Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet dünkiyle bgnki bebeğimmm en sondaki 2 tesler ... bgn daha koyuydu sanki... değerlendirdim zaten kaçırmadımm inş. bu ay ne dersin tutar mı

Son düzenleme:

öncelikle aramıza hoşgeldin canım inşallah sende buradan güzel haberleri verirsin genelde regl ağrılarıyla hamilelik belirtileri birbirine benziyor iki gün günün geçmesini bekle ondan sonra test yaparsın aslında dayanabilirsen bir hafta bekle dicem ama beklemeye dayanamıyor bir an önce öğrenmek istiyor insan inşallah güzel haberleri alırsın

günaydın kızlar.
adet öncesi idrar testi yapıp silik çizgileri okuyunca ben de bu sabah evdeki testimi yaptım kendime yenildim maalesef :26:

ama tek çizgi tabii ki.ama yine de adet tarihim geçerse kan testini yaptırıcam bakalım daha var haftaya bakıcaz artık.

güüüüüüüüünnnnnnaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyydddddddııııııııııııınnnnnnnnnnn

günaydınnn şekerlerimmm bende hala tık yok...ama kahverengi akıntı gelmeye başladı...sanırım adet oluyorumm

herkeslere koooossskooocaaamaaannnn günaaaayyyddııııııııınnnnn:82::82::82::82::82:

amin aminnn....yumurtlama günüme sonunda geldim ondann kızz

hee diyorum bende sabah sanah bu enerji nerdedn gelio diyor...akşama sakla tüm enerjinii hadi bakalık bu sefer gol olsun inşşş

off bede adet olamadım olcaksam olayım...boş yere ağrı çekmekte kötü be yaaa

hee diyorum bende sabah sanah bu enerji nerdedn gelio diyor...akşama sakla tüm enerjinii hadi bakalık bu sefer gol olsun inşşş

off bede adet olamadım olcaksam olayım...boş yere ağrı çekmekte kötü be yaaa

inşallah inşallah bebek olmadığına emin misin gecikmen mi var

inşallah inşallah bebek olmadığına emin misin gecikmen mi var

adetimden 7 gün önce kan testi yaptırdum kasıklarımda ağrı ve göğüslerimdeki acı yüzünden negatif çıktı...o yüzden adet bekliyorum kuzum..adetim dün gelcekti ama gelemedi..
bugün kahverengi çok az bir akıntı geldi giib oldu ama o sadece..

yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz aramıza
listemize eklenmek isterseniz söyler misiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…