Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen ayda çok umutlanmıştım ama sonra geldi 3 gün atlatamadım ruh gibi gezdim valla şimdide gelirse yine öyle olurum diye korkuyorum
adet olacağını filkan unut daha 10 gün varmıs gibi farzet.... of bende bugünler değişik duygular içindeyip saçma sapan rüyalar görüyorum ... Ama bu ay çok dua ettimmm eşimde üzülüyo neden olmuyor diye çıkmazlardayım canımm şu ovilasyon testleri işe yarasa bari

merhaba arkadaslar adet tarıhım 12 hazıran 8-9 once yumurtlama donemımdı sımdı kan testı yaptırsam veya erken gebelık testı hamılelık varsa gozukurmu sımdıden tesekkurler

merhaba canım sana tavsiyem varsada yapma bekle en az 4 günün geçsin ondan sonra yap rahat bir şekilde sıkıntı yapmadan günün geçmesini bekle aklına getirme seni oyalayacak bir şeylerle uğraşki günlerin geçmesi kolay olsun

iki dakika çıktım muhabbet koyulaşmış gene yav. yeni gelenler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. caydin inşallah güzel haberler verirsin canım. gelmesin kırmızılar döverim ben onları

canım benim sen daha çok yeni evlisin hiç canını sıkma benimde eşiminde hiç bir sorunu olamdığı halde ilk çocuğum kızım evlendikten 3 sene sonra oldu hiç korunmadığım halde ne kadar doktora gitsem zamanı gelince olacak diyordu çünkü bir sorununuz yok o yüzden eğer sizdede bir sorun yoksa olacak inşallah merak etme

Cannıımm benim üzülme bebişlerimiz olacak minik minikk.. Umudumuzu kaybetmeyelim yeter.. Kaçıncı denemenizdi? Doktora gözüktünüz mü eşinle beraber?

Bende Bu ay ovülasyon testi alıcam onu denicem bakalım işe yarıcak mı?

iki dakika çıktım muhabbet koyulaşmış gene yav. yeni gelenler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. caydin inşallah güzel haberler verirsin canım. gelmesin kırmızılar döverim ben onları

:18::18::18::18: Dayanamadım gittim baktım yok Ama yok düşünmücem daha 10 gün var gelmesine daha çok var

Aynennn benimde bir arkadaşım var 2 seneyi geçti olmuyor ama doktor hiçbir sorun yok olur stress yapma diyormuş. Testlerini bile klasörlemiş düzenlemiş böyle yapman bile etkiler birak düşünme dağınık kalsın demiş....

caydinnn güzel haberlerle gell inşşşş

Sağğoll canım inşalllaahhh

kızlar olacağı varsa olmuş tutnuştur zatn...ben ne büyük streslerle hamile kaldım yolculuk yaptım uykusuz kaldım bi topikte biçok kadının kistten yada çeşitli diğer hastalıklardan tadavi gördüklerini ve rahimlerinin bebek yapmaya elverişsiz olduğunu duydum...umudumu kaybettim...ya benim de sorun varsa şimdi bebeğim olmazsa hastalığımdan diye içim içimi kemirdi...son günlerde adet ağrısından öldüm koşa koşa tuvalete gittim ha şimdi geldi şimdi gelicek diye...ama gelmedi...ne sıkıntı yaşarsanız yaşayın bebeğinizi etkilemesin diye takmayın...

:26:haklısın gerçektende inş. olur hepimizin bebişleriii elde değil üzülüyo insannnn

6. denememiz bu ay .. oktora ben göründüm sorum yok dedi doktor... bu ay olmazsa eşim gtcek doktora canım.... ay şu ovilasyon testleri beni umutlandırmıyo değil inş. bakalım:26:

oyyyhh bebeğimm benimmm saolasınn nasıl düşünüyodun beni

dünde görüşemedik nerde bu kız diyordum

Günaydın kızlar yeni uyandım ama uyanmamış gibiyim...midem bulanıyo kahvaltı yapıp geliyorum

günaydın balım nasılsın?
bende kahvaltımı yapıp geldim hemen

amin canım benim sağol inşallah dualarımız kabul olur

Günaydın kızlarr.. hayırlı Cumalar.. umarın hepimizin duaları kabul olur.

sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı ama gelmedi.. Beklemedeyiz... :18::18:

günaydın canım benim bak günler geçti bile daha dün sayıyorduk 10gün diye

Aynenn canım bende okuyup okuyup oyum mu var buyum mu var kafama takıp duruyorum :26::26: Düşünmücem diyorum yapamıyorum

Doktor 1 sene içinde diyor ama bence de vakit kaybetmeden eşinde gözüksün inşallah hayırlı haberler alırız bebişlerimiz gelir

hoşbuldum canımmm iyim sen nasılsın bakalm balımm
iyiyim şekerim bekliyorum batım bugün gelen giden yok inşallahta olmaz

haklısın şekerim ama insan ister istemez takıyor.bana mesela ilaç kullanıyorum diye etrafımdaki herkes çocuğun olmaz diye çok baskı yaptılar.doktora gidip söyledim çok kızdı beni rahatlattı gönderdi..ama yine de insan düşünmeden edemiyor böyle ihtimalleri, yine de korkuyor işte. Allah'ım kimsenin başına vermesin..hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum etmesin..

dün de temizlik yhaptım ben mutfagı elden geçirdim.. alışverişe filan gtmiştik işim çoktu gelemedim canımmm . afiyet olsun hemmm

ben de onca kalp durması haberinden sonra çok fena oldum...geceleri tuvalete kalkıyodum hamilelikte olurmuş bu...son günlerde çok uyanmamaya tuvalete gece çıkmamaya başladım...acaba bi sorun mu var modundayım...arada göbeğime sancı giriyo korkuyorum...ama bi yandan da konuşuyorum onla.bi yanım tedirgin bir yanım gayet huzurlu...şizofren oldum iyice

günaydın canım benim bak günler geçti bile daha dün sayıyorduk 10gün diye

Günaydın 38s'im evet ya zaman ne çabuk geçmiş birde döngümde 25 gün olunca daha çabuk geçiyor

Ama bugün yarın olmayacakmışım gibi düşünüyorum daha 10 gün var

dün de temizlik yhaptım ben mutfagı elden geçirdim.. alışverişe filan gtmiştik işim çoktu gelemedim canımmm . afiyet olsun hemmm

sağol tatlım ellerine sağlık.. bende dün hep topikteydim hiç bişey yapmadım akşam bi yemek yaptım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…