Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hepimizin dualarını kabul etsin bu gece hepimize mercimek bebişlerimizi versin :)
Bende yei katıldım aranıza 7 gün kaldı adetime inş bu ay adet olmam diye dua ediyorum göğüslerim şişti ama gebelikte de olur demi bu?

Aysula
Dün akşam bahsetmiştim az damla şeklinde kanama geldi diye .Bugün yok .Adet olmadım tahminen 7 gün var .İdrar testi yapmalımıyım ? Yoksa yumurta çatladı falanda ondaan mı kanamam oldu .[/B][/QUOTE]
İnşallah o gördüğün yerleşme kanamasıdır))

Kardeşlerin en bıcırığı en kuzusu âmin inşallah canım dur okuya okya geliyorum daha o kısma gelemedim.kocacın yok mu bu günde( ?

kandilin mübarek olsun buschycimmmm

kııızzz çok mu kötüsün sen yaaa:26:sen bu ara pek yağllı şeyler yeme kuzuuumm..

kuzum yaa kraker fln yesen tuzlu bsylerr? ama yerınden kalkabılıyormusun acaba esın yanındamı tüh yaa

kızlar anlık bulantılar için sizin o dedğiniz kraker..artık aştım kendimi kar etmiyo krakerler..hatta yedikten sonra ağzımda kalan tat daha çok bulandırıyo midemi...sanki çiğ yumurta içmiş gibi oluyorum...yağlı da yemiyorum hatta pek bişey yiyemiyorum ki...kızlar eskiden bir öğünde yarımdan fazla ekmek yerdim gene de şişmezdim...şimdi iki dilimi bitiremiyorum..ya doyuyorum ya tiksinip kalkıyorum..ama kilo alıyorum göbeğim hele...oouuwww aldı başını gitti daha ikibuçuk aylık bu ne göbek diyo gören!!!

tosun gibi olcak bizim yiğenn bi netten arastırsana guzum gebelikte bulantıya ne iyi gelir ne yapılması gerekir.. :26:

hayırlı kandiller ayrıca hepinize...rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine isteyen herkese bebiş nasip etsin en sağlıklısından en şirininden inşallah...
en önemlisi de bulantısız bir gebelik geçirirsiniz inşallah..

tosun gibi olcak bizim yiğenn bi netten arastırsana guzum gebelikte bulantıya ne iyi gelir ne yapılması gerekir.. :26:

okumam mı hiç...sık sık az az yemek gerek diyolar..uyguluyorum
meyve bol yiyin diyolar..uyguluyorum
çorbayı yemekle bir değil de bi saat öncesinde yiyin diyolar...uyguluyorum
daha napiim

Aysula
Dün akşam bahsetmiştim az damla şeklinde kanama geldi diye .Bugün yok .Adet olmadım tahminen 7 gün var .İdrar testi yapmalımıyım ? Yoksa yumurta çatladı falanda ondaan mı kanamam oldu .[/B]

Kardeşlerin en bıcırığı en kuzusu âmin inşallah canım dur okuya okya geliyorum daha o kısma gelemedim.kocacın yok mu bu günde( ?[/QUOTE]

of bebeğim hiç sorma bgn sabh nöbetten geldii sonra telf. ettiler iş yerinden hastanede de nöbet tutcakmıs mahkumun biri kendini şişlemiş hastanede yatıyomusta ona çağırdılar giitti yemekten sonraaa yine yalnızımmmmm

Kardeşlerin en bıcırığı en kuzusu âmin inşallah canım dur okuya okya geliyorum daha o kısma gelemedim.kocacın yok mu bu günde( ?

of bebeğim hiç sorma bgn sabh nöbetten geldii sonra telf. ettiler iş yerinden hastanede de nöbet tutcakmıs mahkumun biri kendini şişlemiş hastanede yatıyomusta ona çağırdılar giitti yemekten sonraaa yine yalnızımmmmm [/QUOTE]

Olsun bebeğim hayırlısı olsun görev beklemez hanım evde bekler:))) nasıl geçti gününüz giremedim ben

okumam mı hiç...sık sık az az yemek gerek diyolar..uyguluyorum
meyve bol yiyin diyolar..uyguluyorum
çorbayı yemekle bir değil de bi saat öncesinde yiyin diyolar...uyguluyorum
daha napiim
bebişin yaramazlık yapıo o zman anneyi üzüyo birazcık neyse annesi birdaha yapmaz tamam mı

of bebeğim hiç sorma bgn sabh nöbetten geldii sonra telf. ettiler iş yerinden hastanede de nöbet tutcakmıs mahkumun biri kendini şişlemiş hastanede yatıyomusta ona çağırdılar giitti yemekten sonraaa yine yalnızımmmmm [/QUOTE]

asker mı kuzum senın eşinde?

ayyy manyak niye şişliyo kiiii...taa size kadar dokunuyo bak kendine verdiği zarar...zor valla sizin işiniz de...benimki dün hiç uyumadı ya yemekten sonra hemen uyudu şimdi karşımda uyuyo :)

Olsun bebeğim hayırlısı olsun görev beklemez hanım evde bekler:))) nasıl geçti gününüz giremedim ben[/QUOTE]

öyle canımmm..... ben akşam girdim topiğe ve kimseler yoktu şimdi siz ggeldiniz :))) öğlen bnde girmedim bebeğim:26:

ayyy manyak niye şişliyo kiiii...taa size kadar dokunuyo bak kendine verdiği zarar...zor valla sizin işiniz de...benimki dün hiç uyumadı ya yemekten sonra hemen uyudu şimdi karşımda uyuyo :)

iyi dinlensin eşin ...zor hiç kolay iş yok canım napcaksın işte

asker mı kuzum senın eşinde?[/QUOTE]
evet canım

buarada ıyıgeceler kuzucuklar hepınıze bol dua edın öptüm kndınıze ıyı bakınnnn

aynen yaa bide çift çizgi görüyorum her seferinde gebelik testinde tek çizgi görürsemm yıkılırım benn

Deettt ağzına acı biber sürerim seninnnnn!!! Kuzucum gördüm testleri ikisi yan yana olan yakın fotoğrafta dün ile bugün ki testler var değil mi? Bence pik yapmaya başlamış yarın ki ni daha koyu göreceksin canım yada aynı koyulukta.bu günü kaçırmadın umarım konuştuğumuz üzere:))) bide bana bi mesaj borçlusundan dünden kalan cevap cinsinden..

arkadaslar ,acele etmeyin uzun süre hapla korunanlarda hapın etkisi anca 1 yılda gidiyor yanı 1 yıl normal aslında

Ben bişey sorabilirim miyim hapın etkisi ne ki vücutta bir yıl kalıyor merak ettimde. Madem 1 yıl koruması sürüyor hamile kalamayacağım 2 yıl kullanıp 1 yıl bırakabilir miyim?? Yada madem1 yıl koruyacak arada 2 gün hapı unutursam neden unuttuğumu hatırladığım gün dünün hapıyla bu günün hapını alıp birde ek korunma yöntemi kullanmak zorundayım hamile kalmamak için ??? İnsanları yanlış bilgilendirme arkadaşım 1 gün D.k.hapı almayı unuttuğu için hamile kalan kaç tane insan tanıdım ben ve yıllardır kullanıyorlar.hapın etkisi bıraktığın andan itibaren biter.umutsuzluğa düşürmeyin insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…