merhaba canım kandilin mübarek olsunMerhaba aranıza yeni katıldım :).. Ben 8 aydır evliyim 8 aydırda korunmuyoruz erken anne olmak isediğimden ama 8 aydır bende tık yok.. Doktor'a gittim herhangi bir dsorun görmedigini söyledi gebelik için.. Ama 1 sene olucak neredeyseeTık yok benden sonra evlenenler hamile kalıyor .. Her ay ümitleniyorum artık umudum kalmadı ... 24 mayısta adet oldum 29 mayısta bittim.. 3 gün sonra kahve rengi akıntı ve ardından su gibi biraz kanamam oldu... Ertesi gün test aldım negatif.. şimdide başım ağrıyor halsizim ayağa kalktıüımda başım dönüyor sizce hamile olabilirmiyim ?
jack-frost hamile canımm
hiç yoktan iyidir mianlamadım beeeenn???
Merhaba aranıza yeni katıldım :).. Ben 8 aydır evliyim 8 aydırda korunmuyoruz erken anne olmak isediğimden ama 8 aydır bende tık yok.. Doktor'a gittim herhangi bir dsorun görmedigini söyledi gebelik için.. Ama 1 sene olucak neredeyseeTık yok benden sonra evlenenler hamile kalıyor .. Her ay ümitleniyorum artık umudum kalmadı ... 24 mayısta adet oldum 29 mayısta bittim.. 3 gün sonra kahve rengi akıntı ve ardından su gibi biraz kanamam oldu... Ertesi gün test aldım negatif.. şimdide başım ağrıyor halsizim ayağa kalktıüımda başım dönüyor sizce hamile olabilirmiyim ?
Canım seninde kandilin mübarek olsun.. Çok teşekkürler inşallah dualarım hepimiz için bugün.. Bende ilk zamanlarda çok fazla heyecan yapıyordum şimdi çok düşmüyorum üstüne ama insan ister istemez etkileniyor inşallah bu ay seviniriz .. :)
yani 1 kişi bile olması,olmamasından iyidir demek istedim :)
yaşın küçükse doktorlar hemen tedaviye baslamıyor en az 1 sene bekletıyolar
ben birazdan yasin okicam dua edicem boool bool hepimize sonra da kendime dua ediyorummminş. bebeişlerimiz en kısa zamnda göbüşlerimizde olcak allahın izniyleee... kaç yasındasın canımm
İnşallahcanım allah dualarımızı kabul etsin yaşım 21 :)
oku canım dua et hepımız ıcın bende cok dua edıcem hepımız ıcın o hayal ettıgımız resımlerı paylasmak ıcın. acaba bundan snrakı aylarda klomen e mı baslasam aşılma mı yptırsam 1 sene cok degıl mı ya yas oldu 27
daha yolun basındayız canımmm bende 20 yasındayımmmİnşallahcanım allah dualarımızı kabul etsin yaşım 21 :)
oku canım dua et hepımız ıcın bende cok dua edıcem hepımız ıcın o hayal ettıgımız resımlerı paylasmak ıcın. acaba bundan snrakı aylarda klomen e mı baslasam aşılma mı yptırsam 1 sene cok degıl mı ya yas oldu 27
arkadaşlar merhaba acil fikirlerinize ihtiyacım var.9 ay sonunda dün testte çift cizgiyi gördüö:) hemen dr gittim kan tahlili istedi betahcg 1600 lerde cıktı bakıyorumda böle yüksek cıkan pek ark yok yada ben yanılıyomuyum sizce nasıl degerlerim cok mu yüksek
ben 2 aydır folicplus kullanıyorum canım sende al istersen folik asit... canım 1-2 ay daha bekle bence acele etme
kandilin mübarek olsun buschycimmmmkızzlaaarr ölüyorum bulantıdaaaannn!!!
kızzlaaarr ölüyorum bulantıdaaaannn!!!
İyi gecelr kızlar miraç kandiliniz mübarek olsun .rabbim şu değerli günde hepinizin gönlünden geçeni kabul eylesin peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine âmin.
daha yolun basındayız canımmm bende 20 yasındayımmmbu topiğin en küçkleri benimmm inş. hamiş oluruz kısa zamanda hamile kıyafetleri alırız resimler paylasırız aramıza hoşgeldin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?