Amiinnnnnnnnnnnİnşallah kabul olur canım yaaa ayy bakarsın aynı zaman hamile oluruzRabbim çok merhametli bizlerede ana babalık duygusunu hayırlısıyla en kısa zamanda tattırsın inşallah 3 ayların yüzü suyu hürmetine
hoşgeldin canımAllah hepimize herşeyin hayırlısı olmasını nasip etsin...
Neden 1-2 ay sonra; şimdi başla yavaştan
Günaydın herkese,
Artık bende aranızdayımm :) 1-2 ay sonra inşallah bende niyetlenmek istiyorum, o zaman size bat bildireceğim :) dualarım tüm isteyenlere olsun hem de can-ı gönülden, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin..
öle yapıyorum kuzumda açık renk ppantılın var üzerimde yoksa hiçte gelsin istemiyorum zatennn
hoşgeldin canımAllah hepimize herşeyin hayırlısı olmasını nasip etsin...
Neden 1-2 ay sonra; şimdi başla yavaştan
Amiinnnnnnnnnnn
canım biraz daha zamana ihtiyacım var, 1 kızım var benim acıcık daha büyüsün. hamilelik çok güzel bir duygu Allah isteyene versin hayırlısını sağlıklısını tattırsın o duyguyu inşallah..
Bence de şimdi başlabende düşünüyorum da keşke daha önceden başlasaymışım ayy sinirlerim bozuldu iyiceneee
Arkadaşımda şu anda hastanede doğum yapıyor allah kurtarsın inşallah
bende de var bir tane şarkı. akşamdan beri sölüorum eşim akşam yeter dedi..birazdan iş arkadaşımda diyecek
Gripin - Aşk Nerden Nereye | İzlesene.com Video
ayyy normal doğummu :18::18::18:Rabbim bir avazda kurtarsın inş...sağlıkla bebişini alsın kucağına..bizlerede nasip olsun hayırlısı ile inşşş
Amiin canım...Anladım canım ben ilk çocuk diye algıladım direk..Allah bağışlasın kızın kaç aylık?
Bende ilk çocuk zannettim hemen çalışın diyorumAllah bağışlasın
Amin canım saolun kızım 7. ayının içinde. ek besine geçtik artık, şimdilerde besinlere alışma devri var ve tabi bu dönemde zorluyor insanı, Allah sağlıklı uzun ömür versin. duaların gücüne inanın, çooook dua edin, Rabbim bizim için doğru olanı biliyor. bu sayfayı açan arkadaş da dualarla başlamış çok güzellllll.
Tecrubelerini paylaşırsın o zaman bizimleKlasik sorulara geçeyim?
Kaç denemede oldu hemen oldu mu? Nelere dikkat ettin?
belirtilerin var mıydı ?
iyiyiz cnm şükür be ya
ayy biliyordum bunu ama hamileyken dinlemek çok başkaymış....ağladım kızzzo mu benim meleğim ben mi onun meleğiyim bilmem ama yerim ben onuuuu!!!!
hatırlatmak istedim bilenlere canım benim ikinizde meleklsiniz
youtube da hafta hafta gebelikler varken bi baksana hatta dur koyayım
uzman tv den her hafta izliyorum 11.haftanın içindesiniz bebeğiniz artık düşme tehlikesini %90 atlattı diyo.
Hamileliğin 11. haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?