- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ben 1 day daha normal deneyeceğim olmadı ovülasyon testi ile yapıcam çalışmaları şekerimmmsende denemedi isen öle dene tatlım
Günaydın kızllarr.. Günümüz aydın bebiş haberlerimiz bol olsun...
Benim bata 3 gün kaldı :18::18::18:
Tanışalım 38sben aslında eski üyelerdenim ama aktif olarak sitede yazmıyordum hep sık sık girip bakarım okurum ama yazmak kimseyle paylaşamadıklarımı burada da görünce yani benim gibi hisseden merak ettiği konular var mı dediğim herşey burada konuşuluyor çok hoş sizlerde benim kız kardeşlerim kız arkadaşlarım gibisiniz artık çok rahatım burda :) 24 yaşında 1 sene 7 aylık evliyim çalışıyorum artık bebek istiyoruz böyle peki sen?
:[/B]
Günaydın kızllarr.. Günümüz aydın bebiş haberlerimiz bol olsun...
Benim bata 3 gün kaldı :18::18::18:
günaydın canım amiiiinnnn
benim batım yarın ve hiçbir belirti yok ne sancım var ne de başka birşey:44:
sadece dün göğüslerimin ucunu farkettim bisürü böyle sivilce gibi yağ bezesi gibi bişeyler çıkmış..
ağrıda yok ama hiç...
Neler oluyor bana:44::44::26:
hmm anladım canım bende 22 yaşındayım öğrenciyim, nerdeyse hiç korunmadım diyebilirim.. bakalım bekliyoruz inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimizevet burda ki herkes senin gibi düşünüyo zaten tatlım
o yüzdende çook güzel bi ortamımız var maşallah diyelim
sen ne kadarlık evlisin ayy neden hiç korunmadınız :hemen mi istediniz ?
Acaba doktora mı gitsem danışsam ne dersiniz kızlar hani belki taktik verir zaman kaybetmeyiz
Acaba doktora mı gitsem danışsam ne dersiniz kızlar hani belki taktik verir zaman kaybetmeyiz
sen ne kadarlık evlisin ayy neden hiç korunmadınız :hemen mi istediniz ?
günaydın canım benim
hiç belirti arama tatlım ya stres yapar sonra
inşallah bu ay güzel haberi vermek nasip olur sana ve sonra bizlere
canım doktorlar 1 yıl denemenizi olmazsa öle gelmenizi sölüolar bildiğim kadarı ile...hem ne taktiği vercek kızzz
bence bi git canım kontrollerini yaptır için rahat eder sorunum yokmuş dersin en azından.. varsa da hemen tedaviye başlarsın.. tabii inşallah yoktur
Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin güzel haberleri
Ben hamilelik belirtisini geçtim adet belirtisi de yok erkek gibi geziniyorum ortalarda
günaydın canım amiiiinnnn
benim batım yarın ve hiçbir belirti yok ne sancım var ne de başka birşey:44:
sadece dün göğüslerimin ucunu farkettim bisürü böyle sivilce gibi yağ bezesi gibi bişeyler çıkmış..
ağrıda yok ama hiç...
Neler oluyor bana:44::44::26:
hahaha ayy hiç güleceğim yoktu
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kız
Ayy ne bilim canım yaa belki şöyle deneyin bugün deneyin şu gün deneyin der
canım ben aralık ayında gittim smear testi vs kontrollerimi oldum Allaha şükür bi sıkıntı yok bebek istediğiniz an olur dedi yumurtlamam falan rahim iyi dedi bi daha mı gideyim öylemi diyosun :44:
Ayy ne bilim canım yaa belki şöyle deneyin bugün deneyin şu gün deneyin der
canım ben aralık ayında gittim smear testi vs kontrollerimi oldum Allaha şükür bi sıkıntı yok bebek istediğiniz an olur dedi yumurtlamam falan rahim iyi dedi bi daha mı gideyim öylemi diyosun :44:
hmm anladım canım bende 22 yaşındayım öğrenciyim, nerdeyse hiç korunmadım diyebilirim.. bakalım bekliyoruz inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimizevet burda ki herkes senin gibi düşünüyo zaten tatlım
o yüzdende çook güzel bi ortamımız var maşallah diyelim
günaydın güzelim nasılsın?
evet heyecan yapmaya başladın herhalde 3 günün kalmış
hadi hayırlısı
canım ben testlerini yaptırmadın sanmıştım o yüzden öyle dedim
ne güzel herşey temiz çıkmış.. bundan sonra beklemelisin tatlım bebişin nazlı değilse hemen gelir zaten göbişine
inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlarımız olur canım..Amin şekerim ağzından bal damlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?