Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi bakalım hayırlısı olsun şekerim...çok fazla ümitlenmek istemiyorum...aslına hiç istemiyorduk ama hapı bıraktım 3 kaçamağımız oldu..hamile kaldımmı diye düşünürken biranda hamile kalsam ne güzel olur demeye başladım... hayırlısı olsunnn

günaydın bebeğim maşallah herşeyi bi güne sığdırmışsın
çook yüklenme bu kadar kendine ya
bende şimdi kahvaltı yapacam gel beraber yapalım
sonra full time topikteyim

kolay gelsın canımm

ne 3ü tekte bile tutturan olur yeterki rabbim ol desin...hayırlısı..

günaydın bebeğim maşallah herşeyi bi güne sığdırmışsın
çook yüklenme bu kadar kendine ya
bende şimdi kahvaltı yapacam gel beraber yapalım
sonra full time topikteyim
yaaaa!!! patates koydum haşlanıyo onu yicem ben sadece iştahım yok ama çeşit görürsem de hayır demem.tek başıma koca kahvaltı hazırlaması zor geliyo.bi tek banka düşündürüyo ama gitmem şart günü geçmiş borcun...ekstre de gelmedi dün aradılar yarın ödemeniz lazım dediler

kolay gelsın canımm
sağol bebikim.kaç gün kaldı doktora gitmene ????merakla haber bekliyorum senden bak ona göre.ben şimdiden duramaz oldum yerimdeee

canım benım 14 hazıranda gıdecem bakalım ınsallah hepımız hakkında hayırlısı olur

Günaydınnnn kızlaaar hepiniz çok ama çok güzel bir gün geçirin inşallahhhh
teşekkürler şekerim inşallah

Kızlar umutlar temmuza kaldı kırmızılar teşrif etti Allahım en tez vakitte yüzlerimizi güldür bebişlerimizi bizlere nasip et amin..

üzülme şekerim Mart ayı doğum için daha iyi tam bahar girişi

oyy oyy kuzucum kıyamam kolay gelsin sana
artık kredi kartı ödemesi daha kolay bankaların internet şubelerine üye olursan EFT gibi kolay olur işin..

İsyancımmm canım çok iyisin çok sağol tatlım inşallah dua edelim ayyy ne bilim biz yanlışmı çalışıyoruz yoksa

ben 1 day daha normal deneyeceğim olmadı ovülasyon testi ile yapıcam çalışmaları şekerimmm sende denemedi isen öle dene tatlım

amin canım inşallah
bu arada biz seninle hiç tanışamadık:26:

Tanışalım 38s ben aslında eski üyelerdenim ama aktif olarak sitede yazmıyordum hep sık sık girip bakarım okurum ama yazmak kimseyle paylaşamadıklarımı burada da görünce yani benim gibi hisseden merak ettiği konular var mı dediğim herşey burada konuşuluyor çok hoş sizlerde benim kız kardeşlerim kız arkadaşlarım gibisiniz artık çok rahatım burda :) 24 yaşında 1 sene 7 aylık evliyim çalışıyorum artık bebek istiyoruz böyle peki sen?

amin canım isteyen herkesın tez vakıtte bebeklerı olur ınsallah

Aminnn canım çok sağollll en tez vakitte inş

Günaydın kızllarr.. Günümüz aydın bebiş haberlerimiz bol olsun...

Benim bata 3 gün kaldı :18::18::18:

bebeğim sadece patatesle olmaz bişeyler daha yemen lazım bebişin doymaz ki
iyi bakalım tatlım kolay gelsin allah yardımcın olsun
kendine çook dikkat et tamam mı güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…