Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla işimi bitirip hemen geliyorum topiğe.. zaten sabahın köründe açıyorum pc yi kafayı sıyırdım topikle kız

yemek yapılcak ama sizden ayrılamıyorum ne güzelmiş bu konuları halden anlayan birileriyle paylaşmak, sote yapayım bari kolay oluyo sizden ayrılamıyorum keşke önceden üye olsaydım

kolay gelsin canım her zaman gel bekleriz

Küsme yaaaa ama ( minikim dedim ben sana amaaa..
Bu arada sünen akıntım benim yumurtlamadan 3-4 gün önce bi oluyo sonra bi daha daha uzun sünen akıntım oluyor bilgin olsun bebeğiiimmm)

küsmedim tamam tatlı ablam benimmmm
:26: ne yumurtaymış yaaa tavuk gbi hissediyorum kendimi bazeenn

Canım bende 25 yaşındayım bana da salak doktorum aaaaaaaa daahhaaaaa çooooookk küçüksünnn ama seeeeeennn dedi. Takma sen onları kafana bi kaç sayfa önce sana birşey yazdım onu bi oku biraz rahatlatacak seni)

dedğin gbi gerçekten 38s imiz gidince bi durgunluk oluyo kimse gelmiyo ama Seesozden siz de olmuo beeeee hepimizin ayrı bi havası war topiktee dimi:122:

küsmedim tamam tatlı ablam benimmmm
:26: ne yumurtaymış yaaa tavuk gbi hissediyorum kendimi bazeenn

Tatlı ablan yer seni.benim 3 kardeşim var ya abla diyen herkese kurban olasım var:)) sen sorma aç netten kadın yumurtasının gerçek resmine bak ben en son gıdaklar myım diye korkmuştum:)))

canım benim bende sizlerle konuştukça iyi oluyorum sizler bana çok iyi geliyorsunuz mutlu oluyorum sizlerle konuştukça

canım hiç öyle düşünme ya bu senin elinde olan bişey değil ki.
rabbim zamanı gelince verir zaten..
sen üzme kendini tamam mı

dedğin gbi gerçekten 38s imiz gidince bi durgunluk oluyo kimse gelmiyo ama Seesozden siz de olmuo beeeee hepimizin ayrı bi havası war topiktee dimi:122:

sağol bebeğim siz varken güzel topik tek ben olunca ne anlamı var ki

Yazdığını görmemiştim kusura bakma canım benim hepimiz olalım hamile ben geç olayım farketmez çünkü ben sizi duyunca da mutlu oluyorum :)))) melekler gelsin pleaseeeeeee:)) eğer duruma objektif bakarsak önce sonuç geliyor sen doktora gidiyorsun ve tedavi.olan oldu bitti geriye bakmanın alemi. Yok önemli olan bundan sonra ki kararları daha tedbirli alabilmek daha sağlıklı olabilmek sonuçta bebeğin oluyor bunu biliyorsun sonuçları bizzat elime isterim hee:))

Canım bende 25 yaşındayım bana da salak doktorum aaaaaaaa daahhaaaaa çooooookk küçüksünnn ama seeeeeennn dedi. Takma sen onları kafana bi kaç sayfa önce sana birşey yazdım onu bi oku biraz rahatlatacak seni)

evet haklıymışsın iyi geldi canım. bakalım artık hepimiz için hayırlısını nasip etsin allahım. bu arada bende bozuldum doktora ama işte sanırım belcillik yaptım.

Tatlı ablan yer seni.benim 3 kardeşim var ya abla diyen herkese kurban olasım var:)) sen sorma aç netten kadın yumurtasının gerçek resmine bak ben en son gıdaklar myım diye korkmuştum:)))
ayy çok tatlısın sen yaa sen abla değil gerçekten ablasın bence çok temiz bi kalbin var ablam yok benim ama sen ve burdaki herkez ablam olduuuu

bgn yarın yumurlicam ben ozman :26:

canım benim bende sizlerle konuştukça iyi oluyorum sizler bana çok iyi geliyorsunuz mutlu oluyorum sizlerle konuştukça

sağol tatlım valla sende öylesin çook temiz kalplisin bu belli yani..
inan ki bu forum sayesinde çook güzel insanlarla karşılaşıyoruz..
herkes birbirine yardım etmek için uğraşıyor,
sevincini üzüntüsünü paylaşarak birbirine destek oluyor..
çook başka bişey bu ya..

zorlada olsa çıkmam lazım ama yemek yapıp yapmaz geri gelicem sizlere doyum olmuyo herkeze afiyet olsun iyi akşamlar bye

evet haklıymışsın iyi geldi canım. bakalım artık hepimiz için hayırlısını nasip etsin allahım. bu arada bende bozuldum doktora ama işte sanırım belcillik yaptım.

Hayır bencillik yaptığını söyleme doktor istekleri yerine getirip seni dikkate almak için var dalga geçip kendi kafasına göre yorum yapmak Çin değil emin ol çok adamla çalışmak zorunda kaldım böyle kendini beğenmişlerle ama hasta nerde dur demesi gerektiğini iyi bilmeli hasta hakları diye birşey var)) toplanır gelir o doktorun bacaklarını ayırıveririz wallaa bize katılan bizdendir artıkın:)))

ben yemeği hazırladım tabaga koydum süsledim şimdi bi yandan yşyorum bi yandan sizlerle konusuyorum çok yetenekliyiiiimm

Tabi 38s imin sessiz bi onayının olması lazım tersine gittimi ağzını ayırıverir wallahi. Tersi çok pis Hııııı hıhhh rahmetli adile naşit yapardı ya:))))

Tabi 38s imin sessiz bi onayının olması lazım tersine gittimi ağzını ayırıverir wallahi. Tersi çok pis Hııııı hıhhh rahmetli adile naşit yapardı ya:))))

kız kola içiyodum boğazımda kaldı gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…