Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amiinnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım Allah hepimize herşeyin hayırlısı olmasını nasip etsin...
Neden 1-2 ay sonra; şimdi başla yavaştan

canım biraz daha zamana ihtiyacım var, 1 kızım var benim acıcık daha büyüsün. hamilelik çok güzel bir duygu Allah isteyene versin hayırlısını sağlıklısını tattırsın o duyguyu inşallah..

mrb hoşgeldin
inşallah canım inşallah

öle yapıyorum kuzumda açık renk ppantılın var üzerimde yoksa hiçte gelsin istemiyorum zatennn

haa o zaman farklı

hoşgeldin canım Allah hepimize herşeyin hayırlısı olmasını nasip etsin...
Neden 1-2 ay sonra; şimdi başla yavaştan

Bence de şimdi başla bende düşünüyorum da keşke daha önceden başlasaymışım ayy sinirlerim bozuldu iyiceneee

Arkadaşımda şu anda hastanede doğum yapıyor allah kurtarsın inşallah

Amiin canım...Anladım canım ben ilk çocuk diye algıladım direk..Allah bağışlasın kızın kaç aylık?

Bence de şimdi başla bende düşünüyorum da keşke daha önceden başlasaymışım ayy sinirlerim bozuldu iyiceneee

Arkadaşımda şu anda hastanede doğum yapıyor allah kurtarsın inşallah

ayyy normal doğummu :18::18::18:Rabbim bir avazda kurtarsın inş...sağlıkla bebişini alsın kucağına..bizlerede nasip olsun hayırlısı ile inşşş

ayyy normal doğummu :18::18::18:Rabbim bir avazda kurtarsın inş...sağlıkla bebişini alsın kucağına..bizlerede nasip olsun hayırlısı ile inşşş

Sezeryan istedi haber bekliyoruz valla çok heyecanlı :18::18::18: allah hepimize nasip eder inşallaaahhh

Bende ilk çocuk zannettim hemen çalışın diyorum Allah bağışlasın

Amin canım saolun kızım 7. ayının içinde. ek besine geçtik artık, şimdilerde besinlere alışma devri var ve tabi bu dönemde zorluyor insanı, Allah sağlıklı uzun ömür versin. duaların gücüne inanın, çooook dua edin, Rabbim bizim için doğru olanı biliyor. bu sayfayı açan arkadaş da dualarla başlamış çok güzellllll.

Tecrubelerini paylaşırsın o zaman bizimle Klasik sorulara geçeyim?

Kaç denemede oldu hemen oldu mu? Nelere dikkat ettin?

belirtilerin var mıydı ?

Tecrubelerini paylaşırsın o zaman bizimle Klasik sorulara geçeyim?

Kaç denemede oldu hemen oldu mu? Nelere dikkat ettin?

belirtilerin var mıydı ?

2. ay denemede oldu, adet sonrası 10. günden itibaren gün aşırı çalıştık, son 1 ay eşime bol bol keçiboynuzu kaynatıp içirdim tavsiye ederim belirtilerimin adet olmayla hiçbir farkı olmadı, sivilcem çıktı 1 tane meşhur, göğüslerim gerildi tuttuğumda acıdı, her zaman ki adet belirtileri vardı, sadece bir tek farklı belirti hissettim; kokuya duyarlılığım arttı, ki benim burnum hiç iyi değildir ama herşeyin kokusunu çok net almaya başladım, bu bana olabilir dedirtti, bunun dışında her belirti adet belirtisiyle aynıydı.

Son düzenleme:
ayy biliyordum bunu ama hamileyken dinlemek çok başkaymış....ağladım kızzz o mu benim meleğim ben mi onun meleğiyim bilmem ama yerim ben onuuuu!!!!

hatırlatmak istedim bilenlere canım benim ikinizde meleklsiniz
youtube da hafta hafta gebelikler varken bi baksana hatta dur koyayım

neyse ben başlayayım bi yerden takıldım kaldım gene....hadi kızlar bana dua edin de işlerimi sağ salim halledip geleyim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…