Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
26 yım eşim de 28 oldu dün ama 4 yıllık evli olunca ilk yıllar gibi olmuyor sanırım sıklık yine olası günleri iyi değerlendirdik bakalım ne olcak

gençsiniz canım ya hiç öyle düşünme bence iyi iyi bebiş yola çıktı mı acaba

26 yım eşim de 28 oldu dün ama 4 yıllık evli olunca ilk yıllar gibi olmuyor sanırım sıklık yine olası günleri iyi değerlendirdik bakalım ne olcak

senınle aynı anda regl olmusuz bat 9 haziran umarım muhtesem haberı verırız. kuzucuklar yumurtlama gunlerınden snra dıkkat edın he öle agır ısler fln ypmayın uzanmayın bebısınız tutunacak sızlere

valla bugün sudan çıkmadı ayaklarım:18:
çalışmaları yaparız da bu yorgunlukla nasıl olur bilemiyorum
sen bgnden hemen ayakların kalın çorap giy sıcacık otur dinlen iyice eşin geline kadar dinlenmiş olursun bebeğim

gençsiniz canım ya hiç öyle düşünme bence iyi iyi bebiş yola çıktı mı acaba

pek umudum yok ama yine de heyecanlıyım evlendiğimden beri ilk deneme ya herhalde ondan bu heyecan

senınle aynı anda regl olmusuz bat 9 haziran umarım muhtesem haberı verırız. kuzucuklar yumurtlama gunlerınden snra dıkkat edın he öle agır ısler fln ypmayın uzanmayın bebısınız tutunacak sızlere

inşallah canım ama ben çok kasık bel ağrısı çekiyorum ya üşüttüm ya da erkenden gelcek kırmızı gibi geliyor bana .ben k.validemlerdeki mevlütte çok yoruldum o dönemde canım çıktı hem de.

sen bgnden hemen ayakların kalın çorap giy sıcacık otur dinlen iyice eşin geline kadar dinlenmiş olursun bebeğim

sağol düşündüğün için kuzucum giyemiyorum ki sıv-cak oluyo
yarın cam filan sileceğim.. işim bitmedi daha(
bi de oruç tutmak istiyorum büyük bi ihtimal tutarım.. onun için ufak tefek işleri yaparım bende yarın

İyiyim canım çoook teşekkürler yuvarlanıp gidiyoruz:)))

Aylardır buradayım ilk defa akşam muhabbetimi yapacağız kız sizinle:)) benim koca evde ama olsun nasılsınız?
Mera22 yaptın mı bebeğim tekrar test???

hoş geldin canım benim
evet tatlım öyle olacak valla

Ayy ayyy çok mutlu oldum kuzucum çok mu yorulmuş masaj mı yapsak sana bu akşamım:)))

oyyy oyy oyy ne güzel olurdu aklıma düşürdün şimdi kız
çabuk gel o zaman
valla bende mutlu oldum kafam dağılır ben çook özlerim kocamı..
o olmayınca canım sıkılır uyku tutmaz beni

yok bebeğim yapmadım yarın tekrar yapayım diye düşünüyorum :26: hem hoşgeldiiiiiinnnn

kızlar ben bişeyler yiyip gelim de bi daha ayrı kalmayım sizden olur mu

kızlar ben bişeyler yiyip gelim de bi daha ayrı kalmayım sizden olur mu

merhaba arkadaşlar ben yeni aranıza katıldım. artık her ay hamilelik belirtileri yaşıyorum ama hep fiyasko. psikolojik olarak 10 geçiktiriyorum adetimi doktora gittim sorun yokmuş psikolojikmiş. beklemem lazımmış ama çok istiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz inşallah alırız kucaklarımıza bebelerimizi ;-)

yok bebeğim yapmadım yarın tekrar yapayım diye düşünüyorum :26: hem hoşgeldiiiiiinnnn

Hoşbulduk tatlım o vakit yarını bekleyelim bizde bende 14-15inci gün fln sanıyordum kaç gün sürüyor ki senin döngün??
oyyy oyy oyy ne güzel olurdu aklıma düşürdün şimdi kız
çabuk gel o zaman
valla bende mutlu oldum kafam dağılır ben çook özlerim kocamı..
o olmayınca canım sıkılır uyku tutmaz beni

Uykusuz da kalsan olur yalnız hissetmezsin kendini merak etme kocacığıma gelecek hem az kaldı bak bitti temizlik yaparken gün:)))afiye bal şeker olsun bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…