neyse ben başlayayım bi yerden takıldım kaldım gene....hadi kızlar bana dua edin de işlerimi sağ salim halledip geleyim:26:
ayy ben yokkken 1000 olucak sayfa
ewewttpıtpıtları duydunuz mu?gittiniz mi doktora
oleeeyyy unutma ama tamam mı??? hadi bu sefer kesin çıktım
ayyyy ölüom ağrıdan yaaa. bit çabuk git benden kırmızı bana hiç yakışmıyosun
ayy o ağrıları hiç söyleme ya bende 2. gün ağrı olur
sorma canım yaaa benm 2 gün sürüyo bu şekilde. kıvranıyorum. evde olsam iyide çalışmak çok kötü oluyo. hep erkek var bişeyde diyemiyom kimseye.
sorma canım yaaa benm 2 gün sürüyo bu şekilde. kıvranıyorum. evde olsam iyide çalışmak çok kötü oluyo. hep erkek var bişeyde diyemiyom kimseye.
gunaydın kızlarrrrr. o agrılar bende hıc olmuyor bakmısım aaaa regl olmusummm dıorummama psıkolojım yönden ruhen çıldırcak gıbı oluyorumm fena yıkıp gecırıyorum herseyııı walla :) ruyalarıma yemekler gırıyorr ne gorsem canım ıstıyor dünyayı yemek istiyorummmm
gunaydın kızlarrrrr. o agrılar bende hıc olmuyor bakmısım aaaa regl olmusummm dıorummama psıkolojım yönden ruhen çıldırcak gıbı oluyorumm fena yıkıp gecırıyorum herseyııı walla :) ruyalarıma yemekler gırıyorr ne gorsem canım ıstıyor dünyayı yemek istiyorummmm
tünaydın kız öğlen oldu
ayy ne güzel hiç belirtin ağrın olmuyomuş en azından kafan karışmıyomuş:44:
az kaldı canım biraz daha dayan şimdiye kadar sabrettin rize de bol bol tadını çıkarırsın herşeyin
inş. bebegım ya hyrlısıyla bı gıtseydık. tünaydın yazıcaktım gunaydın a gıttı elım öncekılerı okumakla baslıyorum once snra yazıyorum ya yoksa tunaydınnnnnnnn iyi günleriniz olsun inşallaahhhhhh. evet kuzum belırtım olmuo o yuzden kasıgım belım fılan agrırsa kesın bebek var derım yanııı. bugunde ruyamda kan testı 2.39 muydu ole bsydı ama daha adetıme 4 gun var dıorum kesın yukselır o dıyrm oncekı testlerımde 0.01 cıkıyordu dıorum inş. gercekte 2000 lerde cıkar hyrlısıylaa hepımız burda mutlu haber verrız aminn
Selam kızlar herkese tünaydın
ne güzell valla. doktora bu ağrılar için gitmiştim çocuk yaparsan kurtulursun demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?