evet dünkiyle bgnki bebeğimmm en sondaki 2 tesler ... bgn daha koyuydu sanki... değerlendirdim zaten kaçırmadımmDeettt ağzına acı biber sürerim seninnnnn!!! Kuzucum gördüm testleri ikisi yan yana olan yakın fotoğrafta dün ile bugün ki testler var değil mi? Bence pik yapmaya başlamış yarın ki ni daha koyu göreceksin canım yada aynı koyulukta.bu günü kaçırmadın umarım konuştuğumuz üzere:))) bide bana bi mesaj borçlusundan dünden kalan cevap cinsinden..
Ben bişey sorabilirim miyim hapın etkisi ne ki vücutta bir yıl kalıyor merak ettimde. Madem 1 yıl koruması sürüyor hamile kalamayacağım 2 yıl kullanıp 1 yıl bırakabilir miyim?? Yada madem1 yıl koruyacak arada 2 gün hapı unutursam neden unuttuğumu hatırladığım gün dünün hapıyla bu günün hapını alıp birde ek korunma yöntemi kullanmak zorundayım hamile kalmamak için ??? İnsanları yanlış bilgilendirme arkadaşım 1 gün D.k.hapı almayı unuttuğu için hamile kalan kaç tane insan tanıdım ben ve yıllardır kullanıyorlar.hapın etkisi bıraktığın andan itibaren biter.umutsuzluğa düşürmeyin insanları.
arkadaşlar merhaba
ben foruma yeni katıldım.bende sizinle aynıyım yardımlarınızı bekliyorum.benim regl günüm yarın ama 10 gündür kasık ve bel agrısı cekiyorum.gögüslerime dokunamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Canım benim tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasib etsin inşallah
herkese günaydın kızlar. bende hamiş olmayı bekliyorum :))
adetime 14 gün var daha :)
herkese günaydın kızlar. bende hamiş olmayı bekliyorum :))
adetime 14 gün var daha :)
günaydınnnnnn güzellleeeeerrrrrr
maşallah çok neşelisinnnn...Allah bozmasınnn
amin aminnn....yumurtlama günüme sonunda geldim ondann kızz
hee diyorum bende sabah sanah bu enerji nerdedn gelio diyor...akşama sakla tüm enerjiniihadi bakalık bu sefer gol olsun inşşş
off bede adet olamadım olcaksam olayım...boş yere ağrı çekmekte kötü be yaaa
inşallah inşallahbebek olmadığına emin misin gecikmen mi var
adetimden 7 gün önce kan testi yaptırdum kasıklarımda ağrı ve göğüslerimdeki acı yüzünden negatif çıktı...o yüzden adet bekliyorum kuzum..adetim dün gelcekti ama gelemedi..
bugün kahverengi çok az bir akıntı geldi giib oldu ama o sadece..[/QUOTE
inş.hamilesindir.adetten önce çıkmıyo bazen :) birgün geçmiş test yap bence ,kahverengi leke tutunma lekesi olabilir.geç döllenme olabilir.:) adet günü yapanlarda çıktığıda oluyor.inşllah hamilesindir.adetin düzenli midir? gecikme yapar mıydı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?