Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın kontrolüm vardı doktorun toplantısı varmış salıya kaydı benim kontrol. İnşallah bir aksilik olmazsa bebeğim iyi olursa usg resmini sizlerle paylaşıcam

evet evet koy tabii ki yeğenimize bakalım büyümüş zaten..
oğluşun diyecektim kız yoksa erkek mi olcak

evet evet koy tabii ki yeğenimize bakalım büyümüş zaten..
oğluşun diyecektim kız yoksa erkek mi olcak

ayyy hayırlısı olsun inşallah :)) kız dün gece rüyamda erkek bebek gördüm benim oluyomuş bebek adına da etraftakiler Siraç diyor. Ama bugün eşime söyledim böyle böyle diye kızdı bana sen zaten o ismi istiyordun aç tavuk rüyasında buğday ambarı görürmüş dedi. hiç heves etme boşuna dedi. Zaten ben kız hissediyorum kız olcak dedi çıktı hain

bugün eşime sordum hamile olduğumu söylediğim gün tepkin nasıl olur çok merak ediyorum dedim.o zaman bile heyecan yaptı
ben çocuğuma herşeyi alcam ona oyuncaklar alcam bisiklet alcam diye saymaya başladıı. çooookkk heveslendim yaaaa. poposunda beziyle evde emekleyen ufacık bi yaratık

Son düzenleme:

hayırlısı olsun tatlımeşinin lafı da tam oturmuş haa tekrar tekrar okudum.. haklı valla:44:

benimki de olunca görürsün diyor

ben henüz başlamadım hastalığımın bitmesini bekliyorum. bittikten sonra 10. gün başlarım diye düşünüyorum. takvimmi yapıoz nasıl oluyo

valla cnm henüz elime ulaşmadı...giittigidiyordan aldım yarın elıme ulaşır heralde.......kullanma kılavuzunda nasıl kullanacağımız yazılıymış.....benım de regl ım dun bıttı.elime ulaşır ulaşmaz inceleyecegım iyice......ama nasıl kullanıldığına daır kk da bayağı genıs bır forum var......

bende ordan aldımmm benmde yarın ulaşır elime heralde. 3 gün oldu siparişi vereli. benm yeni başladı daha 6 günüm var bitmesine:18::18::18::18::18:

bende ordan aldımmm benmde yarın ulaşır elime heralde. 3 gün oldu siparişi vereli. benm yeni başladı daha 6 günüm var bitmesine:18::18::18::18::18:

hımmm o zaman ben senden önce kullanmaya başlayacağım ... neyse ek bır bılgı ögrenırsem burada paylaşırım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…