Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok üzüldüm Allah en yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.. bak bir tane kızın olmuş ikinci de olur inşallah..kendini üzüntü ve strese sokma olur mu?

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim forumda ilk günüm ve beni çok güzel karşıladınız şimdilik ayrılıyorum yemek yapıp evi toplamam lazım malum ev işi dün tam gün okuldaydım eve gelince elimi süremedim hiç bişeye hepinize iyi günler diliyorum

olsun tabi olsunda eve gideyim
ne yemek yapsam acaabaaa bilmiyomki. fikir veren varmııııı

hiç yapmadım nasıl oluyooki o

yaz aylarında vazgecemedıgım tatlardan bir tanesı

1. cisi semizlerin uzun saplarını kesıyorum cok az bir pay bırakarak yaprak olan kısımlarını salata yapacagım kaba koyuyorum üzerine domates iri doğranmıs kuru sogan bol lımon zeytınyagı
2.cisi de yıne aynı sekıl semızlerı ayıklıyorum sarmısaklı süzme yogurtlu salatasını yapıyorum üzerinede kırmızi biberle süslüyorum

Son düzenleme:
ay dur hemen değiştireyim canımmm

yok canım değiştirme evde var bolca kiraz hergün yiyorum zaten :))))

canım onu iki gün önce yaptım. dolma var biraz. yoğurtlu semizde yaparım yanına. yufkadan bişeymi yapsam acabaaa. gidermiki

semizi salata olarak yapsan nasıl olur

Bir semizotu salatasıda ben vereyim bugünlerde bende hergün yapıyorum süper oluyor.

Semizotutun yapraklarını ayıkla üzerine maydonoz ve yeşil soğan doğra bolca limon sık zeytinyağı koy süper oluyor o kadar lezzetli oluyorki tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…