yarın kontrolüm vardı doktorun toplantısı varmış salıya kaydı benim kontrol. İnşallah bir aksilik olmazsa bebeğim iyi olursa usg resmini sizlerle paylaşıcam
evet evet koy tabii ki yeğenimize bakalım büyümüş zaten..
oğluşun diyecektim kız yoksa erkek mi olcak
ayyy hayırlısı olsun inşallah :)) kız dün gece rüyamda erkek bebek gördüm benim oluyomuş bebek adına da etraftakiler Siraç diyor. Ama bugün eşime söyledim böyle böyle diye kızdı bana sen zaten o ismi istiyordun aç tavuk rüyasında buğday ambarı görürmüş dedi. hiç heves etme boşuna dedi. Zaten ben kız hissediyorum kız olcak dedi çıktı hain
bugün eşime sordum hamile olduğumu söylediğim gün tepkin nasıl olur çok merak ediyorum dedim.o zaman bile heyecan yaptı
ben çocuğuma herşeyi alcam ona oyuncaklar alcam bisiklet alcam diye saymaya başladıı. çooookkk heveslendim yaaaa. poposunda beziyle evde emekleyen ufacık bi yaratık
hayırlısı olsun tatlımeşinin lafı da tam oturmuş haa tekrar tekrar okudum.. haklı valla:44:
Sende mi Brütüs
gizemli takılıyoo
eminim seni çok mutlu edecek bi tepki verir
ama haklı canım ya doğru söze ne denir ki:44:
bencede ama ben şimdiden duymak istiyorum
canım bu arada sen ovulasyon testi kullandınmı. ben yeni kullanmaya başlıycam bu ay.:131::131::131::131:
canım bu arada sen ovulasyon testi kullandınmı. ben yeni kullanmaya başlıycam bu ay.:131::131::131::131:
merhaba ben de bu ay ovulasyon testı kullanacağım......beraber takıp edebılırız aslında....
ben henüz başlamadım hastalığımın bitmesini bekliyorum. bittikten sonra 10. gün başlarım diye düşünüyorum. takvimmi yapıoz nasıl oluyo
bende ordan aldımmm benmde yarın ulaşır elime heralde. 3 gün oldu siparişi vereli. benm yeni başladı daha 6 günüm var bitmesine:18::18::18::18::18:
iyi akşamlar kızlar...yarın benim için büyük gün dua edin de kırmızılar gelmesin..
hepinizi bol bol öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?