Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızllarr.. Günümüz aydın bebiş haberlerimiz bol olsun...

Benim bata 3 gün kaldı :18::18::18:

günaydın canım amiiiinnnn

benim batım yarın ve hiçbir belirti yok ne sancım var ne de başka birşey:44:
sadece dün göğüslerimin ucunu farkettim bisürü böyle sivilce gibi yağ bezesi gibi bişeyler çıkmış..
ağrıda yok ama hiç...
Neler oluyor bana:44::44::26:

hmm anladım canım bende 22 yaşındayım öğrenciyim, nerdeyse hiç korunmadım diyebilirim.. bakalım bekliyoruz inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz evet burda ki herkes senin gibi düşünüyo zaten tatlım
o yüzdende çook güzel bi ortamımız var maşallah diyelim

Günaydın kızllarr.. Günümüz aydın bebiş haberlerimiz bol olsun...

Benim bata 3 gün kaldı :18::18::18:

günaydın güzelim nasılsın?
evet heyecan yapmaya başladın herhalde 3 günün kalmış
hadi hayırlısı

günaydın canım benim
hiç belirti arama tatlım ya stres yapar sonra
inşallah bu ay güzel haberi vermek nasip olur sana ve sonra bizlere

günaydın canım benim
hiç belirti arama tatlım ya stres yapar sonra
inşallah bu ay güzel haberi vermek nasip olur sana ve sonra bizlere

Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin güzel haberleri
Ben hamilelik belirtisini geçtim adet belirtisi de yok erkek gibi geziniyorum ortalarda

canım doktorlar 1 yıl denemenizi olmazsa öle gelmenizi sölüolar bildiğim kadarı ile...hem ne taktiği vercek kızzz

Ayy ne bilim canım yaa belki şöyle deneyin bugün deneyin şu gün deneyin der

bence bi git canım kontrollerini yaptır için rahat eder sorunum yokmuş dersin en azından.. varsa da hemen tedaviye başlarsın.. tabii inşallah yoktur

canım ben aralık ayında gittim smear testi vs kontrollerimi oldum Allaha şükür bi sıkıntı yok bebek istediğiniz an olur dedi yumurtlamam falan rahim iyi dedi bi daha mı gideyim öylemi diyosun :44:

Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin güzel haberleri
Ben hamilelik belirtisini geçtim adet belirtisi de yok erkek gibi geziniyorum ortalarda

hahaha ayy hiç güleceğim yoktu
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kız

hayırlısı canım inşallah müjdeli haberlerini duyarız senin de

canım ben testlerini yaptırmadın sanmıştım o yüzden öyle dedim
ne güzel herşey temiz çıkmış.. bundan sonra beklemelisin tatlım bebişin nazlı değilse hemen gelir zaten göbişine

Banada doktor aynı şeyi söyledi. 1 yıl içinde olur dedi her ay olma şansı %25 miş.. Sıkıntı yapmamak lazımmış...

Valla pek umudum yok ama yinede ümit kesilmezmiş... Akşam rüyamda da gelmişti kırmızılar

canım ben testlerini yaptırmadın sanmıştım o yüzden öyle dedim
ne güzel herşey temiz çıkmış.. bundan sonra beklemelisin tatlım bebişin nazlı değilse hemen gelir zaten göbişine

Ayyy inşallah nazlı değildir sabırsız bi anası var bilmiyo minnoş ayy ben çok heyecanlı biriyimdir herşey hemen olsun falan isterim ama Rabbim ne zaman OL derse inşallah çok geçmeden derrrrrrrrrrrr lütfenn ALLAHIMMM lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…