Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse ben başlayayım bi yerden takıldım kaldım gene....hadi kızlar bana dua edin de işlerimi sağ salim halledip geleyim:26:

tamam canım hadi git gel çabucak görüşürüz allaha emanet olun:79:

ayyyy ölüom ağrıdan yaaa. bit çabuk git benden kırmızı bana hiç yakışmıyosun

sorma canım yaaa benm 2 gün sürüyo bu şekilde. kıvranıyorum. evde olsam iyide çalışmak çok kötü oluyo. hep erkek var bişeyde diyemiyom kimseye.

off o kötü işte canım ya geçmiş olsun artık ne deyim..

sorma canım yaaa benm 2 gün sürüyo bu şekilde. kıvranıyorum. evde olsam iyide çalışmak çok kötü oluyo. hep erkek var bişeyde diyemiyom kimseye.

gunaydın kızlarrrrr. o agrılar bende hıc olmuyor bakmısım aaaa regl olmusummm dıorumm ama psıkolojık yönden ruhen çıldırcak gıbı oluyorumm fena yıkıp gecırıyorum herseyııı walla :) ruyalarıma yemekler gırıyorr ne gorsem canım ıstıyor dünyayı yemek istiyorummmm

Son düzenleme:

ne güzell valla. doktora bu ağrılar için gitmiştim çocuk yaparsan kurtulursun demişti

tünaydın kız öğlen oldu
ayy ne güzel hiç belirtin ağrın olmuyomuş en azından kafan karışmıyomuş:44:
az kaldı canım biraz daha dayan şimdiye kadar sabrettin rize de bol bol tadını çıkarırsın herşeyin

benim de çok kötü iştahım açılıyor.. tatlı,tuzlu,acılı vs.. herşeyi canım çekiyor.. tutamıyorum kendimi ve hep yiyorum..
yoksa çok sinirli oluyorum

inş. bebegım ya hyrlısıyla bı gıtseydık. tünaydın yazıcaktım gunaydın a gıttı elım öncekılerı okumakla baslıyorum once snra yazıyorum ya yoksa tunaydınnnnnnnn iyi günleriniz olsun inşallaahhhhhh. evet kuzum belırtım olmuo o yuzden kasıgım belım fılan agrırsa kesın bebek var derım yanııı. bugunde ruyamda kan testı 2.39 muydu ole bsydı ama daha adetıme 4 gun var dıorum kesın yukselır o dıyrm oncekı testlerımde 0.01 cıkıyordu dıorum inş. gercekte 2000 lerde cıkar hyrlısıylaa hepımız burda mutlu haber verrız aminn

hayırlısı olsun bebeğim ya bu günlerde bitti sayılır.. sen güzel şeyler düşünmeye çalış tamam mı canını sıkma
ayy inşallah hadi bakalım rüyan gerçekleşirde seviniriz bi güzel

Allah hepimize sabırlar versin ne zor iştir şu beklemek her ay adetim erken gelsin die dua ederken rahatlamak için şimdi adetim gelmesin nolur diye dua ediyorum 6 gün kaldı inş güzel hbrlerimi sizlerle paylaşırım korkumdan gidip test bile yaptırmamadım ya değilsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…