Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isyan123 senin bat ne zaman tatlım sende artık bizden sayılırsın listemize ekleyeyim seni

iyiyim cnm saol sen nasılsın.misafirlerimi anca gönderdim işte.hemen geldim sonrada:)

bende iyiyim canım
iyi yapmışsın canım önceki sayfalarda yazmıştım ama okumadın herhalde sınavın nasıl geçti

bende iyiyim canım
iyi yapmışsın canım önceki sayfalarda yazmıştım ama okumadın herhalde sınavın nasıl geçti

sınavım iyiydi yaa bakalım inş vericem hepsini.bi tek ınkılap biraz zorladı inş onuda ortalamadan veririm.notlarımda yuksekti zaten.artık hayırlısı yani senin nasıldı?

sınavım iyiydi yaa bakalım inş vericem hepsini.bi tek ınkılap biraz zorladı inş onuda ortalamadan veririm.notlarımda yuksekti zaten.artık hayırlısı yani senin nasıldı?

ooo maşallah şekerim iyi iyi benimkide iyiydi canım ya bikaç ders çok zorladı ama genelde iyiydi:13::13:

batım dündü tatlım ama henüz gelmedi.. ekle bakalım benidee

aman gelmesin canım ya boşver gelirse de alma

iyiyim cnm tsk ama halen uykum varrr

uyu tatlım daha erken ya kızını da al mışıl mışıl uyuyun

ah canım benım ne uyuması ıs guc benı bekler toplayımda kendımı bakalım

tatlişkolarııımmm günaydııınnn
kahvaltı yapmadan oturdum pc başına...bugün çok yorucu bir gün olucak bizim için dua edin de bacağım başlamasın gene:18:
günün planı : duş
sağlık ocağı
eczane
milyon shop :)
40 dakikalık aktarmalı yolculukla banka ve dönüş
kuaför
ev ayy yazarken yoruldum be
batım dündü tatlım ama henüz gelmedi.. ekle bakalım benidee

huhuuuu bi haber daha mı alıcaz yoksa???ne bereketli şu son birhafta on gündür sürekli hamiş haberimiz var :) inşallah sen de eklenirsin...hap bıraktım bilmemne deme ben iki ay farklı farklı haplar kullandım hormonal dengeni bozmuşsun dedi doktor ama hemen tuttu..hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun diyelim şekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…