benim yumurtlamadan 3-4 gün önce bi oluyo sonra bi daha daha uzun sünen akıntım oluyor bilgin olsun bebeğiiimmm)

25 yaşındayım canım daha yaşın küçük diyo doktor ama eşim çok istiyor başkaların çocuklarına tapıyo gözlerime bakıyo üstüme alınıyorum canım benim. buda kastı sanırım beni her gün akşam yeğeni arıyo bebek daha 1 yaşında onun sesini duymak istiyo falan öyle işte.

hoşbuldum canım benim evet rabbim ol derse olur inşallah inşallah hep beraber veririz hamilelik haberleri inşallah sende 38s de bende önce verirsiniz meleklerinizin haberlerini bunu canı gönülden istiyorum daha gitmedim pazartesi patalojiden bebeğimin ölüm nedenin ne olduğunu öğrendikten sonra jinekoloğa randevu alıp gidicem sonuçle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…