yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz aramıza
listemize eklenmek isterseniz söyler misiniz acaba
hoşbulduk . kızlar ...
ben yeni üye olmuştum siteyi kullanmayı pek bilmiyorum bakalım öğrencem inşallah.
iyiyim cnm saol sen nasılsın.misafirlerimi anca gönderdim işte.hemen geldim sonrada:)
bende iyiyim canım
iyi yapmışsın canım önceki sayfalarda yazmıştım ama okumadın herhalde sınavın nasıl geçti
batım dündü tatlım ama henüz gelmedi..isyan123 senin bat ne zaman tatlım sende artık bizden sayılırsın listemize ekleyeyim seni
adetimden 7 gün önce kan testi yaptırdum kasıklarımda ağrı ve göğüslerimdeki acı yüzünden negatif çıktı...o yüzden adet bekliyorum kuzum..adetim dün gelcekti ama gelemedi..
bugün kahverengi çok az bir akıntı geldi giib oldu ama o sadece..[/QUOTE
inş.hamilesindir.adetten önce çıkmıyo bazen :) birgün geçmiş test yap bence ,kahverengi leke tutunma lekesi olabilir.geç döllenme olabilir.:) adet günü yapanlarda çıktığıda oluyor.inşllah hamilesindir.adetin düzenli midir? gecikme yapar mıydı.?
şekerim 9 aylık evliyim..ben doğum kont hapı ile korundum 8 ay..ama daha öncesinde adetim düzeliyi hapa başlamadan önce 28-29 gün dedimi gelirdi..şimdi hapı bıraktığım ilk ay olduğu için belki hormonal bir değişiklik olmuştur diye bekliyorumn açıkçası...
sınavım iyiydi yaa bakalım inş vericem hepsini.bi tek ınkılap biraz zorladı inş onuda ortalamadan veririm.notlarımda yuksekti zaten.artık hayırlısı yani senin nasıldı?
batım dündü tatlım ama henüz gelmedi..ekle bakalım benidee
iyiyim cnm tsk ama halen uykum varrr
günaydın kızlar:)
ooo maşallah şekerim iyi iyibenimkide iyiydi canım ya bikaç ders çok zorladı ama genelde iyiydi:13::13:
aman gelmesin canım ya boşver gelirse de alma
uyu tatlım daha erken ya kızını da al mışıl mışıl uyuyun
günaydın :) gününüz güzel geçmesi dilegiyle
hadi bakalım inş hayırlısı olsun hakkımızda
batım dündü tatlım ama henüz gelmedi..ekle bakalım benidee
ooo maşallah şekerim iyi iyibenimkide iyiydi canım ya bikaç ders çok zorladı ama genelde iyiydi:13::13:
aman gelmesin canım ya boşver gelirse de alma
uyu tatlım daha erken ya kızını da al mışıl mışıl uyuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?