Canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberi verdin bize rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi de nasip etsin:)günaydın kızlar
canım çok teşekkür ederim.Amin
günaydın canım amiiiinnnn
benim batım yarın ve hiçbir belirti yok ne sancım var ne de başka birşey:44:
sadece dün göğüslerimin ucunu farkettim bisürü böyle sivilce gibi yağ bezesi gibi bişeyler çıkmış..
ağrıda yok ama hiç...
Neler oluyor bana:44::44::26:
Valla pek umudum yok ama yinede ümit kesilmezmiş... Akşam rüyamda da gelmişti kırmızılar
Ayyy inşallah nazlı değildir sabırsız bi anası var bilmiyo minnoşayy ben çok heyecanlı biriyimdir herşey hemen olsun falan isterim ama Rabbim ne zaman OL derse inşallah çok geçmeden derrrrrrrrrrrr lütfenn ALLAHIMMM lütfennn
Canlarr nasılsınız var mı güzel haberlerrr inşallahhh :78:
İnşallah kabul olur canım yaaa ayy bakarsın aynı zaman hamile oluruzRabbim çok merhametli bizlerede ana babalık duygusunu hayırlısıyla en kısa zamanda tattırsın inşallah 3 ayların yüzü suyu hürmetine
İnşallah kabul olur canım yaaa ayy bakarsın aynı zaman hamile oluruzRabbim çok merhametli bizlerede ana babalık duygusunu hayırlısıyla en kısa zamanda tattırsın inşallah 3 ayların yüzü suyu hürmetine
hayır umutsuzluk yok arkadaşım
bu ay güzel haberler duymak istiyorum ben yaa
Bende iiiiissstiiiyyyooorrrrrummmmmm
ayy dilime dolandı hani kahpe bizans diye bir film vardı ya mehmet ali erbilinordaki şarkıyı söyleyip duruyorum sabahtan beri
kral da benim padişah da benim bin kere ölsem yine gelirim diye :)
Mehmet Ali Erbil - İmparator - Kahpe Bizans (Orjinal) - YouTube
sabahtan beri wc yoluna gidip gelmekten bir hal oldum...adetim gelmiş gibi oluo gidiyorum yok...ayy sinir oldum yaaa
günaydın bebeğim nasılsın bakim
sabahtan beri wc yoluna gidip gelmekten bir hal oldum...adetim gelmiş gibi oluo gidiyorum yok...ayy sinir oldum yaaa
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben ders calismaya baslicam once size bi gunaydin diyim dedim :)) arada gelirim opuyorum sizleriiii
ayy dilime dolandı hani kahpe bizans diye bir film vardı ya mehmet ali erbilinordaki şarkıyı söyleyip duruyorum sabahtan beri
kral da benim padişah da benim bin kere ölsem yine gelirim diye :)
Mehmet Ali Erbil - İmparator - Kahpe Bizans (Orjinal) - YouTube
Günaydın herkese,
Artık bende aranızdayımm :) 1-2 ay sonra inşallah bende niyetlenmek istiyorum inşallah, o zaman size bat bildireceğim :) dualarım tüm isteyenlere olsun hem de can-ı gönülden, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin..
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben ders calismaya baslicam once size bi gunaydin diyim dedim :)) arada gelirim opuyorum sizleriiii
günaydın güzelim kolay gelsin öpüyorum seni ve meleğini
ayy sinir olma ne güzel olmuyosun bırak ya saldım çayıra mevlam kayıra
bende çook gülerim o şarkıya kız
İnşallah gelmez canım kırmızılar :18::18::18: çok heyecanlıı :18::18:
Ayy kuzucum bi güzel haber de sen ver inşallah bize şenlensin şöyle içimiz:)))
Günaydınnnnnn bitanemmm özledim walla bi gün geçti ama.. Tatilde ne yapacağım bilmiyorum..
Günaydınnnnnn bitanemmm özledim walla bi gün geçti ama.. Tatilde ne yapacağım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?