Ba ba ba karartmaya kız hemi sen gidiyorsun hem ben gidiyorum işte deli :))) kıskanma bebeeeemm kıskanma ama öyle değişik bi ayak sürülmesi var 38s imin sende minikimizin hem benim))
Hee gel walla çok bekletmek hemen gel:)
yemek yapılcak ama sizden ayrılamıyorum ne güzelmiş bu konuları halden anlayan birileriyle paylaşmak, sote yapayım bari kolay oluyo sizden ayrılamıyorum keşke önceden üye olsaydım
Küsme yaaaa ama( minikim dedim ben sana amaaa..
Bu arada sünen akıntım benim yumurtlamadan 3-4 gün önce bi oluyo sonra bi daha daha uzun sünen akıntım oluyor bilgin olsun bebeğiiimmm)
25 yaşındayım canım daha yaşın küçük diyo doktor ama eşim çok istiyor başkaların çocuklarına tapıyo gözlerime bakıyo üstüme alınıyorum canım benim. buda kastı sanırım beni her gün akşam yeğeni arıyo bebek daha 1 yaşında onun sesini duymak istiyo falan öyle işte.
Ba ba ba karartmaya kız hemi sen gidiyorsun hem ben gidiyorum işte deli :))) kıskanma bebeeeemm kıskanma ama öyle değişik bi ayak sürülmesi var 38s imin sende minikimizin hem benim))
Hee gel walla çok bekletmek hemen gel:)
valla işimi bitirip hemen geliyorum topiğe.. zaten sabahın köründe açıyorum pc yi kafayı sıyırdım topikle kız
Hee ne güzel yapıyorsun işte boşver stresini atıp tüy gibi oluyorsun burada maşallah:)))
kolay gelsin canım her zaman gel bekleriz
küsmedim tamamtatlı ablam benimmmm
:26: ne yumurtaymış yaaa tavuk gbi hissediyorum kendimi bazeenn
afiyet olsun tatlım ben ketçaplı severim makarnayı
mrb canım iyiyiz ya sen nasılsın?
bizde seni özledik güzelim.. çook sağol böyle düşünmen beni çook mutlu etti..
inan ki benim düşüncelerimde seninkinden farksız değil
25 yaşındayım canım daha yaşın küçük diyo doktor ama eşim çok istiyor başkaların çocuklarına tapıyo gözlerime bakıyo üstüme alınıyorum canım benim. buda kastı sanırım beni her gün akşam yeğeni arıyo bebek daha 1 yaşında onun sesini duymak istiyo falan öyle işte.
dedğin gbi gerçekten 38s imiz gidince bi durgunluk oluyo kimse gelmiyoama Seesozden siz de olmuo beeeee hepimizin ayrı bi havası war topiktee dimi:122:
hoşbuldum canım benim evet rabbim ol derse olur inşallah inşallah hep beraber veririz hamilelik haberleri inşallah sende 38s de bende önce verirsiniz meleklerinizin haberlerini bunu canı gönülden istiyorum daha gitmedim pazartesi patalojiden bebeğimin ölüm nedenin ne olduğunu öğrendikten sonra jinekoloğa randevu alıp gidicem sonuçle beraber
Canım bende 25 yaşındayım bana da salak doktorum aaaaaaaa daahhaaaaa çooooookk küçüksünnn ama seeeeeennn dedi. Takma sen onları kafana bi kaç sayfa önce sana birşey yazdım onu bi oku biraz rahatlatacak seni)
ayy çok tatlısın sen yaaTatlı ablan yer seni.benim 3 kardeşim var ya abla diyen herkese kurban olasım var:)) sen sorma aç netten kadın yumurtasının gerçek resmine bak ben en son gıdaklar myım diye korkmuştum:)))
canım benim bende sizlerle konuştukça iyi oluyorum sizler bana çok iyi geliyorsunuz mutlu oluyorum sizlerle konuştukça
zorlada olsa çıkmam lazım ama yemek yapıp yapmaz geri gelicem sizlere doyum olmuyo herkeze afiyet olsun iyi akşamlar bye
evet haklıymışsın iyi geldi canım. bakalım artık hepimiz için hayırlısını nasip etsin allahım. bu arada bende bozuldum doktora ama işte sanırım belcillik yaptım.
Hayır bencillik yaptığını söyleme doktor istekleri yerine getirip seni dikkate almak için var dalga geçip kendi kafasına göre yorum yapmak Çin değil emin ol çok adamla çalışmak zorunda kaldım böyle kendini beğenmişlerle ama hasta nerde dur demesi gerektiğini iyi bilmeli hasta hakları diye birşey var)) toplanır gelir o doktorun bacaklarını ayırıveririz wallaa bize katılan bizdendir artıkın:)))
Tabi 38s imin sessiz bi onayının olması lazım tersine gittimi ağzını ayırıverir wallahi. Tersi çok pisHııııı hıhhh rahmetli adile naşit yapardı ya:))))
ben yemeği hazırladım tabaga koydum süsledim şimdi bi yandan yşyorum bi yandan sizlerle konusuyorumçok yetenekliyiiiimm
afyet olsun kuzucumne güzel yapıyosun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?