canım çok üzüldüm Allah en yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.. bak bir tane kızın olmuş ikinci de olur inşallah..kendini üzüntü ve strese sokma olur mu?canım benim bir tane kızım var 5 yaşında o doğduktan sonra 4 sene korundum kızım kardeş istemeye başlayınca korunmayı bıraktım korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım geçen sene mart ayında bir buçuk aylık hamileyken kanamam oludu düşükle kaybettim ondan sonrada 3 ay korumdum 3 ay bitince tekrar korunmayı bıraktım 8 ay sonra tekrar hamile kaldım 3 aylık olunca kontrole gittim bebeğim gelişmişti ama doktor iki gündür kalbi durmuş dedi bebeğinin çok ağladım sızladım ama nafile giden gitmişdi bende suni sancıyla doğurdum bebeğimi geçen ay çok kötü oldum ama buradaki arkadaşlarımın desteğiyle kendimi toparladım biraz şimdi eylül ayına kadar korunucam ondan sonra gene istiyorum kısmet olursa
o prifl resmin ne öylezorla canımı kiraz çektirdin mesai bir bitsede eve bir gitsemde yesem doya doyaa
kızlar merhaba ...
çok şeyler kaçırmışım :
benim de bat günüm 21 haziran :)) gelmezler inş. benide ekleyin:...
olsun tabi olsunda eve gideyim
ne yemek yapsam acaabaaa bilmiyomki. fikir veren varmııııı
soguk bişiyler yap bence yogurtlu ıspanak olur pratık hemde
canım onu iki gün önce yaptım. dolma var biraz. yoğurtlu semizde yaparım yanına. yufkadan bişeymi yapsam acabaaa. gidermiki
tamam canım yaşını da yazar mısın?
semizi salata olarak yapsan nasıl olur
yaşım :37canım
mesai bitiyor.pazartesi görüşürüz kızlar.....iyi tatiller
hiç yapmadım nasıl oluyooki o
yaşım :37canım
mesai bitiyor.pazartesi görüşürüz kızlar.....iyi tatiller
ay dur hemen değiştireyim canımmm
canım onu iki gün önce yaptım. dolma var biraz. yoğurtlu semizde yaparım yanına. yufkadan bişeymi yapsam acabaaa. gidermiki
semizi salata olarak yapsan nasıl olur
Ooooooooo senin çok geçmiş canım yaa gecikme yaşarmısın öyleehayırlısıyla bebiş vardır inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?