tatlişkolarııımmm günaydııınnn
kahvaltı yapmadan oturdum pc başına...bugün çok yorucu bir gün olucak bizim için dua edin de bacağım başlamasın gene:18:
günün planı : duş
sağlık ocağı
eczane
milyon shop :)
40 dakikalık aktarmalı yolculukla banka ve dönüş
kuaför
evayy yazarken yoruldum be
huhuuuu bi haber daha mı alıcaz yoksa???ne bereketli şu son birhafta on gündür sürekli hamiş haberimiz var :) inşallah sen de eklenirsin...hap bıraktım bilmemne deme ben iki ay farklı farklı haplar kullandım hormonal dengeni bozmuşsun dedi doktor ama hemen tuttu..hayırlısı olsun...
kahvaltı yapmadan oturdum pc başına...bugün çok yorucu bir gün olucak bizim için dua edin de bacağım başlamasın gene:18:
sağlık ocağı
eczane
kuaför
huhuuuu bi haber daha mı alıcaz yoksa???ne bereketli şu son birhafta on gündür sürekli hamiş haberimiz var :) inşallah sen de eklenirsin...hap bıraktım bilmemne deme ben iki ay farklı farklı haplar kullandım hormonal dengeni bozmuşsun dedi doktor ama hemen tuttu..hayırlısı olsun...
sağlık ocağı
eczane
kuaför
Kızlar umutlar temmuza kaldıkırmızılar teşrif etti Allahım en tez vakitte yüzlerimizi güldür bebişlerimizi bizlere nasip et amin..
Kızlar umutlar temmuza kaldıkırmızılar teşrif etti Allahım en tez vakitte yüzlerimizi güldür bebişlerimizi bizlere nasip et amin..
ne 3ü tekte bile tutturan olur yeterki rabbim ol desin...hayırlısı..hadi bakalım hayırlısı olsun şekerim...çok fazla ümitlenmek istemiyorum...aslına hiç istemiyorduk ama hapı bıraktım 3 kaçamağımız oldu..hamile kaldımmı diye düşünürken biranda hamile kalsam ne güzel olur demeye başladım...hayırlısı olsunnn
yaaaa!!!günaydın bebeğim maşallah herşeyi bi güne sığdırmışsın
çook yüklenme bu kadar kendine ya
bende şimdi kahvaltı yapacam gel beraber yapalım
sonra full time topikteyim
sağol bebikim.kaç gün kaldı doktora gitmene ????merakla haber bekliyorum senden bak ona göre.ben şimdiden duramaz oldum yerimdeeekolay gelsın canımm
ne 3ü tekte bile tutturan olur yeterki rabbim ol desin...hayırlısı..
yaaaa!!!patates koydum haşlanıyo onu yicem ben sadece iştahım yok ama çeşit görürsem de hayır demem.tek başıma koca kahvaltı hazırlaması zor geliyo.bi tek banka düşündürüyo ama gitmem şart günü geçmiş borcun...ekstre de gelmedi dün aradılar yarın ödemeniz lazım dediler
sağol bebikim.kaç gün kaldı doktora gitmene ????merakla haber bekliyorum senden bak ona göre.ben şimdiden duramaz oldum yerimdeee
Günaydınnnn kızlaaar hepiniz çok ama çok güzel bir gün geçirin inşallahhhh
hayırlısı olsun tatlım..sıkma canını...temmuzda daha sıkı çalışırsınız :13::13:
teşekkürler şekerim inşallahGünaydınnnn kızlaaar hepiniz çok ama çok güzel bir gün geçirin inşallahhhh
sağlık ocağı
eczane
kuaför
İsyancımmm canım çok iyisin çok sağol tatlım inşallah dua edelim ayyy ne bilim biz yanlışmı çalışıyoruz yoksa
amin canım inşallah
bu arada biz seninle hiç tanışamadık:26:
amin canım isteyen herkesın tez vakıtte bebeklerı olur ınsallah
ne
yaaaa!!!patates koydum haşlanıyo onu yicem ben sadece iştahım yok ama çeşit görürsem de hayır demem.tek başıma koca kahvaltı hazırlaması zor geliyo.bi tek banka düşündürüyo ama gitmem şart günü geçmiş borcun...ekstre de gelmedi dün aradılar yarın ödemeniz lazım dediler
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?