seninde kandilin mübarek olsun ablalarım en tatlısıııAllahım dualarımızı geri çevirmesin sşağlık huzur hep bizimle olsun inş....
kıs hem ben ovilasyon testimin resimlerini paylastım gördün müüü
kandilin mübarek olsun buschycimmmm
kııızzz çok mu kötüsün sen yaaa:26:sen bu ara pek yağllı şeyler yeme kuzuuumm..
kuzum yaa kraker fln yesen tuzlu bsylerr? ama yerınden kalkabılıyormusun acaba esın yanındamı tüh yaa
he kıss ufağım :122::131:anammm sen tam kuzusun kuzu mınnak gelin küçük gelin seniii :)
kızlar anlık bulantılar için sizin o dedğiniz kraker..artık aştım kendimi kar etmiyo krakerler..hatta yedikten sonra ağzımda kalan tat daha çok bulandırıyo midemi...sanki çiğ yumurta içmiş gibi oluyorum...yağlı da yemiyorum hatta pek bişey yiyemiyorum ki...kızlar eskiden bir öğünde yarımdan fazla ekmek yerdim gene de şişmezdim...şimdi iki dilimi bitiremiyorum..ya doyuyorum ya tiksinip kalkıyorum..ama kilo alıyorum göbeğim hele...oouuwww aldı başını gitti daha ikibuçuk aylık bu ne göbek diyo gören!!!
tosun gibi olcak bizim yiğennbi netten arastırsana guzum gebelikte bulantıya ne iyi gelir ne yapılması gerekir.. :26:
İnşallah o gördüğün yerleşme kanamasıdırAysula
Dün akşam bahsetmiştim az damla şeklinde kanama geldi diye .Bugün yok .Adet olmadım tahminen 7 gün var .İdrar testi yapmalımıyım ? Yoksa yumurta çatladı falanda ondaan mı kanamam oldu .[/B]
Kardeşlerin en bıcırığı en kuzusu âmin inşallah canım dur okuya okya geliyorum daha o kısma gelemedim.kocacın yok mu bu günde( ?
bebişin yaramazlık yapıo o zmanokumam mı hiç...sık sık az az yemek gerek diyolar..uyguluyorum
meyve bol yiyin diyolar..uyguluyorum
çorbayı yemekle bir değil de bi saat öncesinde yiyin diyolar...uyguluyorum
daha napiim
İnşallah o gördüğün yerleşme kanamasıdır))
Kardeşlerin en bıcırığı en kuzusu âmin inşallah canım dur okuya okya geliyorum daha o kısma gelemedim.kocacın yok mu bu günde( ?
of bebeğim hiç sorma bgn sabh nöbetten geldii sonra telf. ettiler iş yerinden hastanede de nöbet tutcakmıs mahkumun biri kendini şişlemiş hastanede yatıyomustaona çağırdılar giitti yemekten sonraaa yine yalnızımmmmm
of bebeğim hiç sorma bgn sabh nöbetten geldii sonra telf. ettiler iş yerinden hastanede de nöbet tutcakmıs mahkumun biri kendini şişlemiş hastanede yatıyomustaona çağırdılar giitti yemekten sonraaa yine yalnızımmmmm
ayyy manyak niye şişliyo kiiii...taa size kadar dokunuyo bak kendine verdiği zarar...zor valla sizin işiniz de...benimki dün hiç uyumadı ya yemekten sonra hemen uyudu şimdi karşımda uyuyo :)
evet canım[/QUOTE]asker mı kuzum senın eşinde?
evet canım
aynen yaa bide çift çizgi görüyorum her seferinde gebelik testinde tek çizgi görürsemm yıkılırım benn
arkadaslar ,acele etmeyin uzun süre hapla korunanlarda hapın etkisi anca 1 yılda gidiyor yanı 1 yıl normal aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?