Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sizler ne zamandır düşünüyosunuz :))

canım benim bir tane kızım var 5 yaşında o doğduktan sonra 4 sene korundum kızım kardeş istemeye başlayınca korunmayı bıraktım korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım geçen sene mart ayında bir buçuk aylık hamileyken kanamam oludu düşükle kaybettim ondan sonrada 3 ay korumdum 3 ay bitince tekrar korunmayı bıraktım 8 ay sonra tekrar hamile kaldım 3 aylık olunca kontrole gittim bebeğim gelişmişti ama doktor iki gündür kalbi durmuş dedi bebeğinin çok ağladım sızladım ama nafile giden gitmişdi bende suni sancıyla doğurdum bebeğimi geçen ay çok kötü oldum ama buradaki arkadaşlarımın desteğiyle kendimi toparladım biraz şimdi eylül ayına kadar korunucam ondan sonra gene istiyorum kısmet olursa

benim gecikti ama ben sevinemiyorum 4. de olmam gerekiyodu hiç bir belirti de yok heyecanda yok ben de eşim yarına randevu aldı bakalım

Ooooooooo senin çok geçmiş canım yaa gecikme yaşarmısın öylee hayırlısıyla bebiş vardır inşallahhh

haha forum o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmekte zorlanıyorum...kafam çok karışmış
ama sen yine de beni dinle telaş yapma

gerçekten forum hızla ilerliyor ben de takip edemiyorum ve şu an çıkmam lazım yemek yapıcam geldiğimde inşallah beni unutmamış olursunuz:))

işyerindeyim kuzum ya çıkamam ki onun için hamilelik düşündüğümü bilmiyorlar

tatlım yarın sabah 1 saat izin al kuzum yahuu..dersin kontrole gitcem diye...ağrım var falan diye...uydur bişilerrr

Ooooooooo senin çok geçmiş canım yaa gecikme yaşarmısın öylee hayırlısıyla bebiş vardır inşallahhh

ben bebek düşünmeye başladığımdan beri gecikme yaşıyorum geçen sene van deperimde de ağrıdaydık sıkıntı stres regli düzenimi alt üst etti o yüzden pek hamile olduğuma ihtimal vermiyorum

ay inşallah kızlar yaa
ama bana hiç öyle gelmiyo... kabızlığa baktım içtiğim kan ilacı yapıyormuş...çiş de ayaklarımı üşütmüşümdür belki...
zaten başka birşey yok

bizde vardıda noldu koskoca negatifffff
kuzum belirti falan onlara bakma...bat geçtimi geçti...
bencede hamilesin gibi geliyorrrrr

yarın c.tesi iş yok ama p.tesiye kadar beklicem adet olucam öyle geliyo

anaaaa dün c.tesi demi...bende pazartesiye kadar bekleyemem diye bugün yaptırdım rahata erdimmmm pozitif çıksa güzel olurdu ama kısmettt

sevgili anne aday adayı arkadaslar bu bir hemşire öğüdüdür...

kafaızı rahar bırakın ,gebe kalma kişiden kişiye değişir ,kişinin ne şekil korundugununda önemi vardır bu ay olmaz diğer ay oda olmaz sonraki ay 1 yıl içinde gebe kalamazsanız o zaman doktora gidin,ama bu kadar germeyın kendınızı olacagı varsada olmaz kafa rahat olsun

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten inşallah sen de bebişini kucağına alırsın bu kötü günleri de kısa zamanda unutursun...

cevap veren butun arkadaslar cok saolun dedıgınız gıbı bekleyecegım allah ıstıyen herkese nasıp etsın ins

şöyle söyliyim,orda burda sevişenler nasıl hamıle kalıyor dersınız,çunku kafasında bebek yapıcam düşüncesi yok öylesine sevişiyor ve hamıle kalıyor :)

inşallah hamişsindir canım..bu seferki stres değil bebiştir inşallahhhh

canım çok teşekkür ederim gerçekten eşim yarın için randevu aldı bakalım doktordan hamile değilsem de br kontrol ettiricem kendimi korkuyorum ama hem de çok kötü bişey çıkarsa diye ....

yarın c.tesi iş yok ama p.tesiye kadar beklicem adet olucam öyle geliyo
hayırrr hiçte bileee görmeyeceksinnn...o bebiş göbiştedir inşallaaaaah...
bizde vardıda noldu koskoca negatifffff
kuzum belirti falan onlara bakma...bat geçtimi geçti...
bencede hamilesin gibi geliyorrrrr
batım bugün kıs şeker hele bakalım geçsin biraz daha

anaaaa dün c.tesi demi...bende pazartesiye kadar bekleyemem diye bugün yaptırdım rahata erdimmmm pozitif çıksa güzel olurdu ama kısmettt

temmuzda pozitif çıkacak kuzucum inşallah sen şimdi hemen yumurtlama dönemlerini hesap et çalışmaları başlatacağın tarihe kocişini ve kendini hazırla

tamam canım öğütlerin için çok teşekkürler germeyeceğim kendimi söz

haha forum o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmekte zorlanıyorum...kafam çok karışmış
ama sen yine de beni dinle telaş yapma

yapmıyorum ama olmasın daha erken falan gibi laflar da etmiyorum bende pos sendromu var (polikistik over sendromu) şu yaşıma kadar hic düzene girmedi gelmese 9 ay gelmezdi. ama evlenince düzene girdi gibi bisey.. 2 gün aksatarak geliyor hep yanı 32 günde falan geliyor adetim. onun icin ilk doğurganlığımı kanıtlamak istiyorum sonrasında gerekırse 3 yıl bekleyeyım 5 yıl bekleyeyım

Ben çıktım şimdilik kendinize çoooooooook iyi bakın stresten uzak durun kocaman öptüm hepinizi sizleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…