26 yım eşim de 28 oldu dün ama 4 yıllık evli olunca ilk yıllar gibi olmuyor sanırım sıklıkyine olası günleri iyi değerlendirdik bakalım ne olcak
26 yım eşim de 28 oldu dün ama 4 yıllık evli olunca ilk yıllar gibi olmuyor sanırım sıklıkyine olası günleri iyi değerlendirdik bakalım ne olcak
sen bgnden hemen ayakların kalın çorap giy sıcacık otur dinlen iyice eşin geline kadar dinlenmiş olursun bebeğimvalla bugün sudan çıkmadı ayaklarım:18:
çalışmaları yaparız dabu yorgunlukla nasıl olur bilemiyorum
gençsiniz canım ya hiç öyle düşünme benceiyi iyi bebiş yola çıktı mı acaba
senınle aynı anda regl olmusuz bat 9 haziran umarım muhtesem haberı verırız. kuzucuklar yumurtlama gunlerınden snra dıkkat edın he öle agır ısler fln ypmayın uzanmayın bebısınız tutunacak sızlere
sen bgnden hemen ayakların kalın çorap giy sıcacık otur dinlen iyice eşin geline kadar dinlenmiş olursun bebeğim
pek umudum yok ama yine de heyecanlıyım evlendiğimden beri ilk deneme ya herhalde ondan bu heyecan
inşallah hepizinki sağlıkla hayırlısıyla gelsin göbişlerimize sonra da vaktindekollarımıza
şükür canım iyi gidiyor :)) Darısı sizlere inşallah en kısa zamanda hemde. Sen nasılsın, iyisindir inşallah?
yok kaşımıyorum dediğim gibi bugün duştan sonra kakao yağı sürdüm badem yağı tüylenme yapıyor diye. acaba ondan mı diyorum alerji mi yaptı. kaşımıyorumda kıyafetin üstünden ovalıyorum geçsin diye
İyiyim canım çoook teşekkürler yuvarlanıp gidiyoruz:)))
Aylardır buradayım ilk defa akşam muhabbetimi yapacağız kız sizinle:)) benim koca evde ama olsunnasılsınız?
Mera22 yaptın mı bebeğim tekrar test???
hoş geldin canım benim
evet tatlım öyle olacak valla
Ayy ayyy çok mutlu oldum kuzucum çok mu yorulmuş masaj mı yapsak sana bu akşamım:)))
İyiyim canım çoook teşekkürler yuvarlanıp gidiyoruz:)))
Aylardır buradayım ilk defa akşam muhabbetimi yapacağız kız sizinle:)) benim koca evde ama olsunnasılsınız?
Mera22 yaptın mı bebeğim tekrar test???
kızlar ben bişeyler yiyip gelim de bi daha ayrı kalmayım sizden olur mu
kızlar ben bişeyler yiyip gelim de bi daha ayrı kalmayım sizden olur mu
yok bebeğim yapmadım yarın tekrar yapayım diye düşünüyorum :26: hem hoşgeldiiiiiinnnn
oyyy oyy oyy ne güzel olurdu aklıma düşürdün şimdi kız
çabuk gel o zaman
valla bende mutlu oldum kafam dağılır ben çook özlerim kocamı..
o olmayınca canım sıkılır uyku tutmaz beni
afiyet olsun canım ay bnde acıktım ne yesem kiii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?