Günaydın 38s'im evet ya zaman ne çabuk geçmiş birde döngümde 25 gün olunca daha çabuk geçiyor
Ama bugün yarın olmayacakmışım gibi düşünüyorum daha 10 gün var
ben kahvaltımı aldım geldim :)bi yandan yiyorum bi yandan takipteyim :)
iyiyim şekerim bekliyorum batım bugün gelen giden yok inşallahta olmaz
haklısın şekerim ama insan ister istemez takıyor.bana mesela ilaç kullanıyorum diye etrafımdaki herkes çocuğun olmaz diye çok baskı yaptılar.doktora gidip söyledim çok kızdı beni rahatlattı gönderdi..ama yine de insan düşünmeden edemiyor böyle ihtimalleri, yine de korkuyor işte. Allah'ım kimsenin başına vermesin..hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum etmesin..
ben de onca kalp durması haberinden sonra çok fena oldum...geceleri tuvalete kalkıyodum hamilelikte olurmuş bu...son günlerde çok uyanmamaya tuvalete gece çıkmamaya başladım...acaba bi sorun mu var modundayım...arada göbeğime sancı giriyo korkuyorum...ama bi yandan da konuşuyorum onla.bi yanım tedirgin bir yanım gayet huzurlu...şizofren oldum iyice
şekerim senin de batın bugündü değil mi?ay çok heyecanlıyım..ama kırmızıların geleceğini hissediyorum..
kızlar ya söylemesi ayıp ben 1 haftadır kabızım normalde metabolizmam çok hızlıdır ama çok zor tuvalete çıkıyorum..ama tersine idrara çok sık çıkıyorum -normalde de çok sık çıkarım ama daha da arttı- sizce bu folik asitle kan ilacının etkisi olabilir mi? siz böyle bir şey yaşadınız mı?
sağol tatlım ellerine sağlık.. bende dün hep topikteydim hiç bişey yapmadım akşam bi yemek yaptım o kadar
ayyy kız keşkee:)) ama onun dışında hiçbir belirti yok geçen hafta birkaç kez göğüslerim sızladı başka da birşey yoksibotiii yoksaaaa
:26:haklısın gerçektende inş. olur hepimizin bebişleriii elde değil üzülüyo insannnn
6. denememiz bu ay .. oktora ben göründüm sorum yok dedi doktor... bu ay olmazsa eşim gtcek doktora canım.... ay şu ovilasyon testleri beni umutlandırmıyo değil inş. bakalım:26:
ayy büyüdü gene zaten sorma nasıl gerildi anlatamam...göbek deliğimin etrafı falan gergin çok hissediliyo..tek tesellim göbeğimin büyümesi zatenCanım ya her aşaması sıkıntı anladığım kadarıyla hamilelikten önce hamile kalacakmıyım hamile kalınca bebiş sağlıklı mı acaba birşey mi oldu doğunca da bakalım neye stress yapıcaazAma içini ferah tut bebiin seninle hep seninle olacak daha kocaman göbişini görücez burdan
yarasın tosunuma
iyi yapmışsın kız nasılsın hiç görüşemiyoruz özledim seni:93:
ayyy kız keşkee:)) ama onun dışında hiçbir belirti yok geçen hafta birkaç kez göğüslerim sızladı başka da birşey yok
bence bu ilaçların etkisi
iyi yapmıssın beebğim kaç gündür temizlik yapıyodun sen dinlen artık bebeğim yoruldunn.... :13:bnde topiği hep merak ediyorum ama vaktim olmadı dün... pazartesiye kadar gelem yarın çamaşırlar ütüler daha temizleneccek odalar beni bekliyooo...
ay inş. bebiş vardır canımmmmm hakkında hayrlısı olsun..iyiyim şekerim bekliyorum batım bugün gelen giden yok inşallahta olmaz
haklısın şekerim ama insan ister istemez takıyor.bana mesela ilaç kullanıyorum diye etrafımdaki herkes çocuğun olmaz diye çok baskı yaptılar.doktora gidip söyledim çok kızdı beni rahatlattı gönderdi..ama yine de insan düşünmeden edemiyor böyle ihtimalleri, yine de korkuyor işte. Allah'ım kimsenin başına vermesin..hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum etmesin..
Aynenn canım bende okuyup okuyup oyum mu var buyum mu var kafama takıp duruyorum :26::26: Düşünmücem diyorum yapamıyorum
Doktor 1 sene içinde diyor ama bence de vakit kaybetmeden eşinde gözüksün inşallah hayırlı haberler alırız bebişlerimiz gelir
ah bebem sorma ben deee....ama maaş zamanıydı ya ödemler bilmemneler hep benim elime bakıyo...onları hallettim işte...az kaldı ama biticek işimeskiden bi günde herşeyi hallederdim ama şimdi yavaşladım malum ağrılarım var...dün gidemediğim kuaföre bugün gidicem...kirayı da kocam ödesin bankamatikten olcak şey zaten hiiiç uğraşmam artık...yarın ve sonrası full time burdayım bebeeğiimmmmm
tunaydın kızcelerrr... nasılsınızzz ayy heryerım agrıyor yataktan dayak yemis gıbı kalkıyorumm sizleri ozlucemmm pazar gunu cıkıyorum yola eskısı kadar gıremeyebilirim offff
fazla yorma tatlım kendini ya
ben yarın burdayım da malum pazarları olmuyorum
ayy canım benim ağzından bal damlıyoooayyy tıpkı bendeki belirtilerrr
tünaydın şekerimtunaydın kızcelerrr... nasılsınızzz ayy heryerım agrıyor yataktan dayak yemis gıbı kalkıyorumm sizleri ozlucemmm pazar gunu cıkıyorum yola eskısı kadar gıremeyebilirim offff
ay inş. bebiş vardır canımmmmm hakkında hayrlısı olsun..
eved canım haklısın eşimi doktora götrcem aklmda ama ben kocayı bulamıyorum işi düzensiz bi var bi yok günleri uyusmuyo izin alma gibi durumda olmuyoama gidilecek doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?