Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar

canım çok teşekkür ederim.Amin
Canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberi verdin bize rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi de nasip etsin:)

İnşallah hamilesindir canım benim bi güzel haberde sende alırızzzz:)))

Valla pek umudum yok ama yinede ümit kesilmezmiş... Akşam rüyamda da gelmişti kırmızılar

hayır umutsuzluk yok arkadaşım
bu ay güzel haberler duymak istiyorum ben yaa

bende öyleyimdir de bikaç aydır acayip bi sabır var bende
inşallah dualarımız kabul olur canım

Günaydın herkese,

Artık bende aranızdayımm :) 1-2 ay sonra inşallah bende niyetlenmek istiyorum, o zaman size bat bildireceğim :) dualarım tüm isteyenlere olsun hem de can-ı gönülden, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin..

Son düzenleme:
İnşallah kabul olur canım yaaa ayy bakarsın aynı zaman hamile oluruz Rabbim çok merhametli bizlerede ana babalık duygusunu hayırlısıyla en kısa zamanda tattırsın inşallah 3 ayların yüzü suyu hürmetine

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben ders calismaya baslicam once size bi gunaydin diyim dedim :)) arada gelirim opuyorum sizleriiii

sabahtan beri wc yoluna gidip gelmekten bir hal oldum...adetim gelmiş gibi oluo gidiyorum yok...ayy sinir oldum yaaa

amin canım inşallah.. yaa ben çook istiyorum varya anlatamam zaten artık duamı bile değiştirdim
önce topikteki arkadaşlarıma sonra bana diye dua ediyorum
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

sabahtan beri wc yoluna gidip gelmekten bir hal oldum...adetim gelmiş gibi oluo gidiyorum yok...ayy sinir oldum yaaa

Ayy kuzucum bi güzel haber de sen ver inşallah bize şenlensin şöyle içimiz:)))

günaydın bebeğim nasılsın bakim

Günaydınnnnnn bitanemmm özledim walla bi gün geçti ama.. Tatilde ne yapacağım bilmiyorum..

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben ders calismaya baslicam once size bi gunaydin diyim dedim :)) arada gelirim opuyorum sizleriiii

günaydın güzelim kolay gelsin öpüyorum seni ve meleğini

ayy sinir olma ne güzel olmuyosun bırak ya saldım çayıra mevlam kayıra

bende çook gülerim o şarkıya kız

hoşgeldin canım Allah hepimize herşeyin hayırlısı olmasını nasip etsin...
Neden 1-2 ay sonra; şimdi başla yavaştan

Bebeğim Hoşgeldin walla bi sınavın kaldı ona da çalış ta artık dön temelli aramıza:))

günaydın güzelim kolay gelsin öpüyorum seni ve meleğini

ayy sinir olma ne güzel olmuyosun bırak ya saldım çayıra mevlam kayıra

bende çook gülerim o şarkıya kız

öle yapıyorum kuzumda açık renk ppantılın var üzerimde yoksa hiçte gelsin istemiyorum zatennn

İnşallah gelmez canım kırmızılar :18::18::18: çok heyecanlıı :18::18:

bende heyecanlanıyorum sanırım saatler geçtikçeee

Ayy kuzucum bi güzel haber de sen ver inşallah bize şenlensin şöyle içimiz:)))

Günaydınnnnnn bitanemmm özledim walla bi gün geçti ama.. Tatilde ne yapacağım bilmiyorum..

ayy hadi inş...oynarızz bir güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…